FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ako ce Messi sa ovakvom igrom pomagati ekipi i da nece da ide da zalijeci povredu, neka se nezrtvuje vise i odmah sutra neka pocne sa rehabilitacijom.
Marcelo ga uhvati u onom sprintu ko didu kakvog.
Marcelo ga uhvati u onom sprintu ko didu kakvog.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
I na kraju najbolji dio tima postade najgori. Na napad mislim. Moras se zapitati kad ti covjek, koji je potpisao prije deset dana i odigrao 18 minuta prije ove utakmice, dobije opet 20 minuta i odigra najkvalitetnije od svih ofanzivaca. Mogu se postidjeti i Griezmann i Messi.
Ono sto je ocito jos jednom da ova ekipa nije fizicki spremna da pruzi dobru partiju svih 90 minuta. Neobjasnjive greske u drugom poluvremenu. Nije to toliko dobar presing bio da se prave onakve greske.
Moraju se na ljeto ganjati igraci sa plucima. Previse dizelasa.
Ono sto je ocito jos jednom da ova ekipa nije fizicki spremna da pruzi dobru partiju svih 90 minuta. Neobjasnjive greske u drugom poluvremenu. Nije to toliko dobar presing bio da se prave onakve greske.
Moraju se na ljeto ganjati igraci sa plucima. Previse dizelasa.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ko je njih naguzio 2:0, najjadniji Real u zadnjih x godina.Ali dobro i ovo je najjadnija Barca tako da opet tu su negdje.Vezni red ocajan ko i inace, Busquets jedini na nivou ali kad pored njega imas 2 igraca koji prema naprijed ne pruzaju nista to ovako izgleda, fali muda obojici, pogotovo de jongu.Nije isto igrati u Ajaxu od kojeg niko nista ne ocekuje skoro i u Barceloni, jos je u ogromnom grcu momak.Messi se izgleda naljutio na klub otkad se zakacio sa Abidalom, nek mu daju jos 10 miliona eura na platu, mozda se odljuti i pocne igrati opet, izgleda toliko nezainteresovano.Kod prvog gola citava desna strana smijesna, pocevsi od Semeda koji ne znam ni gdje je bio pa na kraju do Piquea koji je cekao da mu lik dodje na 5 metara da izadje, inace pored te greske toga Pique je bio sasvim dobar a i Semedo ali prelose reakcije kod obojice tad, posrali se na sve ono dobro.I sto bi volio da onom Albi ko slomi kicmu, najodvratniji igrac koji je igrao u Barceloni, tacno mu na faci vidis da je podmuklo ****
Svaka mu cast na igrackoj karijeri ali lik ima onu facu koju bi razbiti da ga ni rodjena majka ne prepozna.
vidis da si tek sad poslao broj a govoris da si prije 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Možda bi Pep od De Jonga napravio igraca, tu drugu dvojicu ne bi ni pogled'o
Mada je i De Jong veceras bio vjerovatno najgori igrac na terenu
Realno u ovoj poruci je moglo pisati i "šalio sam se....".....kao sudija van ringa ne bih mogao uvažiti ovaj dokaz 
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovo mu Evander naložio nekog Almira grdosiju od covjeka, da ga razvali u sekundi 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
dao mu broj Mirze HaticaElCartel11 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 23:04Ovo mu Evander naložio nekog Almira grdosiju od covjeka, da ga razvali u sekundi![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakva su ovo dva pacijenta.. Brojeve dijele, nemaju preča posla u životu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ostaje i pitanje da li će čast familije Evander braniti striček iz amerike Holyfield? 
Ček, ohanite malo, moram do dnevnog po cigare.
Možda hotline burazeru, šta znašAlfredNobel je napisao/la: ↑01 mar 2020, 23:06Kakva su ovo dva pacijenta.. Brojeve dijele, nemaju preča posla u životu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tyson i Holyfield
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.