Grbavica bez juga koji nije jos napravljen mi je ko lijepa mlada koja ima slomljen prednji veliki zub, sve fino samo to bode u oci, pa kad popravi zub bit ce top topovakolezeljovac je napisao/la: ↑04 mar 2020, 13:11
Maloprije nešto obavljao kod stadiona, rekoh da vidim kako to odozgo sad izgleda i neka me milina ufatila...![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Eh idemo, tabla apaurina i na posao, oko 5 druga tabla i miran odgledati tekmu
I miran si do kraja sezone sa tom dozom
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mehremic ce dobit poziv za baraz

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sretno zeljo danas,od srca vam zelim da pobjedite picke iz Banja Luke samo radi skandiranja!
Ko je taj Mehremic?
Ko je taj Mehremic?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Onaj sto se narod zaebavao oko njega. Bio u sezoni kad smo kup osvojili 2018. Lijevi bek.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 mar 2020, 13:54Sretno zeljo danas,od srca vam zelim da pobjedite picke iz Banja Luke samo radi skandiranja!
Ko je taj Mehremic?
Bio bogalj kod nas.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Onaj sto je asistirao ahmetovicu koji je nesretno pao na glavu.
Salu na stranu, tanka je linija izgleda. Momak dobaci do repke kako stvari stoje, a kod nas je bio izuzetno los.
Salu na stranu, tanka je linija izgleda. Momak dobaci do repke kako stvari stoje, a kod nas je bio izuzetno los.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Sadasnji Pavic je za njega igracina. Bar po onome sto su prikazali u nasem dresu.
- desnibocni
- Kontakt:
Pavic ovakav nikakav kod nas je za njega Kafu, u najmanju ruku. Medjutim, kako menageri vladaju svijetom, ovaj lik igra u Portugalu, u prvoj ligi???
Lik je u napadu nedorecen, slab, nikakav, a u odbrani neupotrebljiv. Treba mu uvijek neko ko ce pokriti 70 metara iza njegovih ledja. Mislim, a ostali se mogu a i ne moraju sloziti, NIKAKAV IGRAC.
Lik je u napadu nedorecen, slab, nikakav, a u odbrani neupotrebljiv. Treba mu uvijek neko ko ce pokriti 70 metara iza njegovih ledja. Mislim, a ostali se mogu a i ne moraju sloziti, NIKAKAV IGRAC.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Bilo je rupetina na lijevom beku zadnjih 5 godina, ali ih je Mehremic sviju prekuco
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
zeljovac21
- Kontakt:
Hahahahahahaha e cuj Mehremic u repki
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Mehremic je razlog bio 2018te i 2019te zasto djeca nisu htjela da treniraju fudbal....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
pripremio sam 2 kutije cigara....i lagano ekaj tekmu sta ces 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Moze li Subašić ili Mujić biti u sastavu od pocetka
Sa Zeljom mi moze biti do poluvremena
Mehremic je bio najbolji igrac Ukrajinske lige i ko je imao priliku pogledati koju utakmicu mogao je vidjeti koliko je dobar ustvari. Na Grbavici je svaki bek poslije Kvesica bio pod pritiskom jer smo ih minimum 20 promijenili i nemamo strpljenja vise vec ocekujemo da cemo dobiti Robertsona koji ce odma da pojede ligu. Zadnju utakmicu koju je Adi odigrao je bila vrhunska (cini mi se gol i dvije asistencije, mozda grijesim), raja se zajebavala, svaku loptu koju je primio dobio aplauz, niko mu nije psovao tu tekmu i frajer pokidao. Sad je u Portugalu i ne igra koliko znam, gledao sam ga protiv Porta igrao stopera i nikako mu ne lezi pozicija
- kolezeljovac
- Kontakt:
Riaola Mehremicev prodaj Zaima... 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
neko 2 kutije garki a neko 200 grama okusa mente i jedno kilu kokosovog žara

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- desnibocni
- Kontakt:
Sve tacno... Samo je frka sto u Želji moras igrati pod pritiskom, jer igras u Želji. Ako ti se igra bez pritiska, idi u Gosk, Mladost, Rudar, zrinjski, siroki...balkanika je napisao/la: ↑04 mar 2020, 14:29Sa Zeljom mi moze biti do poluvremena![]()
Mehremic je bio najbolji igrac Ukrajinske lige i ko je imao priliku pogledati koju utakmicu mogao je vidjeti koliko je dobar ustvari. Na Grbavici je svaki bek poslije Kvesica bio pod pritiskom jer smo ih minimum 20 promijenili i nemamo strpljenja vise vec ocekujemo da cemo dobiti Robertsona koji ce odma da pojede ligu. Zadnju utakmicu koju je Adi odigrao je bila vrhunska (cini mi se gol i dvije asistencije, mozda grijesim), raja se zajebavala, svaku loptu koju je primio dobio aplauz, niko mu nije psovao tu tekmu i frajer pokidao. Sad je u Portugalu i ne igra koliko znam, gledao sam ga protiv Porta igrao stopera i nikako mu ne lezi pozicija
Ako se od toliko utakmica mi sjecamo samo jedne koju je odigrao korektno, ili iznad prosjeka, onda i to sve govori...
Bio je kod nas i vise nego los, sto bi se reklo zalutao. Sto se dalje karijere tice, mogao je potpisati i za Sahtar, i za Benfiku, ali je kod nas bio cirkus. X puta je kasnio da se vrati nazad, pa ostane rupa, ne mogu trojica pokriti. Slusao sam na sjeveru jednog trenera iz nase lige koji kaze:"Gledao sam juce juniore Zelje, oba beka su bolji igraci."
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
ovo mi je vise osketov stil nego tvojkerimatomic1921 je napisao/la: ↑04 mar 2020, 14:35neko 2 kutije garki a neko 200 grama okusa mente i jedno kilu kokosovog žara![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.