FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 03 mar 2020, 23:24

20 utakmica, 17 pobjeda, 2 remija i jedan poraz. :bow:

Dajte mu taj ugovor. :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 03 mar 2020, 23:27

Omerbavarac je napisao/la:
03 mar 2020, 23:24

Zar nisu dva poraza neverkuzen i gladbah :hmmmmm:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 mar 2020, 23:30

Bayern@heart je napisao/la:
03 mar 2020, 23:27
Omerbavarac je napisao/la:
03 mar 2020, 23:24

Zar nisu dva poraza neverkuzen i gladbah :hmmmmm:
Jesu. :lol:

Opet svejedno, tri mjeseca bez poraza, strasan niz a ekipa igra sve bolje i bolje.

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 mar 2020, 00:21

coelho41 je napisao/la:
03 mar 2020, 22:03
Thiago je papren igrač. Nema ni povreda i čovjek je sve bolji i bolji. Još kada bi uspio uzeti tu prokletu LP bio bi jedna od legendi Bayerna i definitivno glavni krivac za klempu. Kako se bori, oduzima loptu, radi te tzv interceptions i rješava 50% protivničkih kontri sam.
Uz Lewu i Daviesa najbolji igrac drugu polusezonu, to je ujedno i najvece Bayernovo pojacanje koje smo dobili sto se Thiago vratio u formu. Kakva kontrola na sredini, diktiranje tempa, defanzivno krpi dosta dobro, cita igru vrhunski... daleko najbolji nas veznjak i jedini koji je u stanju konstantno odigravati lopte napred kroz liniju. Nadam se da ce nastaviti tako i da nece pregoriti kad najvise bude trebalo.

Sad ce schikerija doci i reci kako ga treba prodati :lol:

Dobra utakmica Bayerna, bolje se protiv ovog Schalkeovog antinogometa nije moglo. Ljudi nisu ni pomislili da prodju centar, sta je ovo Boze ... uzas. Kad pogledas prvih 11 i koliko igraca fali, odlicno odradjeno nema sta.

Flick je zaradio ugovor osim ako ne dozivi neku mega blamazu u LP, nema brige. Covjek je odlican posao odradio iako ga ja nisam simpatisao od prvog dana, samo da se i nastavi ovako.

Lucas ako ne sastavi prvu polusezonu sljedece sezone zdrav nabit ga nogom za 20mil i Muller Wolfharta tuziti za nesposobnost. Bayernu ne treba slucaj Dembele.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 mar 2020, 11:10

harden je napisao/la:
04 mar 2020, 00:21
Lucas ako ne sastavi prvu polusezonu sljedece sezone zdrav nabit ga nogom za 20mil i Muller Wolfharta tuziti za nesposobnost. Bayernu ne treba slucaj Dembele.
Za sada ocajna prosudba za Hernandeza. Ako se nastavi ovako i bude stalno povrijedjen treba ga uvaljati plasticarima dok se jos moze. Nije mi jasno zasto se dovodio? I u Atleticu je vecinu vremena bio van stroja zbog povreda i zasto se mislilo da ce ovdje biti drugacije. Muller Wolfahrt je jedna od legendi kluba ali ako Hernandez nastavi sa povredama zasluzuje razlaz s klubom.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 mar 2020, 12:03

Bundesliga je napisao/la:
04 mar 2020, 11:10
harden je napisao/la:
04 mar 2020, 00:21
Za sada ocajna prosudba za Hernandeza. Ako se nastavi ovako i bude stalno povrijedjen treba ga uvaljati plasticarima dok se jos moze. Nije mi jasno zasto se dovodio? I u Atleticu je vecinu vremena bio van stroja zbog povreda i zasto se mislilo da ce ovdje biti drugacije. Muller Wolfahrt je jedna od legendi kluba ali ako Hernandez nastavi sa povredama zasluzuje razlaz s klubom.
Razumijem kad dovedes nekoga ko nije imao povreda prije tipa Hazard, Dembele pa se desi to sto se desava njima, ali ovaj je vec imao karton povreda iza njega i ti kao glavni doktor dajes zeleno svjetlo za transfer. Ako lik ne spoji polusezonu, rijesiti se na vrijeme i njega i doktora zbog bacenih 100+mil.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 mar 2020, 13:06

Corner taken quickly :kafa:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 mar 2020, 13:10

In case of a contract extension, Hansi Flick wants to have more say in the squad planning. Flick, who publicly appears friendly and calm, stands internally for tough and clear demands
:thumbup:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 mar 2020, 13:35

harden je napisao/la:
04 mar 2020, 13:10
In case of a contract extension, Hansi Flick wants to have more say in the squad planning. Flick, who publicly appears friendly and calm, stands internally for tough and clear demands
Super, samo nek ne dovodi igračine tipa Odriozola i sve 5.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 04 mar 2020, 13:51

OSAMDESET bačenih miliona na stopera :facepalm:

Neko mora odgovarati za ovo :!:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 mar 2020, 14:00

Rajaz je napisao/la:
04 mar 2020, 13:51
OSAMDESET bačenih miliona na stopera :facepalm:

Neko mora odgovarati za ovo :!:
Jest se našao pravi govoriti. Coutinho 142 miliona funti, Dembele 135.5 miliona funti, Griezmann 135 miliona dolara. Prva dva potpuni promašaji, a ni treći nije nešto bolji. Ima tu još slučajeva dosta ali eto neki najveći promašaji.

