Sve je to donekle i uredu, ali je i pokazatelj da Mutu uopste nije promijenio svoje "ludo" ponasanje. Taman sam se obradovao, slijedece kolo smo trebali biti samo bez Jovetica, a vidi sad,
ACF Fiorentina
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Fiorentina
Ma joj, navodno je govorio tome barmenu, sta li vec, da ima otvoren racun u tome restoranu, ovaj nije pao na tu pricu, i paf paf
Sve je to donekle i uredu, ali je i pokazatelj da Mutu uopste nije promijenio svoje "ludo" ponasanje. Taman sam se obradovao, slijedece kolo smo trebali biti samo bez Jovetica, a vidi sad,
Support Velez, It's logical! ★
Zzz novi na ovome forumu,još sam registrova na nogometni magazin-forumu sa istim nickom,te na fiorentina-balkan kao JamaL,ali ovdje je taj nick zauzet
.Znaći da mi je neko maznuo nick,ali nema veze važno je da raspravljamo o našoj Fiorentini......
Jučer smo došli napokon do pobjede golovima Donadela i super Gilaaardinaaaaaa........
Monto da li si ti reg.na forumu fiorentina-balkan sa sličnim nickom ?
Jučer smo došli napokon do pobjede golovima Donadela i super Gilaaardinaaaaaa........
Monto da li si ti reg.na forumu fiorentina-balkan sa sličnim nickom ?
Jesam, jesam, to sam ja 
Dobrodosao, navrati ponekaaaad
Kad spomenu tekmu sinoc, to je opet tako crno, a s druge strane tako dobro, kad se usporedi sa prethodnim kolima.
U utorak imamo mali derbi Toskane, u kupu, kontra Empolija, a onda za sedam dana na Siciliji Mihajlovic gostuje svom bivsem timu. Vraca se Mutu, Vargas, Zanetti, D'Agostino i ocekuju se bolje igre, pobjede i bodovi - napokon
Dobrodosao, navrati ponekaaaad
Kad spomenu tekmu sinoc, to je opet tako crno, a s druge strane tako dobro, kad se usporedi sa prethodnim kolima.
U utorak imamo mali derbi Toskane, u kupu, kontra Empolija, a onda za sedam dana na Siciliji Mihajlovic gostuje svom bivsem timu. Vraca se Mutu, Vargas, Zanetti, D'Agostino i ocekuju se bolje igre, pobjede i bodovi - napokon
Meni je Fiorentina tako drag tim, ali sa Mihajlovicem bojim se da je sredina tabele maksimum.
Auu, kakvo provlacenje u Kupu
Mihajlovic opet zakazao odabirom igraca, ali eto..
Babacar zabio u 118.-oj minuti.
Babacar zabio u 118.-oj minuti.
Ma Bio-rentina ljubicasti ljiljan otisla u onu stvar.
Cuj Mihajlovic trener,njega jedino za njive.
Cuj Mihajlovic trener,njega jedino za njive.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jest vala, Bio
Nadam se da nije proslost, kao sto je vec jednom bila, ne kuni ziv bio 
Spisku povrijedjenih igraca na duge staze pridodajemo i Freya, 4 do 6 mjeseci
Boga mi bi uskoro mogli biti kao sto kolega gore napisa, Bio 
...plus Monto
Tuzno da tuznije ne moze biti.
Ukoliko Mutko ne zaigra najbolje sto zna, bojim se za opstanak
Ukoliko Mutko ne zaigra najbolje sto zna, bojim se za opstanak
J.bena situacija u Firenzi izgleda
otkad ode Mister, svi konci popucase, a i vala peh ste sa ovim povredama, valjda cete se stabilizovati
otkad ode Mister, svi konci popucase, a i vala peh ste sa ovim povredama, valjda cete se stabilizovati
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Danas Gila majstorski za nekakvu jadnu pobjedicu.
Crnjak je sto se i Mutu sad povrijedio
ne mogu da vjerujemMont0 je napisao/la:Danas Gila majstorski za nekakvu jadnu pobjedicu.
ali bez obzira, gubite danas
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ma ja sam uvijek optimista sto ce Fiorentine tice, tako da se i veceras nadam pobjedi
Visoko poletim, a pad me zaboli, auuu
Vargas ce samljeti Mottu veceras
Šta ako Sorenesen bude starter, nema Vargasa nigdjeMont0 je napisao/la:Ma ja sam uvijek optimista sto ce Fiorentine tice, tako da se i veceras nadam pobjediVisoko poletim, a pad me zaboli, auuu
![]()
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
reci nesto novoMont0 je napisao/la:Ma ja sam uvijek optimista sto ce Fiorentine tice, tako da se i veceras nadam pobjediVisoko poletim, a pad me zaboli, auuu
![]()
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Sanjaj
Ta mi smo navikli gubiti, sta cemo ako kojim slucajem Juve kiksa, bice more suza po forumu
Ta mi smo navikli gubiti, sta cemo ako kojim slucajem Juve kiksa, bice more suza po forumu
- GrandeJuve
- Kontakt:
Nece biti lako to je sigurno...Ali ako zelimo da ostanemo u vrhu tabele a posebno ako zelimo da ostanemo u trci za scudetto ovakve utakmice se moraju dobijati.Nasi momci imaju snage i siguro da imaju i volju za pobjedu. 
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.