Ti kao da si jučer počeo pratiti Barcelonu, pa tamo od odlaska Pepa zna se da je trener Messi&Whatsapp grupa, ovi na klupi koji su bili grdne pare uzeli , zaboli ih ...
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: La Liga
Ti kao da si jučer počeo pratiti Barcelonu, pa tamo od odlaska Pepa zna se da je trener Messi&Whatsapp grupa, ovi na klupi koji su bili grdne pare uzeli , zaboli ih ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Je.bo majku celavu opet ubode s postavom u velikoj tekmi. Tacno nevjerovatan lik, ekipa s Marcelom je po svim mogucim zakonima trebala 5 komada popit al na kraju ubili tekmu. Celavi Bog je najveca enigma u svijetu fudbala.
Nakon ovog gola Mariana je.baca srpskih starleta i ku.rava zakucat na tribine do kraja sezone. Momak u 3 minute pokaza vise zelje nego ona seljacina za citavu sezonu.
Nakon ovog gola Mariana je.baca srpskih starleta i ku.rava zakucat na tribine do kraja sezone. Momak u 3 minute pokaza vise zelje nego ona seljacina za citavu sezonu.
Brat Bodi uopšte ne prati ni Primeru ni Barcu, zato i lupa takva pitanjabombaysaphire je napisao/la: ↑01 mar 2020, 23:08

Ti ozbiljno shvataš ovog @anona

Real zasluženo. Kako sam i prije početka sezone govorio da nema ništa od Barce ove sezone. Lošina se i dalje nastavlja. Lutanje s trenerima uz staru i i strošenu ekipu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yebavo bi ti sad Ćelavom sve po spiskuEpidaurus je napisao/la: ↑01 mar 2020, 23:09Je.bo majku celavu opet ubode s postavom u velikoj tekmi. Tacno nevjerovatan lik, ekipa s Marcelom je po svim mogucim zakonima trebala 5 komada popit al na kraju ubili tekmu. Celavi Bog je najveca enigma u svijetu fudbala.

I Marianu hvala što je maloprije prodao Umtitija iz Barce

Kakav Napoli ili Real kazem ja nek se on drzi Eibara Leganesa i sl. farmeraTili je napisao/la: ↑22 feb 2020, 22:57Realu na Bernabeu iduce nedalje.Zonked je napisao/la: ↑22 feb 2020, 21:19Pa da to je taj nivo protivnika gdje on jos moze da odigra dobro
Zato ja uvijek kazem nek se on drzi Barcelone Lalige i ovih protivnika poput Eibara protiv kojih je navikao igrati
Zamisli igras protiv istih protivnika 15g pa zatvorenih ociju bi zabio ko misli da sam u krivu nek me slobodno citira nakon utakmice protiv Napolija gdje cemo vidjeti da li sam u pravuGOAT
Citiraj zmireci![]()
"GOAT"

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
zidane je veliki trener. i protiv cityja je sve izgledalo dobro do deset minuta prije kraja i onda su se raspali, to se može svakome desiti. osim toga nisu igrali protiv veleža nego protiv cityja.
ja se iskreno nadam da će uzeti ligu, ovakva barca to ne zaslužuje
City je trenutno svemirski brod za Barcelonu.
Veznjaci sarajeva su doktori igre za de jonga i arthura.Sta barcelona sebi dopusti
Jes ti Ležve zapeo, vidi se da nas niste odavno dobili.jestamaji je napisao/la: ↑01 mar 2020, 23:16zidane je veliki trener. i protiv cityja je sve izgledalo dobro do deset minuta prije kraja i onda su se raspali, to se može svakome desiti. osim toga nisu igrali protiv veleža nego protiv cityja.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Jos im United pokvari posao u januaru s Brunom

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Celo dz.s im dao igraca viska i sirotinja opet nije uspjela dobit
Sad idemo po preokret i protiv celavog narkomana da se Katalonija baca u ocaj

Sad idemo po preokret i protiv celavog narkomana da se Katalonija baca u ocaj

- akisarajevo92
- Kontakt:
đe ta famozna La Masia pa se moraju bacati milioni na polovnjaka iz Leganesa u februaru 
sve ono zbog cega se nekad gotivila Barcelona ona to odavno nije

sve ono zbog cega se nekad gotivila Barcelona ona to odavno nije
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 01 mar 2020, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- anonymousHD
- Kontakt:
Kakva dominacija hahahahah
Vini i Fede ubili cijelu Barcu
Vini i Fede ubili cijelu Barcu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.