bog te čuo, iako mi život nije jadan baš ko u tebe al jadan jeMarsal je napisao/la: ↑02 mar 2020, 23:34Dabogda umro.legenda reala je napisao/la: ↑02 mar 2020, 21:20ma korona me ufatila, samo ponekad vako malo na forum svratim
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
ne mozes nista pametno procitati od ovog Derdioka i Legende...privatizovali temu !! 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Zaganjaj Šejlu Ramovic i rjesi se problema.legenda reala je napisao/la: ↑02 mar 2020, 23:41bog te čuo, iako mi život nije jadan baš ko u tebe al jadan jeMarsal je napisao/la: ↑02 mar 2020, 23:34Dabogda umro.legenda reala je napisao/la: ↑02 mar 2020, 21:20ma korona me ufatila, samo ponekad vako malo na forum svratim
Vucem tu i tamo,bodem se u celije,kad murija dolazi odma vadim prangije.
- legenda reala
- Kontakt:
Legendo prestani da se zajebavas.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Pa ja,kad si vec iz Gorazda iskoristi priliku haha.
Vucem tu i tamo,bodem se u celije,kad murija dolazi odma vadim prangije.
- legenda reala
- Kontakt:
zasto
ima cura momka a i da nema eto sigurno bi sa mnom bila
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne fali visine, fali vjestineASD je napisao/la: ↑02 mar 2020, 22:09Ima liga HB i ima 2. liga RS. U "našem" dijelu nema.Heller je napisao/la: ↑02 mar 2020, 22:05Ima li treći nivo rukometa u BiH? Ispod federalnih liga?legenda reala je napisao/la: ↑02 mar 2020, 22:03Ma fercera prvi su mislim u toj ligi federacije, bili su osmisljeni na pocetku ko skola rukometa al poslije su stvorili ekipu i igraju seniorski rukomet, mislim da nemaju para za PL sumnjam da ce uci.Stvoreni su iz neslaganja pojedinih trenera i valjda tadasnjih uprava rk gorazda i pokrenuli sebi ljudi klub
Spominje se da će doći do ujedinjena sjevera i juga, tako da će biti uskoro i u "našem" dijelu.
Mada, ako ćeš iskreno. Koliko god volio rukomet. Ako nemaš nekog da igra taj treći nivo. Oči bi ti krvarile.
A2 liga u košarci je isto glupa. Fali visine da bi bilo gledljivo.
Na konjska kola ću.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Evo i glumac je ispusio.
Da nije izborna godina ne bi se glave sjekle ovako brzo. Nego, boje se da ce popusiti, a ne da ne hodaju po ivici.
Da nije izborna godina ne bi se glave sjekle ovako brzo. Nego, boje se da ce popusiti, a ne da ne hodaju po ivici.
- ASD
- Kontakt:
I jednog i drugog.Ziggs je napisao/la: ↑03 mar 2020, 02:25Ne fali visine, fali vjestineASD je napisao/la: ↑02 mar 2020, 22:09Ima liga HB i ima 2. liga RS. U "našem" dijelu nema.
Spominje se da će doći do ujedinjena sjevera i juga, tako da će biti uskoro i u "našem" dijelu.
Mada, ako ćeš iskreno. Koliko god volio rukomet. Ako nemaš nekog da igra taj treći nivo. Oči bi ti krvarile.
A2 liga u košarci je isto glupa. Fali visine da bi bilo gledljivo.
Malo je stvarno čudno gledati košarku kada ti centar nema ni 2 metra, što se zna desiti. I to obično nije ona moderna igra bez centra.
Ma to je rekreacija, možda 2 kluba nešto se uigravaju. Ostali su tu zbog rekreacije,
- Barbarossa
- Kontakt:
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Kakav docek naroda za Turske "okupatore "u Idlibu 
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- legenda reala
- Kontakt:
Jbo te vise Turska, jesi razmisljo da se odreknes bh drzavljanstva i uzmes tursko
Zavrsila SDA Vretu izgleda. glasao na prvoj tacki zajedno sa njima
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.