https://www.klix.ba/vijesti/svijet/savj ... /200302033

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Prije neki dan jedan od forumasa napisa da se ne smijemo ovom liku sto je to napisao, jer nema dokaza da ga Allah nije poslaoBundesliga je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:16Kakvi bolesnici nepismeni. Prvo virus se siri svugdje u svijetu i ubija ljude razlicitih religija, ukljucujuci muslimane. Zasto virus koji je Allah dao Kinezima ubija muslimane? Sama izjava je toliki debilizam i inace. Najgore je sto je ovakvih bolida i previse po drustvenim mrezama, a ovih koji ih prate i podrzavaju jos vise.
Rado bi ona....A znaš li da u BiH ustvari nemaju standardizovanu laboratoriju za otkrivanje virusa? E tu je caka... Ne mogu ga otkriti.
Možda ne zna latinicu, možda su tad pakovana.alan_kardec je napisao/la: ↑02 mar 2020, 13:01Nedavno ja u onom Šamonu u Kranjčevićevoj za druga iz Bg koji je kolekcionar piva, kupio tri različita piva. Neko jamajćansko, peruansko i jedno karlovačko. Sinoć se mi našli prije derbija, ja mu to dao, jutros me momak zove, kaže na sva tri piva isteko rok. Na karlu prije dva mjeseca, na ovom jamajćanskom u septembru 2019. a na peruanskom 18.08. 2018.![]()
![]()
![]()
Pa me sad zanima dal postoji neka inspekcija ili nešto sl kome mogu da se obratim da prijavim bagru? Ili neki broj telefona... bilo šta.
Vjeruj da nikad ne gledam
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.