FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cuj vec izgubili titulu hahah,2 mjesto smo i ima jos dosta da se igra,tako da je jos sve u nasim rukama
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Kad ce biti zvanicno da ispadamo iz lige?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Treba biti realan. Sarajevo ima odličan tim za našu ligu. U odnosu na prošlu polusezonu ostali su bez Stanojevića, koji je svakako malo i igrao zbog povrede i Lazića, što im je hendikep. Doveli su tri igrača, ovaj Jukić se čini poprilično zanimljiv, Sušić će sigurno imati svoj doprinos igri kad bude spreman i za Miličevića ne mogu ništa reći za sad. Ono što je razlika izmedju njih i nas je širina. Klupa im je iskreno jača od naše. Njima kad ne ide Ahmetovića, upada Handžić a mi rezervnog špica i nemamo. Mi smo ih dobili dva puta potpuno zasluženo, nadigrali ih, nazabijali im se golova a opet kasnimo tri boda za njima. Nisam pesimista, vjerujem da ćemo se moći tu gurati i boriti do samog kraja ali iskreno mislim da su oni prvi favoriti. Ali fudbal je to, favoriti ne pobjedjuju i ne osvajaju uvijek.
De ba onda da javimo pulenima da se ne bore vise. I oni ludi pod temperaturama igraju, trose zdravlje, a nemaju sansi.
Da pitari znaju šta ne znaju. 
Nigdje ja nisam rekao da smo izgubili titulu, samo da je Sarajevo igrački jače od nas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
samoposmatram
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
A sta cemo za zrinjskim o njima niko nista a blizu su 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ja sam to i rekao. Uzmi njihovu sirinu i kadar pa ces vidjeti sta je kvalitetna sirina. Oni sute, rade, ne izlaze u medije, a ubjedljivo najjaci kadar. Moze ih yebat samo ovaj trener, ali oni hinjski se priblizavaju bez nekih specijalnih najava. Ovako su onda kad je bio onaj penal ili u sezoni kad je Sloboda zamalo osvojila. Sve hinjski, hinjski i zagazise pred kraj i titula.
Moj Post se nije ni odnosio na tebe
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Izvinite ako ometam,ali vjerujte da u derbiju vam ne igra toliku ulogu igracki kadar,koliko motivacija,Amar je poznat po tome sto zna motivisati igrace,pogotovo na derbiju,dok to Husrefu i nije poslo za rukom zadnja 2 puta
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kad vi pobijedite onda je igra ulogu igracki kadar, a mi kad pobijedmo onda je do motivacija.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:00Izvinite ako ometam,ali vjerujte da u derbiju vam ne igra toliku ulogu igracki kadar,koliko motivacija,Amar je poznat po tome sto zna motivisati igrace,pogotovo na derbiju,dok to Husrefu i nije poslo za rukom zadnja 2 puta
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije vala,ko to kaze,laze..LjoZee je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:03Kad vi pobijedite onda je igra ulogu igracki kadar, a mi kad pobijedmo onda je do motivacija.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:00Izvinite ako ometam,ali vjerujte da u derbiju vam ne igra toliku ulogu igracki kadar,koliko motivacija,Amar je poznat po tome sto zna motivisati igrace,pogotovo na derbiju,dok to Husrefu i nije poslo za rukom zadnja 2 puta![]()
Kad se sjetim one nase grozne sezone,vama pobjeda u derbiju za titulu treba,a na kraju pobjedili 1:0 Bekic iz penala
Nije tu bio u pitanju igracki kadar nit ista vec druge igre oko tima, trenera i slicno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:04Nije vala,ko to kaze,laze..LjoZee je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:03Kad vi pobijedite onda je igra ulogu igracki kadar, a mi kad pobijedmo onda je do motivacija.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:00Izvinite ako ometam,ali vjerujte da u derbiju vam ne igra toliku ulogu igracki kadar,koliko motivacija,Amar je poznat po tome sto zna motivisati igrace,pogotovo na derbiju,dok to Husrefu i nije poslo za rukom zadnja 2 puta![]()
Kad se sjetim one nase grozne sezone,vama pobjeda u derbiju za titulu treba,a na kraju pobjedili 1:0 Bekic iz penala
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovo je zadnje citiranje i necu vise da vam J*** temu,diskutujte o zelji..LjoZee je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:05Nije tu bio u pitanju igracki kadar nit ista vec druge igre oko tima, trenera i slicno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:04Nije vala,ko to kaze,laze..
Ne bi se slozio,mi smo imali tad puno vise volje nego vi,jer smo vam htjeli sjebat planove,u cemu smo i uspjeli
Htio sam reci da je kod nas atmosfera u timu bila uzas, problemi sa Slavkom i to. Uzasan kraj sezone koji je krunisan tim porazom i gubitkom titule.
Hocel taj Ajayi hairli vise?
Oni bez Lucica u srijedu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.