FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mladost ekipa koja je dosta utakmica bila egal, izgubila il nerjeseno odigrala zbog nekih gluposti il pogresnih sudijskih odluka. Nece bas bit toliko lahko. Mada naravno ocekujem pobjedu, al bit ce gutavo. I nek igramo u subotu, Daboga do kraja svaku subotom igrali. Lezi nam
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
6:1.feniksptica je napisao/la: ↑02 mar 2020, 21:32Mladost ekipa koja je dosta utakmica bila egal, izgubila il nerjeseno odigrala zbog nekih gluposti il pogresnih sudijskih odluka. Nece bas bit toliko lahko. Mada naravno ocekujem pobjedu, al bit ce gutavo. I nek igramo u subotu, Daboga do kraja svaku subotom igrali. Lezi nam

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 19:59Zove mene sinoc, moj drug iz B. Luke ...
Tako, ovo, ono, sta se radi, kako familija...
I kaže on meni,...Znas zvao sam da ti kažem da sam bio na tekmi, sa mnom bili Zoka i Slobo, pa smo se dogovarali da te trznemo poslije tekme kad vas nabijemo...
I, rekoh, sto me ne trznuste..![]()
![]()
Šuti...![]()
![]()
Namjestili se mi, malo pricamo o tebi, a jedva cekamo da te zovnemo i da ti krv pijemo...
Poce tekma, kaže Zoka u 5 minuti...Nema ovdje hljeba za Borac, da Bog da, da mi ne fasujemo tricu...
Rekoh...Vazda sam ja govorio da je Zoka, najpametniji od vas...![]()
![]()
Jeste jaki, a u pm...Svaka cast, beton...
Ma dobro nista posebno, igrali smo sa jedno 70% snage, vec se cuvamo za 1 pretkolo LŠ...
A u glavi mi...Bravo momci, kapa do poda Vinko, ucinili ste me tako ponosnim...![]()
I jedno veliko BRAVO za HZ i na vas sam posebno ponosan...![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la: ↑02 mar 2020, 21:40Vanja8 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 19:59Zove mene sinoc, moj drug iz B. Luke ...
I kaže on meni,...Znas zvao sam da ti kažem da sam bio na tekmi, sa mnom bili Zoka i Slobo, pa smo se dogovarali da te trznemo poslije tekme kad vas nabijemo...
![]()
Šuti...![]()
![]()
Namjestili se mi, malo pricamo o tebi, a jedva cekamo da te zovnemo i da ti krv pijemo...
Poce tekma, kaže Zoka u 5 minuti...Nema ovdje hljeba za Borac, da Bog da, da mi ne fasujemo tricu...
![]()
Ma dobro nista posebno, igrali smo sa jedno 70% snage, vec se cuvamo za 1 pretkolo LŠ...
A u glavi mi...Bravo momci, kapa do poda Vinko, ucinili ste me tako ponosnim...![]()
![]()

- AlfredNobel
- Kontakt:
HahahahahahahhahahahahahahahhMortemHz je napisao/la: ↑02 mar 2020, 21:40Vanja8 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 19:59Zove mene sinoc, moj drug iz B. Luke ...
![]()
Šuti...![]()
![]()
![]()
![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
prati ga Morto kako je ušao u BiH

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ide Merso opet tricu uvaliti, Kapiten mi je na fantasy, računica je dovoljna 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
mora i žuti dobit, ne zaboravi

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
To aktivno pratim iz vikenda u vikend, naravno mislim ona prvenstva koja sam označio za zanimljiva. U Poljskoj stvari polako dolaze na svoje, Legija dobila za vikend Craicoviju pa se osamila na prvom mjestu. U Sloveniji mega interesantno, Aluminij još u ravnopravnoj trci za titulu,, u Izraelu ista meta isto odstojanje, Bugarska Ludogorec +7 u odnosi na drugog i trećeg, Albanija zasada odlično stojimo, Tirana prva Kukesi drugi, u Lukemburgu se pravo zagužvalo, Dudelange pravo lošu sezonu igra. Armenija ista meta isto odstojanje, na Mlati se Valleta probila na prvo mjesto, al opet je to minimalna prednost i na kraju Wels TNS lošu sezonu ima tako da je Coonah prvi trenutno.
Da je sada kraj prvenstva mi smo treći ispod crte

e sada treba navijati za iznenađenja u Sloveniji, Armeniji, Malti, Poljskoj i Izraelu

