FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
još jedno 2-3 hefte do derbija 
koliko razlike?(Morto sljedeća anketa bujrum
)
koliko razlike?(Morto sljedeća anketa bujrum
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
KAd me neko pita sto hoces da ides vani, ja mu ovakve komentare ''mojih'' pokazem i onda me shvataju svi.
Nego Sto se tice Lazica, stalno sam piso da treba igrat do kraja ugovora i bla bla, al kad sam vidio kako se Zeljeznicar kao klub ponizio kad se odrekao RAmovica i Osmankovica pa ih sad vraca kad bolje nema, to jest posrali pa polizali, drago mi je sto su nasi ostali pri istom stavu. Hoces neces dovest cemo drugog i boljeg a i ako ne dovedemo tebe ne vracamo i to je to.
Nego Sto se tice Lazica, stalno sam piso da treba igrat do kraja ugovora i bla bla, al kad sam vidio kako se Zeljeznicar kao klub ponizio kad se odrekao RAmovica i Osmankovica pa ih sad vraca kad bolje nema, to jest posrali pa polizali, drago mi je sto su nasi ostali pri istom stavu. Hoces neces dovest cemo drugog i boljeg a i ako ne dovedemo tebe ne vracamo i to je to.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hvala denci, konacno post a da nisam citiran.
Utakmicu po utakmicu, rutinski odradit do derbija i onda lupanje po zeljani, vrijeme je za dominaciju
NEMA NAZAD
- RajaBa1983
- Kontakt:
Vinko Marinovic gospodin
i Vrhunski Trener
i Vrhunski Trener
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Zna li neko kakav je ovaj centar sto ga je Akademija klepila zeljescaru? Hocel biti bolji od Ahmetovica 
Ali trebaju nam garantni listovi...TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 mar 2020, 16:34Ne znam kako je kad nosi vodu, ali mene je jedan nosio kad su svi ostali mislili da sam poginuo. Nije u redu stavljati sve u isti kos.
Hajmo na temu. Vec sam prije pisao da nikad nebi vratio bivseg igraca osim ako nije napravio veliku karijeru vani i igrao u ligama petice pa sad zeli da se vrati. Isto mislim i za duljevica. Imamo mi dobra krila koja trenutno igraju bolje od njega, o sredini da ne pricam. Njemu hvala za sve i sretno u turskoj.
Halo, masine nam ne rade...
- RajaBa1983
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 17:16Ali trebaju nam garantni listovi...TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 mar 2020, 16:34Ne znam kako je kad nosi vodu, ali mene je jedan nosio kad su svi ostali mislili da sam poginuo. Nije u redu stavljati sve u isti kos.
Hajmo na temu. Vec sam prije pisao da nikad nebi vratio bivseg igraca osim ako nije napravio veliku karijeru vani i igrao u ligama petice pa sad zeli da se vrati. Isto mislim i za duljevica. Imamo mi dobra krila koja trenutno igraju bolje od njega, o sredini da ne pricam. Njemu hvala za sve i sretno u turskoj.
Halo, masine nam ne rade...![]()
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Od sad citam samo tvoje postove, najvise iz njih naucim....
Ovo nisam znao, vidis...
counteršpic, ima brzine, plaćamo konama opet, nema napadača za lijeka jbt, pokupili ovi menadžerčići po selima sve što je mlado i špic.....TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 mar 2020, 17:13Zna li neko kakav je ovaj centar sto ga je Akademija klepila zeljescaru? Hocel biti bolji od Ahmetovica![]()
vjerovatno će brzo i u prvi tim(možda posudba prvo) jer nemamo tu tipu napadača...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- RajaBa1983
- Kontakt:
Znam ja da si ti moj fan najveci
RajaBa1983 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 17:25Znam ja da si ti moj fan najveci![]()
![]()
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑02 mar 2020, 17:23counteršpic, ima brzine, plaćamo konama opet, nema napadača za lijeka jbt, pokupili ovi menadžerčići po selima sve što je mlado i špic.....TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 mar 2020, 17:13Zna li neko kakav je ovaj centar sto ga je Akademija klepila zeljescaru? Hocel biti bolji od Ahmetovica![]()
vjerovatno će brzo i u prvi tim(možda posudba prvo) jer nemamo tu tipu napadača...
Malo je ''sitan'' za spica, ali nadam se da ce biti nesto od njega.
ma i ja kontam da će ga prešaltat na krilo prije(kad pređe u seniore), al hajde, ima tehnike, ima brzine, valjat će, nema ozljeda, što je bitno...Dženo Jašarevića(krilo) na špicu koristi jbg....morao se dovest neki...TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 mar 2020, 17:29Denchi je napisao/la: ↑02 mar 2020, 17:23counteršpic, ima brzine, plaćamo konama opet, nema napadača za lijeka jbt, pokupili ovi menadžerčići po selima sve što je mlado i špic.....TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 mar 2020, 17:13Zna li neko kakav je ovaj centar sto ga je Akademija klepila zeljescaru? Hocel biti bolji od Ahmetovica![]()
vjerovatno će brzo i u prvi tim(možda posudba prvo) jer nemamo tu tipu napadača...![]()
Malo je ''sitan'' za spica, ali nadam se da ce biti nesto od njega.
- robertkosar
- Kontakt:
Kad je nesto naopako i na stetu kluba ja imam puno pravo sve da kritikujem i igrace i upravu cu
kritikovat, ali kad se nesto odlicno odradi za klub onda covjek mora pohvalit Horde zla u banjaluci za navijanje i za gospodsko ponasanje u sumskoj, cestitke momcima. Jos jedno od mene

kritikovat, ali kad se nesto odlicno odradi za klub onda covjek mora pohvalit Horde zla u banjaluci za navijanje i za gospodsko ponasanje u sumskoj, cestitke momcima. Jos jedno od mene
Zadnja izmjena: robertkosar, dana/u 02 mar 2020, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
Samozdravlje
- Kontakt:
TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 mar 2020, 17:13Zna li neko kakav je ovaj centar sto ga je Akademija klepila zeljescaru? Hocel biti bolji od Ahmetovica![]()
Kako ja Ahbabu tebe gotivim , a i tog brata Srbina sto te spasio (mozda i vise od tebe
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Yebo vas priča ba. Na svakog Stanivukovića dolazi jedan Jovan Divjak, na svakog Dodika jedan Mihailo Petrović, na svakog Ognjena Vranješa jedan Ninoslav Milenković. Nikad nisu bili svi isti nit će bit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
meni je draži Vinko od ovog skroz desno
Svaki put kad refreshujem jedna rečenica više u postu. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.