FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bojo ce biti gost u onoj emisiji Derbi na O kanalu. Ne znam kad se to emituje, ali stavljaju emisije na yt svakako.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
zeljovac21
- Kontakt:
Hoce li svi konkurisati za utakmicu osim Lendrica i Sehica? Sta je sa Zajimom, povreda?
Zar me za to držiš?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Evo vam par informacija posto me jedan forumaš poslao u pp sto se tiče Zeca opet ima problema počeo je opet neke terapije da prima danas nije ni trenirao ,Ayaji bukvalno može svaki dan da dobije vizu ali se može bas i otegnuti sve je do njihove ambasade,raduje samo za Blaževića da je bas dobar igrac
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nista ovo. Idemo se organizovati dvojica da cuvaju strazu, dvojica da ulete po pecat, dvojica da odu po njega na aerodrom, a ostali da isprintaju. Samo gruhni pecat i idemo dalje.Osim13 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 18:34https://www.nigerian-embassy.com/sarajevo.html
Ajmooo braćooooo gruhajte mejlove![]()
Nema nikakav novi problem nego prima plazmu u mišić što bi trebalo ubrzati oporavak,yebu ga dva centa rupture,a ovo bi trebalo riješiti problem.KANA je napisao/la: ↑02 mar 2020, 18:28Evo vam par informacija posto me jedan forumaš poslao u pp sto se tiče Zeca opet ima problema počeo je opet neke terapije da prima danas nije ni trenirao ,Ayaji bukvalno može svaki dan da dobije vizu ali se može bas i otegnuti sve je do njihove ambasade,raduje samo za Blaževića da je bas dobar igrac
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
[quote=UBIPITAR post_id=7525653 time=1583171379 user_id=44163]
[quote=KANA post_id=7525619 time=1583170083 user_id=46587]
Evo vam par informacija posto me jedan forumaš poslao u pp sto se tiče Zeca opet ima problema počeo je opet neke terapije da prima danas nije ni trenirao ,Ayaji bukvalno može svaki dan da dobije vizu ali se može bas i otegnuti sve je do njihove ambasade,raduje samo za Blaževića da je bas dobar igrac
[/quote]
Nema nikakav novi problem nego prima plazmu u mišić što bi trebalo ubrzati oporavak,yebu ga dva centa rupture,a ovo bi trebalo riješiti problem.
[/quote]
Ako prima plazmu za regeneraciju rupture minimum jos 15 dana pauze
[quote=KANA post_id=7525619 time=1583170083 user_id=46587]
[/quote]
Nema nikakav novi problem nego prima plazmu u mišić što bi trebalo ubrzati oporavak,yebu ga dva centa rupture,a ovo bi trebalo riješiti problem.
[/quote]
Ako prima plazmu za regeneraciju rupture minimum jos 15 dana pauze
Nisam rekao noviUBIPITAR je napisao/la: ↑02 mar 2020, 18:49Nema nikakav novi problem nego prima plazmu u mišić što bi trebalo ubrzati oporavak,yebu ga dva centa rupture,a ovo bi trebalo riješiti problem.KANA je napisao/la: ↑02 mar 2020, 18:28Evo vam par informacija posto me jedan forumaš poslao u pp sto se tiče Zeca opet ima problema počeo je opet neke terapije da prima danas nije ni trenirao ,Ayaji bukvalno može svaki dan da dobije vizu ali se može bas i otegnuti sve je do njihove ambasade,raduje samo za Blaževića da je bas dobar igrac
Pa sta su do sad radili sa tom rupturom.. sto davno nije primio plazmuUBIPITAR je napisao/la: ↑02 mar 2020, 18:49Nema nikakav novi problem nego prima plazmu u mišić što bi trebalo ubrzati oporavak,yebu ga dva centa rupture,a ovo bi trebalo riješiti problem.KANA je napisao/la: ↑02 mar 2020, 18:28Evo vam par informacija posto me jedan forumaš poslao u pp sto se tiče Zeca opet ima problema počeo je opet neke terapije da prima danas nije ni trenirao ,Ayaji bukvalno može svaki dan da dobije vizu ali se može bas i otegnuti sve je do njihove ambasade,raduje samo za Blaževića da je bas dobar igrac
Mozda nije bio za plazme bio na cokolinuPushko92 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 19:11Pa sta su do sad radili sa tom rupturom.. sto davno nije primio plazmuUBIPITAR je napisao/la: ↑02 mar 2020, 18:49Nema nikakav novi problem nego prima plazmu u mišić što bi trebalo ubrzati oporavak,yebu ga dva centa rupture,a ovo bi trebalo riješiti problem.KANA je napisao/la: ↑02 mar 2020, 18:28Evo vam par informacija posto me jedan forumaš poslao u pp sto se tiče Zeca opet ima problema počeo je opet neke terapije da prima danas nije ni trenirao ,Ayaji bukvalno može svaki dan da dobije vizu ali se može bas i otegnuti sve je do njihove ambasade,raduje samo za Blaževića da je bas dobar igrac![]()
![]()
![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.