od ovih pet nama 4 rezultata trebaju jer su Armenija, Slovenija, Izrael i Poljska sa trenutnim prvacima iznad crte i sigurni nosioci, dok njihovi konkurenti imaju manji koeficijent od FKS. Malta je ispod crte ali Valleta ima bolji koeficijent od Sarajeva
-
- Kontakt:
ti si tata igrice, jesi majke miFoSte95 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 22:16To aktivno pratim iz vikenda u vikend, naravno mislim ona prvenstva koja sam označio za zanimljiva. U Poljskoj stvari polako dolaze na svoje, Legija dobila za vikend Craicoviju pa se osamila na prvom mjestu. U Sloveniji mega interesantno, Aluminij još u ravnopravnoj trci za titulu,, u Izraelu ista meta isto odstojanje, Bugarska Ludogorec +7 u odnosi na drugog i trećeg, Albanija zasada odlično stojimo, Tirana prva Kukesi drugi, u Lukemburgu se pravo zagužvalo, Dudelange pravo lošu sezonu igra. Armenija ista meta isto odstojanje, na Mlati se Valleta probila na prvo mjesto, al opet je to minimalna prednost i na kraju Wels TNS lošu sezonu ima tako da je Coonah prvi trenutno.
Da je sada kraj prvenstva mi smo treći ispod crte![]()
e sada treba navijati za iznenađenja u Sloveniji, Armeniji, Malti, Poljskoj i Izraelu![]()
od ovih pet nama 4 rezultata trebaju jer su Armenija, Slovenija, Izrael i Poljska sa trenutnim prvacima iznad crte i sigurni nosioci, dok njihovi konkurenti imaju manji koeficijent od FKS. Malta je ispod crte ali Valleta ima bolji koeficijent od Sarajeva

u pola sezone brat prati moguce protivnike u kvalifikacijama

Ma puklo ba ovo sve ovdje svegamajdohordas je napisao/la: ↑02 mar 2020, 22:34ti si tata igrice, jesi majke miFoSte95 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 22:16To aktivno pratim iz vikenda u vikend, naravno mislim ona prvenstva koja sam označio za zanimljiva. U Poljskoj stvari polako dolaze na svoje, Legija dobila za vikend Craicoviju pa se osamila na prvom mjestu. U Sloveniji mega interesantno, Aluminij još u ravnopravnoj trci za titulu,, u Izraelu ista meta isto odstojanje, Bugarska Ludogorec +7 u odnosi na drugog i trećeg, Albanija zasada odlično stojimo, Tirana prva Kukesi drugi, u Lukemburgu se pravo zagužvalo, Dudelange pravo lošu sezonu igra. Armenija ista meta isto odstojanje, na Mlati se Valleta probila na prvo mjesto, al opet je to minimalna prednost i na kraju Wels TNS lošu sezonu ima tako da je Coonah prvi trenutno.
e sada treba navijati za iznenađenja u Sloveniji, Armeniji, Malti, Poljskoj i Izraelu![]()
od ovih pet nama 4 rezultata trebaju jer su Armenija, Slovenija, Izrael i Poljska sa trenutnim prvacima iznad crte i sigurni nosioci, dok njihovi konkurenti imaju manji koeficijent od FKS. Malta je ispod crte ali Valleta ima bolji koeficijent od Sarajeva![]()
u pola sezone brat prati moguce protivnike u kvalifikacijama![]()

U opasnosti od suspenzije su Amar Rahmanović, Haris Handžić, Amer Dupovac i Mersudin Ahmetović
- AngelDiMaria
- Kontakt:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ima li sta zanimljivije od statistike u sportuajdohordas je napisao/la: ↑02 mar 2020, 22:34ti si tata igrice, jesi majke miFoSte95 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 22:16To aktivno pratim iz vikenda u vikend, naravno mislim ona prvenstva koja sam označio za zanimljiva. U Poljskoj stvari polako dolaze na svoje, Legija dobila za vikend Craicoviju pa se osamila na prvom mjestu. U Sloveniji mega interesantno, Aluminij još u ravnopravnoj trci za titulu,, u Izraelu ista meta isto odstojanje, Bugarska Ludogorec +7 u odnosi na drugog i trećeg, Albanija zasada odlično stojimo, Tirana prva Kukesi drugi, u Lukemburgu se pravo zagužvalo, Dudelange pravo lošu sezonu igra. Armenija ista meta isto odstojanje, na Mlati se Valleta probila na prvo mjesto, al opet je to minimalna prednost i na kraju Wels TNS lošu sezonu ima tako da je Coonah prvi trenutno.
od ovih pet nama 4 rezultata trebaju jer su Armenija, Slovenija, Izrael i Poljska sa trenutnim prvacima iznad crte i sigurni nosioci, dok njihovi konkurenti imaju manji koeficijent od FKS. Malta je ispod crte ali Valleta ima bolji koeficijent od Sarajeva![]()
u pola sezone brat prati moguce protivnike u kvalifikacijama![]()

Hajde sto pratim rezultate preko neta nego kad je neki derbi iz ovih liga trazim stream na netu

Bordo jutro!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Danas treba ispratiti Aluminij-Olimpija i meceve poljske lige 

Jeli to datum, ili predviđaš rezultat

Od njih ako primimo 3 treba istupiti iz lige
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, dacco, nedimmmm1337, Pantelija, samoFKS i 57 gostiju.