Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Ovako nesto da se izjavi u bilo kojoj normalnoj drzavi sa osvjestenim ljudima skupilo bi se na desetine hiljada ljudi na ulicama. Koja je to bahatost i bezobrazluk. Boli ga qrac nema se koga bojati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
To je to, zato ja govorim da je do nas. Sad, zašto i kako, puno je stvari.Bundesliga je napisao/la: ↑03 mar 2020, 20:47Ovako nesto da se izjavi u bilo kojoj normalnoj drzavi sa osvjestenim ljudima skupilo bi se na desetine hiljada ljudi na ulicama. Koja je to bahatost i bezobrazluk. Boli ga qrac nema se koga bojati.
Opet povučeš paralelu sa Austrijom, kroz par sati nakon onog videa haos u državi nastao. Ovdje ti predsjednik države izađe i kaže "pa eto čuo sam ja i gore stvari."
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Covjece zar i dalje to neko pokusava gledati

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Razumijem te, ali ne znati Sabana Saulica za siromasne je veliki minus.

Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kad mi nađe neko sad citirati Aliju u smislu da je u njegovo vrijeme bila poštena SDA i da je on bio moralan čovjek samo neka se zapita zar je jedan tako moralan čovjek mogao da odgoji ovakvo qovno. Rekao bih da ne postoje classified files ovaj njegov mali bi bio za njega mala maca.
Pa zamisli kakav je to fetalni poremećaj kad je njemu Alija govorio da se kloni politike i da to nije za njega. Kud ne sruči NATO šta na onaj zavod.
Kakav je Haos u austriji nastao? Nisam bas upratio da su bile demonstracije ili tako nesto?Osim13 je napisao/la: ↑03 mar 2020, 21:18To je to, zato ja govorim da je do nas. Sad, zašto i kako, puno je stvari.Bundesliga je napisao/la: ↑03 mar 2020, 20:47Ovako nesto da se izjavi u bilo kojoj normalnoj drzavi sa osvjestenim ljudima skupilo bi se na desetine hiljada ljudi na ulicama. Koja je to bahatost i bezobrazluk. Boli ga qrac nema se koga bojati.
Opet povučeš paralelu sa Austrijom, kroz par sati nakon onog videa haos u državi nastao. Ovdje ti predsjednik države izađe i kaže "pa eto čuo sam ja i gore stvari."
Jesi i našo nacije koje ćeš upoređivati 

Pa baš zato, upoređujem normalan sistem i svijest građana sa, pa, ovim ovdje.
Trenutno korisnika/ca: enobarca, NebeskaSila96 i 23 gosta.