Dajte mu taj ugovor.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Zar nisu dva poraza neverkuzen i gladbahOmerbavarac je napisao/la: ↑03 mar 2020, 23:2420 utakmica, 17 pobjeda, 2 remija i jedan poraz.
Dajte mu taj ugovor.![]()
Jesu.Bayern@heart je napisao/la: ↑03 mar 2020, 23:27Zar nisu dva poraza neverkuzen i gladbahOmerbavarac je napisao/la: ↑03 mar 2020, 23:2420 utakmica, 17 pobjeda, 2 remija i jedan poraz.
Dajte mu taj ugovor.![]()
![]()
Uz Lewu i Daviesa najbolji igrac drugu polusezonu, to je ujedno i najvece Bayernovo pojacanje koje smo dobili sto se Thiago vratio u formu. Kakva kontrola na sredini, diktiranje tempa, defanzivno krpi dosta dobro, cita igru vrhunski... daleko najbolji nas veznjak i jedini koji je u stanju konstantno odigravati lopte napred kroz liniju. Nadam se da ce nastaviti tako i da nece pregoriti kad najvise bude trebalo.coelho41 je napisao/la: ↑03 mar 2020, 22:03Thiago je papren igrač. Nema ni povreda i čovjek je sve bolji i bolji. Još kada bi uspio uzeti tu prokletu LP bio bi jedna od legendi Bayerna i definitivno glavni krivac za klempu. Kako se bori, oduzima loptu, radi te tzv interceptions i rješava 50% protivničkih kontri sam.
Za sada ocajna prosudba za Hernandeza. Ako se nastavi ovako i bude stalno povrijedjen treba ga uvaljati plasticarima dok se jos moze. Nije mi jasno zasto se dovodio? I u Atleticu je vecinu vremena bio van stroja zbog povreda i zasto se mislilo da ce ovdje biti drugacije. Muller Wolfahrt je jedna od legendi kluba ali ako Hernandez nastavi sa povredama zasluzuje razlaz s klubom.
Razumijem kad dovedes nekoga ko nije imao povreda prije tipa Hazard, Dembele pa se desi to sto se desava njima, ali ovaj je vec imao karton povreda iza njega i ti kao glavni doktor dajes zeleno svjetlo za transfer. Ako lik ne spoji polusezonu, rijesiti se na vrijeme i njega i doktora zbog bacenih 100+mil.Bundesliga je napisao/la: ↑04 mar 2020, 11:10Za sada ocajna prosudba za Hernandeza. Ako se nastavi ovako i bude stalno povrijedjen treba ga uvaljati plasticarima dok se jos moze. Nije mi jasno zasto se dovodio? I u Atleticu je vecinu vremena bio van stroja zbog povreda i zasto se mislilo da ce ovdje biti drugacije. Muller Wolfahrt je jedna od legendi kluba ali ako Hernandez nastavi sa povredama zasluzuje razlaz s klubom.
In case of a contract extension, Hansi Flick wants to have more say in the squad planning. Flick, who publicly appears friendly and calm, stands internally for tough and clear demands
Super, samo nek ne dovodi igračine tipa Odriozola i sve 5.
Jest se našao pravi govoriti. Coutinho 142 miliona funti, Dembele 135.5 miliona funti, Griezmann 135 miliona dolara. Prva dva potpuni promašaji, a ni treći nije nešto bolji. Ima tu još slučajeva dosta ali eto neki najveći promašaji.
Pisu da je veliki fan Havertza i Wernera, da je trener od ljeta vjerovatno bi Werner bio vec tu.Bundesliga je napisao/la: ↑04 mar 2020, 13:35Super, samo nek ne dovodi igračine tipa Odriozola i sve 5.
I ja sam. Njih dvojica i Sane npr i nemaš brige za budućnost. Wernera se neopravdano previše kritikuje a klasa se mogla vidjeti i kada je igrao u Stuttgartu. čovjek ubija, drugi strijelac lige, super bio i prošle sezone a govore da je panj
Meni nije upitan Werner kao igrac nego njegova pozicija i uloga u Bayernu. Nije krilo, nije devetka i moze igrati samo u odredjenim sistemima.Bundesliga je napisao/la: ↑04 mar 2020, 14:27I ja sam. Njih dvojica i Sane npr i nemaš brige za budućnost. Wernera se neopravdano previše kritikuje a klasa se mogla vidjeti i kada je igrao u Stuttgartu. čovjek ubija, drugi strijelac lige, super bio i prošle sezone a govore da je panj![]()
Ma dobro, vjerujem da je Flick pokazao da zna uklopiti svakog igraca na neki nacin. Moze igrati devetku, zasto da ne. Svi govore treba zamjena za Lewandowskog, eto jedne i to drugaciji profil igraca. Ako ne ide na jedan nacin onda moze na drugi. Moze i krilo u odredjenim kombinacijama, ako moze Coutinho moze i on.
Ne bih ni ja dao toliko novca, ali je trziste otislo u onu stvar. Ako nece Bayern dati onda ce Englezi, naftasi, Real ili Barcelona. Dobar je Havertz. Nije brz, ali opasan iz prekida, dobro asistira, zna i zabiti. Podsjeca me na Mullera, ne djeluje pretjerano nadareno ali konstantno pokazuje klasu. Dobar je u timskoj igri sto nama najvise treba.
Odlicna analogija, Havertz je novi De Bruyne. Momak dijeli asistencije kao na tacni, ima fantasticnu viziju. A i nerijetko zabija.
Bio je jedan intervju u kojem je rekao da nije mogao vjerovati da bi neko platio 80 miliona za njega. That makes two of us.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.