Bayo će opet nešto izvući iz njega, Barcelona teško i blizu koliko su platili.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 mar 2020, 14:18

Katalonci pričaju o bačenim parama :tokralju:
04 mar 2020, 13:35
harden je napisao/la:
04 mar 2020, 13:10
Super, samo nek ne dovodi igračine tipa Odriozola i sve 5.
Pisu da je veliki fan Havertza i Wernera, da je trener od ljeta vjerovatno bi Werner bio vec tu.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 mar 2020, 14:27

harden je napisao/la:
04 mar 2020, 14:18
Pisu da je veliki fan Havertza i Wernera, da je trener od ljeta vjerovatno bi Werner bio vec tu.
I ja sam. Njih dvojica i Sane npr i nemaš brige za budućnost. Wernera se neopravdano previše kritikuje a klasa se mogla vidjeti i kada je igrao u Stuttgartu. čovjek ubija, drugi strijelac lige, super bio i prošle sezone a govore da je panj :roll:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 mar 2020, 15:20

04 mar 2020, 14:27
I ja sam. Njih dvojica i Sane npr i nemaš brige za budućnost. Wernera se neopravdano previše kritikuje a klasa se mogla vidjeti i kada je igrao u Stuttgartu. čovjek ubija, drugi strijelac lige, super bio i prošle sezone a govore da je panj :roll:
Meni nije upitan Werner kao igrac nego njegova pozicija i uloga u Bayernu. Nije krilo, nije devetka i moze igrati samo u odredjenim sistemima.

Havertz mi se ne dopada toliko da bi dao 100mil+ koliko se spominje, 70ak max. Nije mi takav potencijal da bi se dalo toliko para za njega, a i ove sezone mi je dosta pao nekako.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 04 mar 2020, 15:44

harden je napisao/la:
04 mar 2020, 14:18
Katalonci pričaju o bačenim parama :tokralju:
Zvučim kao Sarma jelde,

jesio sad kako je nama Kataloncima :mrgreen: :mrgreen:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 mar 2020, 15:51

harden je napisao/la:
04 mar 2020, 15:20
Meni nije upitan Werner kao igrac nego njegova pozicija i uloga u Bayernu. Nije krilo, nije devetka i moze igrati samo u odredjenim sistemima.
Ma dobro, vjerujem da je Flick pokazao da zna uklopiti svakog igraca na neki nacin. Moze igrati devetku, zasto da ne. Svi govore treba zamjena za Lewandowskog, eto jedne i to drugaciji profil igraca. Ako ne ide na jedan nacin onda moze na drugi. Moze i krilo u odredjenim kombinacijama, ako moze Coutinho moze i on.
harden je napisao/la:
04 mar 2020, 15:20
Havertz mi se ne dopada toliko da bi dao 100mil+ koliko se spominje, 70ak max. Nije mi takav potencijal da bi se dalo toliko para za njega, a i ove sezone mi je dosta pao nekako.
Ne bih ni ja dao toliko novca, ali je trziste otislo u onu stvar. Ako nece Bayern dati onda ce Englezi, naftasi, Real ili Barcelona. Dobar je Havertz. Nije brz, ali opasan iz prekida, dobro asistira, zna i zabiti. Podsjeca me na Mullera, ne djeluje pretjerano nadareno ali konstantno pokazuje klasu. Dobar je u timskoj igri sto nama najvise treba.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 04 mar 2020, 16:56

Ja da napišem neka opšta mesta uz 2-3 krindzi opaske:
Werner je nemački Grizman ali još nije na toj razini dijalektičkog razvoja. Mogao bi da uspe kod nas, ali dok je njega Milera, živoga zdravoga, Werner se naigrat neće.

Havertz bi u sistemu Hansija Flicka mogao 100% da odigra rolu Jamesa iz Jupovog mandata.
Napravio bi Hansi od njega radilicu kao sto je Goretzka ali sa vizijom u posedu. Sa ovakvim Thiagom iza sebe Havertz bi postao De Bruyne.

Najveći problem je odbrana. Mnogo je tu igrača u igri, neki su plaćeni masno, neki su skloni povredama, neki doživljavaju novu mladost, neki iznenadjujuce izbijaju u prvi plan. Tu treba videti šta se planira na dulje.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 04 mar 2020, 19:12

Po meni bi se trebali riješiti Sulea i Hernandeza (nije realno,) prebaciti Kimmicha na bok i Alabu u vezu na njegovo mjesto i dovesti Upercana, naravno trebalo bi dovesti još jednog u obranu ali bar bi se riješili Sulea koji niti je tako dobar niti trajan i Hernandeza koji vrijedi možda 30-40 milja, ali ni blizu 80 koliko su ispljunuli i koji je rupa koja je stalno ozlijeđena.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 mar 2020, 20:09

farinelli123 je napisao/la:
04 mar 2020, 16:56
Havertz bi postao De Bruyne.
Odlicna analogija, Havertz je novi De Bruyne. Momak dijeli asistencije kao na tacni, ima fantasticnu viziju. A i nerijetko zabija.
Bayo je napisao/la:
04 mar 2020, 19:12
Hernandeza koji vrijedi možda 30-40 milja, ali ni blizu 80 koliko su ispljunuli i koji je rupa koja je stalno ozlijeđena.
Bio je jedan intervju u kojem je rekao da nije mogao vjerovati da bi neko platio 80 miliona za njega. That makes two of us.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 mar 2020, 20:14

Najgore je sto se nece rijesiti Lucasa jer bi onda to bilo priznanje da su bacili tolike pare i pogrijesili.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.