Sjećam se ovoga, koliko puta sam ja zayebavao svog amidžu zbog ove scene

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mi imamo rukomet muski i zenski u PL, zenska odbojka je PL,Kosarka A1, mali fudbal je prva ligaASD je napisao/la: ↑02 mar 2020, 21:38Ma iskreno. Psihički se dosta odmori kad se ode malo do stadiona/dvorane.legenda reala je napisao/la: ↑02 mar 2020, 21:20
ma mi tek 15tog pocinjemo(prvu gosti)zazelio sam se, al ima rukomet pa njim se zabavljam u ovom prelazu dok nema fudbala muski zenski, mali fudbal, nekad i odbojka i kosarka ubija se vrijeme
Vi imate 2 muška rukometna kluba.
Kod nas su ženska košarka (sport broj 1 u gradu) i futsal sportovi koji se uz fudbal proprate.
Rukometni klub je u federalnoj ligi i prate uglavnom porodice igrača. Odem i ja nekad kad su ovi malo bolji protivnici.
Košarkaški klub je totalno propao. To ni porodice igrača ne prate.
Pa vidim da vam i taj drugi rukometni fercera. Bore se za ulazak.legenda reala je napisao/la: ↑02 mar 2020, 21:44Mi imamo rukomet muski i zenski u PL, zenska odbojka je PL,Kosarka A1, mali fudbal je prva ligaASD je napisao/la: ↑02 mar 2020, 21:38Ma iskreno. Psihički se dosta odmori kad se ode malo do stadiona/dvorane.legenda reala je napisao/la: ↑02 mar 2020, 21:20
ma mi tek 15tog pocinjemo(prvu gosti)zazelio sam se, al ima rukomet pa njim se zabavljam u ovom prelazu dok nema fudbala muski zenski, mali fudbal, nekad i odbojka i kosarka ubija se vrijeme
Vi imate 2 muška rukometna kluba.
Kod nas su ženska košarka (sport broj 1 u gradu) i futsal sportovi koji se uz fudbal proprate.
Rukometni klub je u federalnoj ligi i prate uglavnom porodice igrača. Odem i ja nekad kad su ovi malo bolji protivnici.
Košarkaški klub je totalno propao. To ni porodice igrača ne prate.
Na rukometu je dvorana poprilicno puna i na malom fudbalu, odbojka,kosarka onako po stotinu-dvije ljudi bude
a taj drugi rukometni to su hirovi
Ima li treći nivo rukometa u BiH? Ispod federalnih liga?legenda reala je napisao/la: ↑02 mar 2020, 22:03Ma fercera prvi su mislim u toj ligi federacije, bili su osmisljeni na pocetku ko skola rukometa al poslije su stvorili ekipu i igraju seniorski rukomet, mislim da nemaju para za PL sumnjam da ce uci.Stvoreni su iz neslaganja pojedinih trenera i valjda tadasnjih uprava rk gorazda i pokrenuli sebi ljudi klub
Ima liga HB i ima 2. liga RS. U "našem" dijelu nema.Heller je napisao/la: ↑02 mar 2020, 22:05Ima li treći nivo rukometa u BiH? Ispod federalnih liga?legenda reala je napisao/la: ↑02 mar 2020, 22:03Ma fercera prvi su mislim u toj ligi federacije, bili su osmisljeni na pocetku ko skola rukometa al poslije su stvorili ekipu i igraju seniorski rukomet, mislim da nemaju para za PL sumnjam da ce uci.Stvoreni su iz neslaganja pojedinih trenera i valjda tadasnjih uprava rk gorazda i pokrenuli sebi ljudi klub
Dabogda umro.legenda reala je napisao/la: ↑02 mar 2020, 21:20ma korona me ufatila, samo ponekad vako malo na forum svratim
bog te čuo, iako mi život nije jadan baš ko u tebe al jadan jeMarsal je napisao/la: ↑02 mar 2020, 23:34Dabogda umro.legenda reala je napisao/la: ↑02 mar 2020, 21:20ma korona me ufatila, samo ponekad vako malo na forum svratim
Zaganjaj Šejlu Ramovic i rjesi se problema.legenda reala je napisao/la: ↑02 mar 2020, 23:41bog te čuo, iako mi život nije jadan baš ko u tebe al jadan jeMarsal je napisao/la: ↑02 mar 2020, 23:34Dabogda umro.legenda reala je napisao/la: ↑02 mar 2020, 21:20ma korona me ufatila, samo ponekad vako malo na forum svratim
Pa ja,kad si vec iz Gorazda iskoristi priliku haha.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.