FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Trebalo bi da bude. Lično bih bio zadovoljan kad bi s ovim manjim ekipama drzali prosjek na 4.000, to je sasvim ok. S jačim mora ić od 6.000 pa dalje svaki puta do kraja sezone, nema izgovora. Svaki meč kući je novo finale za nas, u ovoj situaciji.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 01 mar 2020, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
I mene nervira zato i pišem. Sve ovo je dovoljno da se pobjedi Borac i ni za šta drugo. Razumijem ja loš teren ali postoje situacije gdje teren nije loš. Bude dosta put situacije gdje se vidi da su njihove odluke posljedice njihovog razmišljanja a ne lošeg terena i da bi isto tako odigrali i na boljem terenu.AlfredNobel je napisao/la: ↑01 mar 2020, 13:13Da ti znaš koliko mene to nervira.. Evo jučer situacija kad je Ahmet dodao Tini, peljao je puno, a na drugoj strani sam igrač i propade dobra šansa. Pri kraju tekme ide Jukić i ima pored Đokanovića da odigra s njim dupli i izbaci odmah protivnika, on nešto kroz noge ide.Arnelv52 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:55Treba popraviti donošenje odluka. Mora se igrati brže i efikasnije. Po mom sudu nije do talenta, tehnike ili brzine nego je problem u glavi. Igrači uopće ne vide kako to izgleda iz ptičije perspektive. Sa svakim dodirom mijenjaju se okolnosti na terenu - nešto što je moglo izaći na dobru situaciju sa drugim dodirom je već nestalo, nešto što je u drugom dodiru izgledalo kao potencijalno dobra situacija sa trećim dodirom je već nestalo. Bilo je puno takvih situacija i na tome se mora raditi. Puno brže se mora razmišljati.
To sam primjetio kod igrača iz naše lige, ne samo kod nas, dosta peljanja, carinjenja i drrkanja lopte. Vazda je to neki dupli potez, petljanija i sve se zakomplikuje. Isto tako, nekoliko puta se lopta lagano mogla smiriti, idu neka napucavanja daleko. To me vazda nerviralo, ali hajde ne treba biti sitnjičav.
To se da naučiti. Ne možemo se sa tim pomiriti ako želimo da napravimo nešto više u Europi.
Treba euforiju spustati znala je Mladost nama probleme stvarati.Opreza nikad dosta,a i Listici su zabili 2 komada.
Ja ocekujem opet istu igru i protiv Mladosti, a to je trka i dislipina.
Ja ocekujem opet istu igru i protiv Mladosti, a to je trka i dislipina.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hadžija na dan nezavisnosti u loži Bilinog Polja.
skautira malo jer sumnjam da će uživati u utakmici. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Protiv MDK bih dao šansu Đokanoviću i Zinedinu u prvih 11. Rahmana odmoriti da tuče u derbiju i tekmama što slijede.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ima Zvijezda poslije MDK.

Amar bi trebao očistit kartone protiv Mladosti, odmorit Zvijezdu i spreman doć na derbi. Isto i Ahmetović.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Sad cete me Vas vecina najruznije napasti , ali lagao bih ako bih presutio . Rivalitet FK Zeljeznica i FK Sarajevo je nesto nase sarajevsko i bh , dakle samo sa. i bh . Malo je reci da se ne volimo , ali taj derby je dio nase kulture i tradicije .
Pitari da osvoje 100x Titulu , opet ce traziti jos jednu . Sasvim prirodno , ako nista onda da smo ispred anamo njih ili da ih pobjedjujemo .
Odlicno ja znam sta su navijaci FK Zeljeznicar , kao djetetu mi usadili antagonizam prema plavoj boji , ali ...
Ako bih birao ko ce igrati kvale EL onda bih da to bude FKZ . Zasto ?
Pokazao je to juce onaj fasizam isti kakav dozivljavamo u Listici . Ne mogu biti sretan da fasisti iz drage nam BL i docekaju Romu i onda sa onim ikonografijama velicaju svoju mrznju prema drugacijem . Isto vazi i za Listicu . Isti intenzitet i isti predznak . Ne govorim protiv FK Borac i NK ŠB i ne govorim protiv fudb./nogom. , nego protiv tribine i ljudskih cudovista , vampira zeljnih "TURSKE" patnje i krvi . Naravno da vise volim Slobodu ,TC , Velez , Celik , pa i FK Valjanje i NK Lazni Mostarci (nisu Vatikan) od FKZ , ali nikako ne mogu poslije sinocnjeg izliva fasizma (orilo se , ko je sutio ne znam-oni koji su sutili njima nije post namjenjen) i fasizma iz Listice da pozelim da ti stadioni imaju zadovoljstvo da gledaju Dzeku i Romu .
Cestitam igracima FK Borac na postenoj borbi , takodjer i SŠ FK Borac na korektnom ponasanju .
SRETAN VAM DAN DRZAVNOSTI DRAGA OMLADINO PITARSKA . SRETAN DAN DRZAVNOSTI SVIM LJUBITELJIMA SPORTA KOJI POSTUJU

