Nemate vi gdje dalje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
To cemo jos da vidimo, al ne qurci se sa resicem i reci hvala za Hodzica sto smo vam razigrali, kao sto smo se mi vama zahvalili za Pavlovica. Ostalo sve preseravanje.
Eto vam Hodžić đaba, još ćemo vam platit da pređe kod vas. Daleko mu kuća bila od naše. Sretno vama svakako, da opstanete
Tesko,kod vas se nema sta prodatsvrakino1921 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 16:24Mahmicu haj ti kod nas na Grbavicu
Antisa ti je na zapadu i ti sa njim hajd ovamo
Od nas ces se prodat
Nadam se da se zajebajes, u odbrani frajer 0, al bukvalno 0 bodova. O pogresnim pasovima necu da pricam, jedina kvaliteta mu je borba i trka.
Dijete je još + nije njegovo da se pita toliko oko odbrane. Ima prostora da još napreduje i po meni ide u dobrom pravcu.
Istekao mu ugovor.Beduin je napisao/la: ↑01 mar 2020, 16:37Mahmic mali odlican, vidi se zelja za dokazivanje, ali i znanje. Ali se vidi i da mu treba jos PL utakmica da bi fizicki sazreo za ozbiljnijeg fudbala, mali je izginuo danas.
Ali Radnik kolika je kanta od ekipe, skroz kontra tima iz prvog dijela sezone.
Ne znam kako su pustili Maksikovica u Slogu, jesul im ga pridali ili sta? Skroz pogresan potez je to bio.
I meni je bio dobar, ali pretjeruješ.
Cudno da je to Radnik uradio, da na vrijeme ga nije vezao ugovorom.Bazinga12345 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 16:38Istekao mu ugovor.Beduin je napisao/la: ↑01 mar 2020, 16:37Mahmic mali odlican, vidi se zelja za dokazivanje, ali i znanje. Ali se vidi i da mu treba jos PL utakmica da bi fizicki sazreo za ozbiljnijeg fudbala, mali je izginuo danas.
Ne znam kako su pustili Maksikovica u Slogu, jesul im ga pridali ili sta? Skroz pogresan potez je to bio.
Definitivno moze i mora u prvih jedanaest. Malo je kasno dosao ( kasnio na pripreme) ali apsolutno moze u prvih jedanaest u bilo kojoj ekipi u BiH.Beduin je napisao/la: ↑01 mar 2020, 16:40Cudno da je to Radnik uradio, da na vrijeme ga nije vezao ugovorom.Bazinga12345 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 16:38Istekao mu ugovor.Beduin je napisao/la: ↑01 mar 2020, 16:37Mahmic mali odlican, vidi se zelja za dokazivanje, ali i znanje. Ali se vidi i da mu treba jos PL utakmica da bi fizicki sazreo za ozbiljnijeg fudbala, mali je izginuo danas.
A sad sjedi na klupi Sloge, sasvim neopravdano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.