Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hajde press Celika vise
Hajde Umit
Hajde Umit
X na Tušnju iduće kolo.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Koji Zeničani lave? Ovi s 500+ m.n.v.?
Nema od nas ništa.
Sve i da otjeramo Turke, ko će im vratiti sve pare koje je lafo uložio u klub?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ništa oni nisu uložili, kao niti jedan turčin u BiH generalo
Zato ce turci ulagati po Srbiju itekako, al to je neka druga tema nevezana za ovaj forum.
Evo otici ce sami
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Nisu ovo čista posla. Ovi Turci nešto opasno mute. Obećanja na sve strane a rezultata nigdje. Svako malo skandali, otkazi, ostavke... cirkus.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa lik pere pare, to je jasno od prvog dana.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Tužno je ovo sve u vezi Čelika... Mislim da ispadaju jer ovo više nema smisla. Jedini klub koji je tu od početka lige uz tkz. bh četvorku. Šteta.
Hajde neko neutralan da kaze sta se vidilo na tv.
Prvi ofsajd Grahovac - gol. Je l ibio ?
Drugi gol Aganspahic- da li je igrac Radnika ostvario posjed nad loptom? Znaci nije odbijena ?Jel tako.
Da li je Karic trebao dobiti tri zuta kartona zbog udaranja laktom u tri navrata?
Da li je ono Huseibasic igrao glavom kada je svirao ruku na cosku 16 metara ?
Mahmic najveci dobitak danasnje utakmice i Čelika.
Nije toliko strasno na bod od Mladosti koja ide Sarajevu.
Prvi ofsajd Grahovac - gol. Je l ibio ?
Drugi gol Aganspahic- da li je igrac Radnika ostvario posjed nad loptom? Znaci nije odbijena ?Jel tako.
Da li je Karic trebao dobiti tri zuta kartona zbog udaranja laktom u tri navrata?
Da li je ono Huseibasic igrao glavom kada je svirao ruku na cosku 16 metara ?
Mahmic najveci dobitak danasnje utakmice i Čelika.
Nije toliko strasno na bod od Mladosti koja ide Sarajevu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma nije problem ispadanje.
Problem je što to neminovno vodi brzom gašenju kluba.
Hoćemo li mu halaliti?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Čelik se samo sramoti sa ovim turcima
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ma da hoce Celik ostati u ligi. Dobar stadion, dobri uslovi za gledat tekmu, plus blizu. Pun mi kur.ac i vukojebina
Nikad glavni i odgovorni za ovo stanje u Celiku nece odgovara pred pravdom, a nisu ovi problemi poceli jucer, godinama i godinama ista prica.
Mjau !
Ja i dalje mislim da Čelik ostaje, al eto vidjećemo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ovo je danas Radnik puštao, ali ovi iz Čelika su toliko nesposobni, da ni ovo nisu uspjeli dobiti.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma kome da ostaju i oni i sloboda? Deceninama bez plana, uspjeha, sredstava icega...ostaju godinama na racun imena i sto vazda ima vecih levata...
Po trenutnom za nas fudbal je bolje da ima vise tuzla citya nego sloboda...ako me razumijes.
Klubovi za koje vise nikoga nije briga, koji nemaju nikakve ambicije osim pukog prezivljavanja...ne trebaju nikome.
=\_1921_/=
Et vi imate ambicije neke,zivite godinama na racun jedne stranke i vi se imate nesto javljatiinvincible1921 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 18:17Ma kome da ostaju i oni i sloboda? Deceninama bez plana, uspjeha, sredstava icega...ostaju godinama na racun imena i sto vazda ima vecih levata...
Po trenutnom za nas fudbal je bolje da ima vise tuzla citya nego sloboda...ako me razumijes.
Klubovi za koje vise nikoga nije briga, koji nemaju nikakve ambicije osim pukog prezivljavanja...ne trebaju nikome.
Osim nafuravanja nekog jednu ili dvije sezone, ostalo je sredina tabele ili borba za opstanak. I naravno da se pobijede klubovi iz glavnog grada. To je bit postojanja ta dva kvazi velikana.invincible1921 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 18:17Ma kome da ostaju i oni i sloboda? Deceninama bez plana, uspjeha, sredstava icega...ostaju godinama na racun imena i sto vazda ima vecih levata...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.