FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Raduje me što jucer ekipa kao što je Borac nije uspjela napraviti dvije prave šanse, dok smo mi sa druge strane uz malo sreće mogli i sa 0:4 dobiti.
Das Ist Walter
-
- Kontakt:
Nece nas pomazit raspored u trecem krugu.
Gostovanja zrinjski, Tuzla, Široki, Čelik, Sloboda
Kuci Zvijezda 09, Zeljo, Borac, radnik, velez, mladost.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jbg, to je do tih ekipa a ne do nas. Mi smo odradili svoje i 99.99% ćemo završiti kao prvi mada to ne bi trebalo smetati budućim šampionima BiH.bordobijeli je napisao/la: ↑01 mar 2020, 16:54Nece nas pomazit raspored u trecem krugu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Pa od ovih domaćih nam jedino u prilog ide Radnik. Ovo sve ostalo u pet deka, komotno s njima možemo igrat i na strani.bordobijeli je napisao/la: ↑01 mar 2020, 16:54Nece nas pomazit raspored u trecem krugu.
ZZ
Bez po muke, u sred Banjaluke...
Steta sto Handze ne zabi ono na kraju kad istrca, da bude trica za troprstice.
Steta sto Handze ne zabi ono na kraju kad istrca, da bude trica za troprstice.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- feniksptica
- Kontakt:
Ja ne znam kako se govori da smo ih izdominirali na max. Od 70 i neke kad su stisli pa do 82 83, samo nas je Vladan spasavo. DA smo primili guta vo bi bilo do kraja. BIli smo bolji, organizovaniji i sve to stoji al da smo ih toliko izdominirali igrom i trkacki nismo ( ljudi su jednostavno stali na kraju akd su vidjeli da ne mogu nit imaku vremena vise )
I ubi ova Atalanta, dobro smo mi i prosli
I ubi ova Atalanta, dobro smo mi i prosli
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Slazem se tako je.MortemHz je napisao/la: ↑01 mar 2020, 16:58Jbg, to je do tih ekipa a ne do nas. Mi smo odradili svoje i 99.99% ćemo završiti kao prvi mada to ne bi trebalo smetati budućim šampionima BiH.bordobijeli je napisao/la: ↑01 mar 2020, 16:54Nece nas pomazit raspored u trecem krugu.
Al realno lakse je da smo gosti zvjezdi, mladosti, Velezu nego sto idemo Slobodi, Čeliku, Širokom.
A sta ako Uski pukne Svinjski?bordobijeli je napisao/la: ↑01 mar 2020, 16:54Nece nas pomazit raspored u trecem krugu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta ćeš.. neće ni drugi imati nešto po volji a kad skontaš ovo je u biti 50%-50%, jedina beneficija je ta što ćemo imati jednu utakmicu kući više kao i ostalih 5 ekipa i što ti druga ekipa kući dolazi iako bi ja radije išao na Grbavicu nego recimo gostovao Širokom ali nema veze.bordobijeli je napisao/la: ↑01 mar 2020, 17:02Slazem se tako je.MortemHz je napisao/la: ↑01 mar 2020, 16:58Jbg, to je do tih ekipa a ne do nas. Mi smo odradili svoje i 99.99% ćemo završiti kao prvi mada to ne bi trebalo smetati budućim šampionima BiH.bordobijeli je napisao/la: ↑01 mar 2020, 16:54Nece nas pomazit raspored u trecem krugu.
Al realno lakse je da smo gosti zvjezdi, mladosti, Velezu nego sto idemo Slobodi, Čeliku, Širokom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Borac jedini moze ispred zrinjskog al gostuje Velezu tesko ce dobiti. Ima šansi da se promjeni ovo al mora biti iznenadjenja tipa da Zvijezda 09 dobije u Bijeljini ili Tuzla city na grbavici. Tesko da se desi.GangEvil je napisao/la: ↑01 mar 2020, 17:04A sta ako Uski pukne Svinjski?bordobijeli je napisao/la: ↑01 mar 2020, 16:54Nece nas pomazit raspored u trecem krugu.
Ona Atalanta fakat nije normalna... 7-2 ubili Lecce
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑01 mar 2020, 16:54Nece nas pomazit raspored u trecem krugu.
Tako izgleda , rekao bih i realno , ali moze tu doci do promjena i vjerujem da hoce . Dobiu Borac i Listica i eto promjene ili Listica izgubi , a Velez dobije . Mozda ima jos nesto , recimo iznenadjenje TC dobije kone .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Kući Zrinjski, ŠB, Čelik, Radnik, eventualno i TC zbog ovih zadnjih dešavanja.
Gostovanja Željo, Zvijezda, Mladost.
Kako stvari stoje skoro sve će obrnuto biti. Ne treba zaboraviti ni to da drugoplasirani ima suprotan raspored od nas.
Gostovanja Željo, Zvijezda, Mladost.
Kako stvari stoje skoro sve će obrnuto biti. Ne treba zaboraviti ni to da drugoplasirani ima suprotan raspored od nas.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Po trenutnom stanju na tabeli gostujemo mladosti a cekamo slobodu, u zadnjem kolu sad igramo sa mladosti a celik i sloboda medjzsobno, ne znam sta nam najvise odgovara tu al bi svakako bolje bilo gostovati Mladosti nego ovim poganima crveno crnimbordobijeli je napisao/la: ↑01 mar 2020, 16:54Nece nas pomazit raspored u trecem krugu.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Naravno referendum(29.02 i 01.03) za NEZAVISNU BiH , 1.Mart (radi prestupne godine). 25. Novembar je dan drzavnosti

-
- Kontakt:
Mladost dolazi nama i gubi sigurno, celik i sloboda igraju izmedju sebe i jedna od ekipa ide ispred Mladosti. Tako da mladost ce biti 10 kako god a ovi 11 i 9 i gostujemo i celiku i Slobodi. Da celik dobi danas bilo bi drugacije.Inijesta je napisao/la: ↑01 mar 2020, 17:18Po trenutnom stanju na tabeli gostujemo mladosti a cekamo slobodu, u zadnjem kolu sad igramo sa mladosti a celik i sloboda medjzsobno, ne znam sta nam najvise odgovara tu al bi svakako bolje bilo gostovati Mladosti nego ovim poganima crveno crnimbordobijeli je napisao/la: ↑01 mar 2020, 16:54Nece nas pomazit raspored u trecem krugu.
A sta ako u tuzli po bod bude i celiku i slobodi, onda sloboda 9, a mladost i celik isto bodova, ko bi bio ispred ?bordobijeli je napisao/la: ↑01 mar 2020, 17:21Mladost dolazi nama i gubi sigurno, celik i sloboda igraju izmedju sebe i jedna od ekipa ide ispred Mladosti. Tako da mladost ce biti 10 kako god a ovi 11 i 9 i gostujemo i celiku i Slobodi. Da celik dobi danas bilo bi drugacije.Inijesta je napisao/la: ↑01 mar 2020, 17:18Po trenutnom stanju na tabeli gostujemo mladosti a cekamo slobodu, u zadnjem kolu sad igramo sa mladosti a celik i sloboda medjzsobno, ne znam sta nam najvise odgovara tu al bi svakako bolje bilo gostovati Mladosti nego ovim poganima crveno crnimbordobijeli je napisao/la: ↑01 mar 2020, 16:54Nece nas pomazit raspored u trecem krugu.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Mladost bolji medjusobni tako da oni zavrsavaju 10.
-
- Kontakt:
Ostaje isto , Mladost ima bolji skor , ali utakmice u Mostaru , Listici , pa i na Grbavici mogu mjenjati tabelu .