Ma dolazili su masu puta u Zenicu na tekmu. A i kao sto njihova obiljezja mozes vidjeti kod nas, tako i nasa kod njih.Convicts1988 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 22:12Ja prošle godine krenuo na tekmu, dolazila Arminia u Dresden, kad ispred mene lik bordo duks HZ![]()
Aj reko baš ću mu se javiti ( znam za vaše bratstvo ), kontam lik iz Sarajeva, reko malo zajebancije, kad ipak ne, pitam ga jel iz Bosne, lik njemac![]()
I tako malo nešto natezali pricu do stadiona, i tako ti on mene pita koji grad u BiH. Ja njemu rece Zenica,
kad ce ti on ko iz topa, ohhh Robijaši Robijaši![]()
Ja ja reko, natürlich![]()
Vise bilo UD al nebitno. Svaka cast i za Torcu, ako im nisu razbijali kombije...ugl trans je tu, isto kao kad smo se mi sreli s Robijasima, trans u kombiju, jos ekipa tad nekad tek preuzela tribinu neiskusna, omjer iitd itd. Zagasali popusili minus i tu se sva prica zavrsava.
Sto, zbog trobojki? Vjerujem da je to i zbog ove situacije u Cg...
Tad je između vas i robijaša bila razlika mizernih 15tak ljudi moglo se stati na crtu, al' se odlucilo dati gas.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑03 mar 2020, 07:27Vise bilo UD al nebitno. Svaka cast i za Torcu, ako im nisu razbijali kombije...ugl trans je tu, isto kao kad smo se mi sreli s Robijasima, trans u kombiju, jos ekipa tad nekad tek preuzela tribinu neiskusna, omjer iitd itd. Zagasali popusili minus i tu se sva prica zavrsava.
Bila je situacija i ovdje i to kudikamo veca nega ona u CG pa Horde opet u navijackom aranžmanu, a ovi kao da su BH Fanaticosi samo u Srpskoj verziji.
Nista nema sabanski u isticanju svoje zastave, pogotovo ako je ona lijepa i boje imaju veze sa bojama tvog kluba! Po tvom nekom kriterijumu su onda i Delije sabani sto skoro uvijek imaju po 2-3 srpska barjaka?!90minut je napisao/la: ↑03 mar 2020, 07:57
Bila je situacija i ovdje i to kudikamo veca nega ona u CG pa Horde opet u navijackom aranžmanu, a ovi kao da su BH Fanaticosi samo u Srpskoj verziji.
Moderni šabanizam na kvadrat pa gledaj moje postove unazad ja sam pisao i bio mrtav ozbiljan da su Leševi ovu polusezonu bili ispred nas i manijaka naravno ima to veze što su gladni utakmica samo opet nebitno..
Ne mogu ti opisati koliko me razocaralo ocekivao sam ultra priredbu.
Mozda je mislio na zastavu entiteta,ma ajd ga znaj nbt.
Pa rekao je zemlje, ne entiteta, znamo svi da je zemlja Bosna i Hercegovina
Nisam ja nikada to nazvao šabanisanjem, samo kažem činjenicu da zastava RS-a i zastava FBiH nisu zastave zemlje iz koje mi dolazimo, tu je jedna jedina zastava, takozvana varta
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Balorda, HeavyBassBlues, juka55 i 35 gostiju.