ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Divlji uze titulu u Santiagu. Lijepo udara malac sa oba krila, igra vrlo agresivno, i uz tanku konkurenciju u Santiagu, prva titula sa 19 godina je upisana. Vjerovatno jedna solidna karijera u najavi.
Btw.ove godine, iako je sezona relativno skoro pocela, dosta mladih igraca je uzelo prve titule Umbert, Ruud, Wild. Od ostalih osvajaca tu su Garin, Opelka, Rublev.. Smjena generacija je uveliko pocela u tenisu. Fakticki imamo tri kategorije osvajaca turnira: top trojku, druga skupina Thiem, Zverev, Medvedev i ostali.. i onda treca kategorija su ovi najmladji novoafirmisani. Rijetko dobijamo pobjednika na turnirima tenisera koja ne spada u ove tri kategorije, izuzetak je Monfils.
Btw.ove godine, iako je sezona relativno skoro pocela, dosta mladih igraca je uzelo prve titule Umbert, Ruud, Wild. Od ostalih osvajaca tu su Garin, Opelka, Rublev.. Smjena generacija je uveliko pocela u tenisu. Fakticki imamo tri kategorije osvajaca turnira: top trojku, druga skupina Thiem, Zverev, Medvedev i ostali.. i onda treca kategorija su ovi najmladji novoafirmisani. Rijetko dobijamo pobjednika na turnirima tenisera koja ne spada u ove tri kategorije, izuzetak je Monfils.
Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...
šta je bilo sa garinom?Donut je napisao/la: ↑01 mar 2020, 22:55Divlji uze titulu u Santiagu. Lijepo udara malac sa oba krila, igra vrlo agresivno, i uz tanku konkurenciju u Santiagu, prva titula sa 19 godina je upisana. Vjerovatno jedna solidna karijera u najavi.
?jestamaji je napisao/la: ↑01 mar 2020, 23:08šta je bilo sa garinom?Donut je napisao/la: ↑01 mar 2020, 22:55Divlji uze titulu u Santiagu. Lijepo udara malac sa oba krila, igra vrlo agresivno, i uz tanku konkurenciju u Santiagu, prva titula sa 19 godina je upisana. Vjerovatno jedna solidna karijera u najavi.
navodno je predaoDonut je napisao/la: ↑01 mar 2020, 23:12?jestamaji je napisao/la: ↑01 mar 2020, 23:08šta je bilo sa garinom?Donut je napisao/la: ↑01 mar 2020, 22:55Divlji uze titulu u Santiagu. Lijepo udara malac sa oba krila, igra vrlo agresivno, i uz tanku konkurenciju u Santiagu, prva titula sa 19 godina je upisana. Vjerovatno jedna solidna karijera u najavi.
Povreda ledja je mucila Garina, vjerovatno i umor, nakon dvije vezane titule je ucinio svoje.

Neka onda ti mladi čekaju da ovi napune 40 godina.bodi123 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 17:58Novak i Rafa su i dalje poprilično daleko od zalaska karijere. Štaviše, imaju u sebi vrhunskog tenisa još barem dvije, tri godine, to je jasno ko dan. I dokle god budu na ovom nivou, kupit će kajmak a ovima ostavljat mrvice. Zato što su najbolji. 32 i 33 godine su ništa za današnje sportiste uz ovako dobru medicinu. Ovo što radi Federer je već nešto drugo, i za to mu treba skinuti kapu, al kuditi klince što ne mogu pobjediti Rafu i Novaka je budalaština. Nemaju po 37 godina jbt.japa je napisao/la: ↑01 mar 2020, 17:52Sa 40 nece biti normalno i sa 40 necei dalje pobjedjivati, ali sa 32 i 33 zasto ne? Michael Jordan je sa 35 osvojio zadnju NBA titulu, Leo Messi i sa 33 trpa po 50 golvova po sezoni i osvaja titule, to su najveci u svojim sportovima bas kao sto su Nadal i Djokovic tako da sta je tu nenormalno pogotovo danas kada su treninzi, ishrana, metode oporavka dovedeni na jedan mnogo veci nivo. Sta treba cuditi se sto pobjedjuju mladje?
A ovo još "dvije-tri" godine mislim da sam još 2015. godine pročitao.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
A šta ćeš moj @Manco. Svi smo pomislili da je Rafi blizu kraj 2015. i Novaku 2017. al eto vidiš o kakvim šampionima se radi.
