lazes?
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne frajer sam sebi lajko postove
@Epidaurus zarucili se ja mislim
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
**** majku kakvih sve budala ima 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Eh ovako ljudi sjeo sam u auto i dosao u Sarajevo, a ovaj smrad se ne smije javiti na telefon niti odgovoriti na sms, iako mislim da je to dijete neko jer je debilcina najveca na ovoj temi nevezano za ovo. Znaci prvo je pisao meni da sam picka da mi je poslao broj, da se ne smijem javiti, to je objavio u 22:45, a onda u 22:59 objavljuje sliku iz inboxa kako mi je poslao broj i glumi tu nekog frajera. Ja sam ga odma dodao na viber da mu kazem da krecem i da se nadjemo gdje on zeli, ali na tom broju nije bilo vibera da bi kasnije on napravio viber (vjerovatno je kupio broj i napravio viber). Uglavnom sutra imam obaveza u Sarajevu i cekam ga na adresi koju sam mu vec poslao.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
de bolan ne glupiraj se ,kakvo belajisanje posebno zbog gluposti
zovni ga i popijte po pivu bolje vam je to ....
mani se tih djecijih gluposti
zovni ga i popijte po pivu bolje vam je to ....
mani se tih djecijih gluposti
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Najvise volim ovakve, yebo mater svoju poslao mi ulicu niko ga ne zna po slici onoj i po imenu, 10 ljudi sam zvao covjek sa Dobrinje jedan od osnivaca Naroda i Pravde znaci ima veze zna dosta raje, ali nije mi ga mogo naci.
MES QUE UN CLUB!
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Jesi dobar?Wandelanoite je napisao/la: ↑02 mar 2020, 02:24Eh ovako ljudi sjeo sam u auto i dosao u Sarajevo, a ovaj smrad se ne smije javiti na telefon niti odgovoriti na sms, iako mislim da je to dijete neko jer je debilcina najveca na ovoj temi nevezano za ovo. Znaci prvo je pisao meni da sam picka da mi je poslao broj, da se ne smijem javiti, to je objavio u 22:45, a onda u 22:59 objavljuje sliku iz inboxa kako mi je poslao broj i glumi tu nekog frajera. Ja sam ga odma dodao na viber da mu kazem da krecem i da se nadjemo gdje on zeli, ali na tom broju nije bilo vibera da bi kasnije on napravio viber (vjerovatno je kupio broj i napravio viber). Uglavnom sutra imam obaveza u Sarajevu i cekam ga na adresi koju sam mu vec poslao.
Pa ovo bolje nego 2:0 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- anonymousHD
- Kontakt:
Raspad sistema hahahahha uzivanje
Go on
Go on
salkan je napisao/la: ↑23 feb 2020, 12:26Nema mjesta za hajp, ovo nije stvarno stanje stvari...
Što se naše drage krasne lijepe ekipe tiče, ovaj novi odskače od ostalih jer se još nije uklopio u tzv."šeme" u fazi napada. Zato je i napravio mali nered u odbrani rivala juče, jer kad je trebalo da širi polukontru, on je trčao okomito. Kad je trebalo da se ubaci direktno iza linija, on je vukao igrača u široko - al i to će leći. Nema te sile koja će trenutnu učmalost okrenuti u pravom smjeru, osim kompletne rekonstrukcije ekipe. Po mom mišljenju, Arthur je i dalje kriminalno loš, trom, spor i tvrdoglav. On bi jedino mogao odigrati dobru utakmicu kada bi mu se igrači sklanjali na 10ak metara okolo i da ispred sebe ima četiri svoja igrača i dva protivnička pa da onda asistira ili pokupi kakav odbijanac. Frajer je LOŠ. Kraj njega ostatak veznog reda izgleda super.
Najgori mogući scenario je da se igrači i sva svita uljuljkaju i da se osramote na San Paolu u utorak. Ali i u tom slučaju će biti našpanovani za nedelju. Zato predviđam neriješeno u utorak (ili čak poraz 2-1) a onda konačno poraz na Bernabeu (i to pošten, dva razlike) i onda čupanje na silu u revanšu sa Napolijem. Nema tog stručnjaka koji me i poslije ovakvog razvoja situacije od sinoć može uvjeriti da dolaze bolji dani.

P.S.
Pichkaranje i yebavanje sestara/materešina ostavite za druga mjesta osim ovog. Probajte gospodski prihvatit poraz, da vidite kako je lijepo.

A ti šupčiću balavi marš sa teme. Čim ti imaš LUKU DONČIĆA na profilu, sestra/materešina ti je u starosnoj kategoriji za odstrel kurtzem. Naslađuj se negdje drugo.
Zadnja izmjena: salkan, dana/u 02 mar 2020, 06:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Džeri Drejk
Dokazi, slikaj jutarnju maglu u Sarajevu.Wandelanoite je napisao/la: ↑02 mar 2020, 02:24Eh ovako ljudi sjeo sam u auto i dosao u Sarajevo, a ovaj smrad se ne smije javiti na telefon niti odgovoriti na sms, iako mislim da je to dijete neko jer je debilcina najveca na ovoj temi nevezano za ovo. Znaci prvo je pisao meni da sam picka da mi je poslao broj, da se ne smijem javiti, to je objavio u 22:45, a onda u 22:59 objavljuje sliku iz inboxa kako mi je poslao broj i glumi tu nekog frajera. Ja sam ga odma dodao na viber da mu kazem da krecem i da se nadjemo gdje on zeli, ali na tom broju nije bilo vibera da bi kasnije on napravio viber (vjerovatno je kupio broj i napravio viber). Uglavnom sutra imam obaveza u Sarajevu i cekam ga na adresi koju sam mu vec poslao.
Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...
Donut je napisao/la: ↑02 mar 2020, 07:21Dokazi, slikaj jutarnju maglu u Sarajevu.Wandelanoite je napisao/la: ↑02 mar 2020, 02:24Eh ovako ljudi sjeo sam u auto i dosao u Sarajevo, a ovaj smrad se ne smije javiti na telefon niti odgovoriti na sms, iako mislim da je to dijete neko jer je debilcina najveca na ovoj temi nevezano za ovo. Znaci prvo je pisao meni da sam picka da mi je poslao broj, da se ne smijem javiti, to je objavio u 22:45, a onda u 22:59 objavljuje sliku iz inboxa kako mi je poslao broj i glumi tu nekog frajera. Ja sam ga odma dodao na viber da mu kazem da krecem i da se nadjemo gdje on zeli, ali na tom broju nije bilo vibera da bi kasnije on napravio viber (vjerovatno je kupio broj i napravio viber). Uglavnom sutra imam obaveza u Sarajevu i cekam ga na adresi koju sam mu vec poslao.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Danas nastavak spektakla.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
el clasico
- Nail for Real
- Kontakt:

Kakvi debili majko mila.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Bolje da si po Sandru otišao.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kome vjerovati sad, Evanderu il Wandimetrpolitano?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
-
- Moderator
- Kontakt:
Cekamo sad Evandera sa dokazima.Ako ga je zvao Wandi je pobjedio.
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 02 mar 2020, 09:23, ukupno mijenjano 1 put.