Bodovi u Fantasy za pojedinačne igrače
- hule_barca
- Kontakt:
Re: Bodovanje
Za svaki višak transfer oduzima se četiri boda, ali u ovom slučaju to nije moguće, jer je za ovo kolo i dalje važilo pravilo o neograničenom broju transfera. Jedino ako u međuvremenu nije čačkao sastav za sljedeće kolo, kada se broj mogućih transfera vraća na 1, pa je izgubio bodove na većem broju transfera koje je napravio.
Mes Que Un Club
upravo to, neograničen broj transfera je bio za ovo kolo, a u međuvremenu nisam ništa diraohule_barca je napisao/la: ↑01 mar 2020, 23:51Za svaki višak transfer oduzima se četiri boda, ali u ovom slučaju to nije moguće, jer je za ovo kolo i dalje važilo pravilo o neograničenom broju transfera. Jedino ako u međuvremenu nije čačkao sastav za sljedeće kolo, kada se broj mogućih transfera vraća na 1, pa je izgubio bodove na većem broju transfera koje je napravio.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
hoce li se pribrojiti bodovi igracima s klupe za prva dva kola ili ce tek od treceg krenuti s tim bodovannjem ? hvala
worchester je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:36Gledam statistiku celik radnik na tv i pise da je celik imao 6 suteva u okvir gola.ako racunamo da je jedan zavrsio u mrezi onda ispada da bilobrk zbog 5 odbrana treba dobiti dodatni bod a kod mene pise da ima samo 2 na konto odigranih minuta.
Jel moja racunica losa ili je statistika na tv ne valja?
Golmanske odbrane se kod nas ne boduju jer nismo sigurni da ih mozemo ispravno biljeziti u svim utakmicama do kraja prvenstva.
Vidjecemo. Nadamo se da hoce.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:08hoce li se pribrojiti bodovi igracima s klupe za prva dva kola ili ce tek od treceg krenuti s tim bodovannjem ? hvala
Ima li gdje zvanično da se oduzimaju bodovi ukoliko se prekorači broj transfera?
U zadnjem tekstu o fantasyu na portalu stoji samo ovo: Bilo je moguće i ovo kolo napraviti neograničen broj transfera (što kasnije neće biti moguće),
Ja sam napravio tim za sljedeće kolo i promjenio pola ekipe, sad bih zbog toga trebao dobiti minus bodove? Nemojte da nagađamo da li je dozvoljeno ili ne. Bilo bi ok da se napiše da li nam je od ovog kola dozvoljen jedan, tri ili još uvijek neograničen broj transfera.
Ukoliko se i desi u nastavku sezone da se za dodatne transfere dobijaju minus bodovi, bilo bi uredu da kad želimo preći dozvoljeni broj transfera, da se pojavi obavijest npr: Iskoristili ste dozvoljena tri transfera za naredno kolo, za svaki sljedeći transfer oduzima vam se četiri boda.
Čak se ne mora ni pojaviti obavijest ali bilo bi ok da ima zvanično obavještenje koji je dozvoljeni broj transfera, koliko nam se bodova oduzima ako ih prekoračimo i da li će ih uopće biti moguće prekoračiti, kako bi sami vodili računa.
Inače, sve pohvale za ideju oko PL Fantasya, nemojte shvatiti kao kritiku, samo dobronamjeran savjet, tu smo kako bi svi zajedno do sljedeće sezone dodatno unaprijedili igru.
U zadnjem tekstu o fantasyu na portalu stoji samo ovo: Bilo je moguće i ovo kolo napraviti neograničen broj transfera (što kasnije neće biti moguće),
Ja sam napravio tim za sljedeće kolo i promjenio pola ekipe, sad bih zbog toga trebao dobiti minus bodove? Nemojte da nagađamo da li je dozvoljeno ili ne. Bilo bi ok da se napiše da li nam je od ovog kola dozvoljen jedan, tri ili još uvijek neograničen broj transfera.
Ukoliko se i desi u nastavku sezone da se za dodatne transfere dobijaju minus bodovi, bilo bi uredu da kad želimo preći dozvoljeni broj transfera, da se pojavi obavijest npr: Iskoristili ste dozvoljena tri transfera za naredno kolo, za svaki sljedeći transfer oduzima vam se četiri boda.
Čak se ne mora ni pojaviti obavijest ali bilo bi ok da ima zvanično obavještenje koji je dozvoljeni broj transfera, koliko nam se bodova oduzima ako ih prekoračimo i da li će ih uopće biti moguće prekoračiti, kako bi sami vodili računa.
Inače, sve pohvale za ideju oko PL Fantasya, nemojte shvatiti kao kritiku, samo dobronamjeran savjet, tu smo kako bi svi zajedno do sljedeće sezone dodatno unaprijedili igru.
Rijesen je problem oko igraca koji promase penal. To je -2 boda I uracunato je za prethodno kolo.
Nemam bodove za prvo kolo, nisu mi nikad uracunati?
Isto tako, napravio sam nove transfere jucer, hoce li mi se oduzeti bodovi u novom kolu?
7 1 2 1 0
Dajte ljudi nemojte oduzimat bodove jos ovo kolo.Nisam znao da ce se to radit,nebi mjenjao ovoliko
vjerovatno si kasno postavio ekipu, ili si bio jedan od onih koji su imali ekipu vrijednu 5 miliona... ili tako nešto.
na žalost, te istorijske podatke ne možemo vratiti.
Da sam barem pet... sest i po sefe, prekuc'o ga. Medjutim ostali su dobili poene i to mi je čudno..admin je napisao/la: ↑04 mar 2020, 10:35vjerovatno si kasno postavio ekipu, ili si bio jedan od onih koji su imali ekipu vrijednu 5 miliona... ili tako nešto.
na žalost, te istorijske podatke ne možemo vratiti.
7 1 2 1 0
Sto se moglo, sračunato je. što nije, nije sračunato. Tako je sad kako je, očekivano je za testnu fazu.
- Beduin
- Kontakt:
De samo potvrdi jel se od ovog kola smije samo 1 transfer praviti, a svaki naredni ide -4 boda?
I znaci li to da ce pojedinci izgubiti bodove, ako su pravili vise od 1 transfera za naredno kolo?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vidjecemo.
Kad budem imao sta da napisem o transferima, napisacu .
Kad budem imao sta da napisem o transferima, napisacu .
- Beduin
- Kontakt:
E jbga, sad ne znamo dal' da jos korigujemo ekipu ili ne. U r killing me.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Najbolje 5 kola da bude free transfer. Nemojte za.****,1 transfer po kolu i vozdra.
- Edalicious
- Kontakt:
Pozdrav svima. Prošlo kolo 3 igrača iz prvih 11 nisu zabilježili ni minut na terenu, dok je na klupi bilo onih koji su igrali i dobili bodove. S obzirom da nisam upratio,jesu li ti bodovi trebali biti ubrojani? Postoji li automatska izmjena, da igrac sa bodovima upada umjesto nekog koji nije igrao? Hvala. LP
Pise na ovoj stranici sve o tome, da se ne ponavljamo beskrajno u krug.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.