Kraj je kad oni kažu, tako će bit kako stvari stoje. Nećemo čekat do 40. godine, al do 35. hoćemo, najmanje.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kako da ne! A povrede se kao ne dešavaju!?
To ti je pokazatelj kakav je tenis trenutno.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
izašla nova lista, nole-rafa ostalo sve isto, thiem prvi puta treći, stan 16. a griša još uvijek u top 20
šta su novak i rafa uopšte napravili do zemlje prošle godine? meščini da rafa uopšte nije ni igrao?? noletu treba još najmanje do US opena da prestigne rogera u heftama na vrhu ... neće to biti baš lako

šta su novak i rafa uopšte napravili do zemlje prošle godine? meščini da rafa uopšte nije ni igrao?? noletu treba još najmanje do US opena da prestigne rogera u heftama na vrhu ... neće to biti baš lako
A mozes li nam reci kakav je to tenis trenutno? Bolji tenis od ovoga danas smo gledali samo kada su Rafa, Nole, Roger i Andy bili svi zdravi..Sta to fali tenisu danas, mozda ti finale zadnja 3 GSa nije valjalo? Zavrsni Masters bio los? Dobro, znam pobjednik 2 od ta 3 ti se ne svidja ali kvalitetu tenisa ne mozes sporiti.Mancini je napisao/la: ↑02 mar 2020, 01:04Kako da ne! A povrede se kao ne dešavaju!?
To ti je pokazatelj kakav je tenis trenutno.
Odličan kvalitet, mladi "pucaju" od kvalitete i snage. A o neizvjesnosti da ne pišem. Jesi li zadovoljan sada? Ako jesi nemoj me više citirati. Završena rasprava.japa je napisao/la: ↑02 mar 2020, 15:58A mozes li nam reci kakav je to tenis trenutno? Bolji tenis od ovoga danas smo gledali samo kada su Rafa, Nole, Roger i Andy bili svi zdravi..Sta to fali tenisu danas, mozda ti finale zadnja 3 GSa nije valjalo? Zavrsni Masters bio los? Dobro, znam pobjednik 2 od ta 3 ti se ne svidja ali kvalitetu tenisa ne mozes sporiti.
Pa kada lupas te gluposti potrijepi ih nekim cinjenicama kako ne bi biel gluposti..Da to mozda Thiem i Medvedev nisu igrali kvalitetan tenis u finalima USO i AO? Cicipas i Thiem nisu kvalitetno igrali na Masters finalsu? Vidim pricas o kvalitetu mladih igraca ko da su Dzumhur i Brkic.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Moram priznati da citiram Mancinija samo zato jer vidim da se pojede od muke zbog trenutnih rezultata u tenisu..Volim ove sto navijaju u individualnom sportu za i ili protiv drzave odakle je igrac..evo ja mrzim spanske firgose u svim sportovima a npr. nikad mi nije palo napamet da navijam protiv Nadala zbog toga jer je frajer susta suprotnost od npr. prosjecnog gadnog spanskog fudbalera..cak naprotiv fan sam njegov.
Pojma ti nemaš!japa je napisao/la: ↑02 mar 2020, 16:25Moram priznati da citiram Mancinija samo zato jer vidim da se pojede od muke zbog trenutnih rezultata u tenisu..Volim ove sto navijaju u individualnom sportu za i ili protiv drzave odakle je igrac..evo ja mrzim spanske firgose u svim sportovima a npr. nikad mi nije palo napamet da navijam protiv Nadala zbog toga jer je frajer susta suprotnost od npr. prosjecnog gadnog spanskog fudbalera..cak naprotiv fan sam njegov.
Od sada me zaobiđi sa svojim glupim i dosadnim komentarima.japa je napisao/la: ↑02 mar 2020, 16:13Pa kada lupas te gluposti potrijepi ih nekim cinjenicama kako ne bi biel gluposti..Da to mozda Thiem i Medvedev nisu igrali kvalitetan tenis u finalima USO i AO? Cicipas i Thiem nisu kvalitetno igrali na Masters finalsu? Vidim pricas o kvalitetu mladih igraca ko da su Dzumhur i Brkic.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
razmijenite brojeve telefona pa se pobijte kao uvodna borba onima sa barcine teme 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.