Pitari da osvoje 100x Titulu , opet ce traziti jos jednu . Sasvim prirodno , ako nista onda da smo ispred anamo njih ili da ih pobjedjujemo .
Odlicno ja znam sta su navijaci FK Zeljeznicar , kao djetetu mi usadili antagonizam prema plavoj boji , ali ...
Ako bih birao ko ce igrati kvale EL onda bih da to bude FKZ . Zasto ?
Pokazao je to juce onaj fasizam isti kakav dozivljavamo u Listici . Ne mogu biti sretan da fasisti iz drage nam BL i docekaju Romu i onda sa onim ikonografijama velicaju svoju mrznju prema drugacijem . Isto vazi i za Listicu . Isti intenzitet i isti predznak . Ne govorim protiv FK Borac i NK ŠB i ne govorim protiv fudb./nogom. , nego protiv tribine i ljudskih cudovista , vampira zeljnih "TURSKE" patnje i krvi . Naravno da vise volim Slobodu ,TC , Velez , Celik , pa i FK Valjanje i NK Lazni Mostarci (nisu Vatikan) od FKZ , ali nikako ne mogu poslije sinocnjeg izliva fasizma (orilo se , ko je sutio ne znam-oni koji su sutili njima nije post namjenjen) i fasizma iz Listice da pozelim da ti stadioni imaju zadovoljstvo da gledaju Dzeku i Romu .
Cestitam igracima FK Borac na postenoj borbi , takodjer i SŠ FK Borac na korektnom ponasanju .
SRETAN VAM DAN DRZAVNOSTI DRAGA OMLADINO PITARSKA . SRETAN DAN DRZAVNOSTI SVIM LJUBITELJIMA SPORTA KOJI POSTUJU

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bolje je da sad igra jer mora očistiti kartone.
Svaka čast momcima i Vinku na pobjedi, samo tekma po tekma...
Celik Radnik tekma i za nas, oko 10 nasih bivsih igraca na terenu

Celik Radnik tekma i za nas, oko 10 nasih bivsih igraca na terenu
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- RajaBa1983
- Kontakt:
Ne znam za vas ali Hodzic nije bio toliko loš jucer
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Volkov dok je imo kuveta, silovo ga je na onoj strani, u drugom poluvremenu Hodžić se malo popravio.
-
- Kontakt:
Pokrenuo bih jednu peticiju ispred UG "Mladi Penzioneri " Pitari . Obratio bih se Ustavnom sudu da naprave presedan i da omguce gosp. BILBIJI , da bez obzira na godine i to sto slabo poznaje fudbalska pravila da mu se omoguci da dijeli fudbalsku pravdu jos godinu dana .
Halali nam Bilbija , nismo tako mislili , pjanska yebi ga . Bilbija ostani
Halali nam Bilbija , nismo tako mislili , pjanska yebi ga . Bilbija ostani

-
- Kontakt:
Gdje li @TheIvicnjak janje okrece ? 

Jetimu, nije za zamjeritifera je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:39podrska komsinicama u kupu i od mene... Juce je puno raje u pocetku i prije utakmice navijalo za borac pa se ušutiše nakon onih scena posebno par zenicana je glasno bilo u podrzavanju borca ovih danaElCartel11 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:33Volio bi da im se i kone poseru u sred Banja Luke i izbace ih iz kupa. Jednostavno mi mozak i moral nedaju, da želim uspjeh nekome ko bi rado opet ubijao mene i moj narod.![]()
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Direktor/kondicioni je čudo, treba mu dodjeliti nagradu za životno djelo.skoroalen je napisao/la: ↑01 mar 2020, 13:42Vinko i Jela*. Qrac bismo mi stiskali da nas Šarić sprema.SedrenikHz je napisao/la: ↑01 mar 2020, 13:41Ma ne mogu ja nikako u srijedu navijat za Borac, za ono leglo znate cega pored naših komšija. Da je liga i da zavisimo mozda bih sportski se nadao pobjedi Borca, a ovako sto skoro napisa ni iz djepa ni u djep.
Plavim svu srecu u srijedu, nek im ga zabije lemdara i na sedzdu nek padne.
Ali ljudi kakva je ono igra, da 75 min konstantno vrsis pritisak na zadnju liniju, 15 zadniih minuta si morao realno pasti jer su se bas bas istrosili.
Vinko kakav si ti majstor.
Bravo horde samo tako nastavite i bez glupih ispada tipa znamo sta vec.![]()
Od spremne ekipe, napravio hrpu sipljivaca.
Od nadmoćne akademije, trasirao put ka prosjeku.

Dan NEZAVISNOSTI*Samozdravlje je napisao/la: ↑01 mar 2020, 14:33
SRETAN VAM DAN DRZAVNOSTI DRAGA OMLADINO PITARSKA . SRETAN DAN DRZAVNOSTI SVIM LJUBITELJIMA SPORTA KOJI POSTUJU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala brate
Dan NEZAVISNOSTI*
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Anpa, bhfanatic14, johntravolta123, SamoDaKazeem i 60 gostiju.