Polovnjak iz Srbije.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Horde zla na meču FK Borac - FK Sarajevo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dzaba, ovdje se pljuje onaj na koga 4-5 ljudi sjedne. Bez obzira kako odigra. Znaci cijelu tekmu ga udvajali volkov i ono krilo, nista nisu uradili po toj strani. Na svakoj lopti bio, u duele ulazio, uzimao lopte. Al jok, ne valja.
Koliko dobro je odigrao, ponavljam, tatar u 2 utakmice tri gola, koliko sracunah a ukupno zabio 5 u sezoni. Otkud odjednom ta sloboda naprijed... Pa jer ima beka koji igra defanzivnu, ne mora se vracati NON stop na beka da pokriva beka koji se ne moze nakon trka naprijed vratiti
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Fino se vide ove žute rakete
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ivan Jukic nas je sve iznenadio. 

+ Imao bolesnog Besima pored koji je mrljao čitav meč...Pantelija je napisao/la: ↑01 mar 2020, 19:14Dzaba, ovdje se pljuje onaj na koga 4-5 ljudi sjedne. Bez obzira kako odigra. Znaci cijelu tekmu ga udvajali volkov i ono krilo, nista nisu uradili po toj strani. Na svakoj lopti bio, u duele ulazio, uzimao lopte. Al jok, ne valja.
Koliko dobro je odigrao, ponavljam, tatar u 2 utakmice tri gola, koliko sracunah a ukupno zabio 5 u sezoni. Otkud odjednom ta sloboda naprijed... Pa jer ima beka koji igra defanzivnu, ne mora se vracati NON stop na beka da pokriva beka koji se ne moze nakon trka naprijed vratiti
Svaki napad išao po njegovoj strani...on da ovako igra stalno u repku bi ga zvali, kakav hebeni todorović....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jbg, nema više Rustema, Bekića, Velkoskog, pa i Hebiba. Ko je prvi kandidat za dežurnog levata nego bivši alkos poznat po istupima na društvenim mrežama i opijanju u Bacchusu? Mora se po nekom pljuvat, a hajd stisni pa hrakni na ostalih 10 igrača.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hodžić.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- RajaBa1983
- Kontakt:
i meni je hodžić jucer bio dobar nadam se da ce nastaviti igrati ovako dobro igrati
ma onaj milicevic bezvez cojk invalid što bi rekli naši pljuvači
a zakaric ba zna našu ligu bolji je od jukica tako kazu naši stručnjaci
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
RajaBa1983 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 19:35i meni je hodžić jucer bio dobar nadam se da ce nastaviti igrati ovako dobro igrati

Stvarno Denchi
Svi naši valjaju a koga god ostali dovedu kharina...
Kako to? Jesi smješan
Svi naši valjaju a koga god ostali dovedu kharina...
Kako to? Jesi smješan

-
- Kontakt:
Kad se kup igra onaj slijedeci krug?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako koga, bilo je nekoliko nas koji smo govorili da će biti koristan i dobar za ovaj Marinovićev sistem. Drugi su ovi što su kmečali za Zakarićem kao da je Robben.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Chetalji preko drine odigrali derbi, ljepse bilo gledati nase kantonalne lige, fudbal gola kita. Nasi derbiji nas ocaraju posljednjih godina, trebamo biti ponosni.
NEMA NAZAD
Jer je nasa svetinja glavni akter najveceg BH derbija, a nase bosnje ga potcjenjuju sto se i vidi po posjetama. Igra se atraktivniji fudbal sa mnogo vise zara i zelje, o golovima da ne pricam.
Usput ne vrijedjaj, ignorisi ako ti se isti ne svidja. Pusa
NEMA NAZAD
Sta te cudi, pa taj i takvi su Vinka nazivali chetnikom...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
A ti me mjesecima i dalje citiras. Ne volim vinka i takve, u cemu je problem? Hocu li prestati voljeti FKS ako mi se ne svidja trener?
NEMA NAZAD
- ElCartel11
- Kontakt:
Serbecic sad za vikend odmara. Stoperski par Dupovac-Milicevic 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- RajaBa1983
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 19:53RajaBa1983 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 19:35i meni je hodžić jucer bio dobar nadam se da ce nastaviti igrati ovako dobro igrati
a zakaric ba zna našu ligu bolji je od jukica tako kazu naši stručnjaci![]()
![]()
![]()

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A