Zastava Federacije BiH i Brčko Distrikta su identične državnim. Ima milion zastava, općine, gradovi, kantoni..alacious je napisao/la: ↑03 mar 2020, 10:18Nisam ja nikada to nazvao šabanisanjem, samo kažem činjenicu da zastava RS-a i zastava FBiH nisu zastave zemlje iz koje mi dolazimo, tu je jedna jedina zastava, takozvana varta
Trobojka i ova nakradna federacijska su zastave entiteta, i tu je ona razlika koju ja povlačim ovdje![]()
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jedine dve zvanične zastave u BiH su zastava Bih ili kako je (od milošte zovu Varta) i zastava RS - trobojka... Tako da polemika na tu temu je obično trolovanje i nema potrebe baviti se brojanjem krvnih zrnaca... Kada dobijemo treću zvaničnu, onda možemo polemisati koja ima više poklonika.
Ja ne vidim da iko broji krvna zrnca, ili da broji ko ima više poklonika, barem ja to ne radim, samo kažem da ne možeš izjednačavati zastavu RS-a sa zastavom BiH, zna se šta je država, a šta entitet.
@Mortem, upravu si, mislio sma na staru zastavu FBiH, ona sa crvenim i zelenim pravougaonikom na krajevima
@Mortem, upravu si, mislio sma na staru zastavu FBiH, ona sa crvenim i zelenim pravougaonikom na krajevima
Halo ba kad sam spominjao da je šabanluk nisam pricao o ovome što se prica ko je uopšte ovaj alacious kao padobranac frajer uleti poceo pricu o enitetu i državi smiri se.
Moderni šabanluk je bio ono u Banja Luci i tu nema price kao da igra Srbija, a ne Borac sve je bilo preko.
1 barjak dole zastava među transovima i eto kraj price ne bi A rekao ovako upada u oci ne što sam " musliman " vec navijacki.
I ako me pitaš da li je šabanluk što Delije rade jeste šabanluk je svaku 3 utakmicu koreografija o Kosovu debilana prava.
Da radimo mi svaku 3 ljiljane i ostalo rekao bi isto šabanluk i debilana šta ti tu nije jasno majke ti tvoje?
Moderni šabanluk je bio ono u Banja Luci i tu nema price kao da igra Srbija, a ne Borac sve je bilo preko.
1 barjak dole zastava među transovima i eto kraj price ne bi A rekao ovako upada u oci ne što sam " musliman " vec navijacki.
I ako me pitaš da li je šabanluk što Delije rade jeste šabanluk je svaku 3 utakmicu koreografija o Kosovu debilana prava.
Da radimo mi svaku 3 ljiljane i ostalo rekao bi isto šabanluk i debilana šta ti tu nije jasno majke ti tvoje?
Yebel' te ko za šta?90minut je napisao/la: ↑03 mar 2020, 10:35Halo ba kad sam spominjao da je šabanluk nisam pricao o ovome što se prica ko je uopšte ovaj alacious kao padobranac frajer uleti poceo pricu o enitetu i državi smiri se.
Ne spominjem te, ne spominji me, šabane.
Tebi ako je normalno da neko za RS kaže da je zemlja, meni nije.
Pozdrav.
-
- Kontakt:
Pa neka govori ko šta hoće. Zna se fakt i činjenica, šta je šta. Kako vam se da raspravljati o jbenim zastavama ? 

Dobro sve je kako ti kažeš samo nemoj smarat više o glupostima javi mi se u PP kad bude naredno gostovanje u RS pa da vidiš koliko si svoj na svome kao golub si samo što ti ne treba pasoš.
I nije frajer napisao da je RS država vec je napisao da je zvanicna zastava republike srpske trobojka što je cinjenica, ako ti se ne sviđa odgovor idi do kovaca pa pitaj zašto je to tako.
Srbovanja je na utakmici bilo previše od lešinara, mislio sam da je mentalitet veci i da ce biti 90 posto u znaku Lešinara od koreografije do ostalog kad ono.
I nije frajer napisao da je RS država vec je napisao da je zvanicna zastava republike srpske trobojka što je cinjenica, ako ti se ne sviđa odgovor idi do kovaca pa pitaj zašto je to tako.
Srbovanja je na utakmici bilo previše od lešinara, mislio sam da je mentalitet veci i da ce biti 90 posto u znaku Lešinara od koreografije do ostalog kad ono.
Imas pp.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ma ocigledno je da su Lesinari podlegli atmosferi koja je aktuelna u zadnjih 15 ak dana na relaciji BL-Sarajevo. To se i odrazilo na njihovo izdanje pocevsi od ograde dobrodosli u rs, do barjaka itd kao i muzike na stadionu. Srbovanje je bilo u prvom planu dok je Borac pao u drugi plan.
Upravo to mi smo bili na tim testovima mnogo puta i nikad nismo pali zato pišem da su me razocarali ti koji su osmišljavali sve to stvarno se pale zastarjelu pricu o samostalnom RS-u umobolnost.
To je ono što pokušavam njemu objasniti u PP nemam ja ništa protiv iskazivanja ljubavi prema majci Srbiji, al' sve u svoje vrijeme.
To je ono što pokušavam njemu objasniti u PP nemam ja ništa protiv iskazivanja ljubavi prema majci Srbiji, al' sve u svoje vrijeme.
Čitam o ovom incidentu u BL, nešto kontam, šta vi mislite o ideji da se na nivou PL pored udruženja Klubova formira i udruženje navijačkih grupa koje bi imalo za cilj iskorjenjivanje vandalizma i nacionalističkih divljanja a posebno ovakvih ispada. S tim da bi samo onim navijačkim grupama koje su u udruženju bilo dozvoljeno odlazak na gostujuće utakmice. To bi tijelo vršilo i pregovore sa policijom i klubovima oko organizacije gostovanja navijača. Domaća grupa navijača bi morala garantovati sigurnost gostujućim navijačima. U slučaju učestalih incidenata od strane neke navijačke grupe (npr 2-3) ista bi se kaznila zabranom odlaska na gostujuće utakmice do kraja prvenstva. A domaćin u skladu sa pravilnikom NFSBiH.
Eto jedna ideja, zanima me šta vi mislite o tome?
Hahahahahahhahahahahahahaaaa
Sta kazes, domaca grupa bi morala da garantuje sigurnost gostima
Sta mislis da se organizuje i smjestaj ako neko hoce da dodje dan ranije pa malo navece do grada?!
Sta kazes, domaca grupa bi morala da garantuje sigurnost gostima

