FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Savjetujem vam da ukucate ovaj Evanderov broj, u jednoj kombinaciji broja, umjesto Evandera pojavit će vam se neka Sandra, onako Osketov broj.
Nema na čemu.
Nema na čemu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Moderator
- Kontakt:
napisi konkretno broj,Sandri se vec smijem zamjeriti ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jašta ću, da sutra umrem kad se zakašljem što će me treba proklinjati koliko je 'tronožaca' dobila u inbox zbog mene

Skontaj sam, imaš par mogućih kombinacija brojeva, nije teško čim sam ja nadošao, napati se malo ko te yebe

Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 02 mar 2020, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Posto je ova sezona odavno otisla u neku stvar, a ni slijedeca bolja nece biti, malo suplje hipoteticke price, sta i kako od 2021.
Uprava, mijenjati.
Trener, ili raditi sve da se Guardiola vrati, ili poceti iz pocetka i rizikovati sa Xaviem, ali dati mu punu slobodu.
Igraci, samo ih par vidim kao nedodirljive i 2021.
Ter Stegen je siguran.
Odbrana, niko. Znam da se mijenjati sva 4 igraca nece za 2 godine, ali moralo bi.
Sredina, eventualno samo De Jong, ako se dohaviza i skonta da ne igra vise u Ajaxu. Za sad, nije pokazao nista od onog sto se pricalo, ali ima jos kredita. Artur, nekad bi rekao da je ok igrac, a nekad kontam da je Barcelona jednostavno prevelik zalogaj za njega i da nije igrac za ovaj nivo fudbala. Mozda igrac rotacije, ali tesko da on moze voditi vezni red u buducnosti.
Napad, e tek tu su problemi. Hem sto su ovi sad stari, hem sto ne znas ni koga dovesti. Napadaci su uvijek i najskuplji, a realno nemas nikog da kazes dovedi njega i bit ces siguran da ce funkcionisati.
Messi definitivno za dvije godine ne smije biti igrac koji drzi kljuceve kluba i svlacionice. Hvala na svemu, ali biologija je neumoljiva. Novi proekat se mora poceti graditi oko nekih drugih igraca, a i njegova godisnja plata ogroman je teret klubu, a realno on vise ne vrijedi 100 miliona godisnje, a pogotovo to nece vrijediti za dvije godine.
Hebena situacija, puno teza neko ona 2008. kad ti je nadolazila jedna potentna skupina igraca.
Losa transfer politika gdje se ulupalo preko 450 miliona u 4 igraca, a ni za jednog ne mozes reci da ti je pojacanje, mogla bi tek doci na naplatu u narednom periodu.
Uprava, mijenjati.
Trener, ili raditi sve da se Guardiola vrati, ili poceti iz pocetka i rizikovati sa Xaviem, ali dati mu punu slobodu.
Igraci, samo ih par vidim kao nedodirljive i 2021.
Ter Stegen je siguran.
Odbrana, niko. Znam da se mijenjati sva 4 igraca nece za 2 godine, ali moralo bi.
Sredina, eventualno samo De Jong, ako se dohaviza i skonta da ne igra vise u Ajaxu. Za sad, nije pokazao nista od onog sto se pricalo, ali ima jos kredita. Artur, nekad bi rekao da je ok igrac, a nekad kontam da je Barcelona jednostavno prevelik zalogaj za njega i da nije igrac za ovaj nivo fudbala. Mozda igrac rotacije, ali tesko da on moze voditi vezni red u buducnosti.
Napad, e tek tu su problemi. Hem sto su ovi sad stari, hem sto ne znas ni koga dovesti. Napadaci su uvijek i najskuplji, a realno nemas nikog da kazes dovedi njega i bit ces siguran da ce funkcionisati.
Messi definitivno za dvije godine ne smije biti igrac koji drzi kljuceve kluba i svlacionice. Hvala na svemu, ali biologija je neumoljiva. Novi proekat se mora poceti graditi oko nekih drugih igraca, a i njegova godisnja plata ogroman je teret klubu, a realno on vise ne vrijedi 100 miliona godisnje, a pogotovo to nece vrijediti za dvije godine.
Hebena situacija, puno teza neko ona 2008. kad ti je nadolazila jedna potentna skupina igraca.
Losa transfer politika gdje se ulupalo preko 450 miliona u 4 igraca, a ni za jednog ne mozes reci da ti je pojacanje, mogla bi tek doci na naplatu u narednom periodu.
ugovaras ti moj ****,ne bi naglabo sa delinjom da je Sandra prisutna 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Joj Sandre mati mila.
Hocemo li okusati srecu delinjo ?
Hocemo li okusati srecu delinjo ?

-
- Moderator
- Kontakt:
Ma ne ugovoram, imam ja neke druge Sandre u opticaju, al' ozb izbacilo mi neku Sandru, kažem Osketov broj, samo ne znam je l' ono 18+ yebeš ga

Jes dobra yebo Evandera 
Neka neko postavi na ljepotice, mrsko mi je preko mobitela.

Neka neko postavi na ljepotice, mrsko mi je preko mobitela.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Samo se ti zayebavaj. Vidiš da je Wanda slučajno nestao.
Evander ko Zika, zanimanje ka'e umjetnik...tapetar

® GONGASHI POWERHOUSE ®
pa evo kombinujem,ali Sandre nema.....**** Farona vidis dai ma curu ,ne smije od nje ...idemo nas dvojica

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sandra Evanderević.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Idemo sva trojica pa ko pukovnik ko pokojnik.
Ipak daj Osketa nek probije led, mozda je maloljetna pa nek se on opece
Ipak daj Osketa nek probije led, mozda je maloljetna pa nek se on opece

treba nekad i rizikovati... 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dobio sam PP majke mi strah me otvoriti...
On topic: moze se svaljivati sve na igrače al riba smrdi od glave. Barto -> biro.
Edit: dobro je ovaj drka.c Derdiyok pise u PP traži slike Sandre.
On topic: moze se svaljivati sve na igrače al riba smrdi od glave. Barto -> biro.
Edit: dobro je ovaj drka.c Derdiyok pise u PP traži slike Sandre.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 02 mar 2020, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da bar neko naguzi, da ne bude uzalud tumačenje broja...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma nije ova maloljetna nema Boga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.