Sta mislis da se organizuje i smjestaj ako neko hoce da dodje dan ranije pa malo navece do grada?!
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
U isto vrijeme vlakanje post.
Ma ovo je trola nema druge.
U isto vrijeme vlakanje post.

Ma ovo je trola nema druge.
Ne znam šta ti je toliko smiješno, logično je da kad dođeš na utakmicu preuzmeš odgovornost za svoje postupke, ili ti i dalje uživaš da uđeš sredinom prvog poluvremena na utakmicu i da izađeš 15 minuta prije kraja.
Ideš li ti ikada na utakmicu???
Slazem se. Odavno bolju ideju nisam cuo/procitao.BasCelik je napisao/la: ↑03 mar 2020, 12:11Čitam o ovom incidentu u BL, nešto kontam, šta vi mislite o ideji da se na nivou PL pored udruženja Klubova formira i udruženje navijačkih grupa koje bi imalo za cilj iskorjenjivanje vandalizma i nacionalističkih divljanja a posebno ovakvih ispada. S tim da bi samo onim navijačkim grupama koje su u udruženju bilo dozvoljeno odlazak na gostujuće utakmice. To bi tijelo vršilo i pregovore sa policijom i klubovima oko organizacije gostovanja navijača. Domaća grupa navijača bi morala garantovati sigurnost gostujućim navijačima. U slučaju učestalih incidenata od strane neke navijačke grupe (npr 2-3) ista bi se kaznila zabranom odlaska na gostujuće utakmice do kraja prvenstva. A domaćin u skladu sa pravilnikom NFSBiH.

-
- Kontakt:
@BasCelik nista smjesnije nisi mogao predloziti, nema nista od toga...ali mozda da bi se sve grupe trebale pobuniti i stati zajedno protiv ovog prisilnog kasnjenja i izlaska sa stadiona u gostima
Pa ljudi dodju da gledaju utakmicu koja traje 90 minuta, plate prevoz i kartu, izgube citav dan i gledaju samo 50-60 minuta. Stvarno zalosno
Pa ljudi dodju da gledaju utakmicu koja traje 90 minuta, plate prevoz i kartu, izgube citav dan i gledaju samo 50-60 minuta. Stvarno zalosno
-
- Kontakt:
Cuj zastava rs mu zvanicna....Zastava kae srbskog naroda ..
A mi su pci svoju ljiljanku zguzvali i odbacili da se cetnici ne uvrijede..jos nam hapse narod po rs zbog ljiljana a oni i ustase zbog svojih nista.... Ustani Alija i zakopaj se sam opet, sta nam uradi yebem ti merhametluk...
A mi su pci svoju ljiljanku zguzvali i odbacili da se cetnici ne uvrijede..jos nam hapse narod po rs zbog ljiljana a oni i ustase zbog svojih nista.... Ustani Alija i zakopaj se sam opet, sta nam uradi yebem ti merhametluk...

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Stavite slike grupa ovo kolo, fale par grupa.
-
- Kontakt:
Svaki navijac zna zašto su lesevi bili u ovakvom izdanju protiv Sarajeva.Nacionalizmu nije mjesto na stadionima to je normalno ali isto tako i ti lesinari kao i Hz preferiraju patriotizam i nacionalizam.Zasto nema srbovanja protiv Čelika, Slobode,Zeljeznicara itd ekipa.Zasto uvijek srbuju kad im dolazi Sarajevo jer to je ocigledan problem tih dvaju grupa kad igraju jedni protiv drugih.Ovi njih smatraju balijama ovi njih Srbima i ni jedni ni drugi ne griješe po tom pitanju.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.