FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- RajaBa1983
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ima da gori, ima da sijeva, titova ce biti sva BORDO BIJELA
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Banuj me Morto, nemam ja šta ovdje tražit više. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
kuknjava
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tacno je, da je dosta dobri stvari prijasnja uprava uradila, al je isto istina da je budzet toliko izbusen za 2 godine da je ovoj upravi 3 godine da radi skoro perfektno da bi se ta masovna trosnja Amortizovala.bordobijeli je napisao/la: ↑04 mar 2020, 00:11Prosla sezona vrhunska dupla kruna svaka cast. S Vinkom dosad dobro ide, moglo bi biti i to pravi potez. Dobar prelazni rok, Hadzic dobro radi to su plusevi ove uprave. Da bi bili najbolje moraju vise, recimo upravu koju su svi ocrnili( dino i edis) je vise uradila od trenutno ove uprave. Doveli investitora, kamp uradjen u njihovom mandatu, turkis sponzor, osvojili prvenstvo i kup, evropi play off,dobri igraci dolazili tipa Benko, Delic, Jajalo. Nije mi cilj njih hvaliti al radi poredjanja sam ovo naveo. Ova uprava nije kamp nesto podigla, stadion isto nista, neki extra novi sponzora nema, tako da mislim da moraju puno vise da bi mogli reci pa ovi su najbolja uprava Sarajeva.ubipara je napisao/la: ↑02 mar 2020, 15:26Ma mozes ih gotiviti ili ne, ali moras priznati da ljudi rade dobar posao a najbolji nacin za to je da pogledas rezultate kakve imaju (citaj dupla kruna i pojacanja za koje smo do prije par godina mogli samo sanjati). Moje misljenje je da je ovo najbolja uprava poslije rata koja je bila u klubu.
Ovi su doveli NAMA
OVI SU PODPUSALI NAJVISE JUNIORA I NAJVISE KORISTILI JUNIORA I OSVOILI DK .
Jesic i tjeranje klana (preko 10 igraca imali na plati niko nije znao sto su tu) nikog nisi imo za prodat itd..
Ova uprava skoro svaki transfer pogodila.
Ova uprava ako proda kovu i pidru za 1.5m€ i osvoji titulu ove god abd bice naj trofejnija uprava u histori kluba..
Drugo vidi se da su na vecini mjesta u klubu ljudi koji znaju radit ono sto rade.
Vinko
Emir
Sabrina
Jeleskovic
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Covjek koji je bio kontaktiran(trener),ali nazalost nismo imali toliko novca je potpisao za Cagliari..Rijec je o Walteru Zengi..
Steta,ali to je proslost,sad imamo Vinka koji se do sada pokazao kao pun pogodak
Steta,ali to je proslost,sad imamo Vinka koji se do sada pokazao kao pun pogodak

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Ziv i zdrav bio i jos dugo pratio nase SarajevoSamozdravlje je napisao/la: ↑04 mar 2020, 02:14@stb i @sjeverjecudo sigurno volite Sarajvo vise od mene , ali ja ga volim duze . Da imam sina ili unuka , lancima bih ga vezao da ne ide u nasu BL . Ne lozim Vas Bogami , niti Vas mogu loziti . Obracam se Vama dvojici , jer znam da ste bili na mjestu gdje je po ko zna koji put islivalo zlo . Povod da ovo pisem je Tvoj post @stb na temi FK Borac . Postovanje Vama i onim 200-njak momaka . Hvala Vam za onu moju "Ljutu krajinu nabijem na kariny" .
Mnogo Vam hvala momci , imate myda . Nisam i ne pada mi na pamet da Vam bilo sta lose kazem , to sto malo drugacije razmisljamo , yebi ga![]()
.

Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma znam, onako sam okačio gdje su sve naši. Dovojno je samo vidjeti ko uređuje TM i sve ti je jasno.michplatini je napisao/la: ↑04 mar 2020, 09:57Nema to veze za stvarnim stanjem na tržištu igrača ,isto kao čitav TM.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Za Vinka se mora priznati jedna stvar. Vrhunski je takticar. Njegov nacin igre bi nam mogao dobro doci u Evropi, gdje do sada uglavnom srljali...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Meni se vidja sto je uvijek hladne glave, razmislja mozgom, sta i kako dalje u tekmi, kako prilagodit igru itd., plus sto je taktickim znanjem potkovan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I koliko je god moguće što kvalitetnije igrače dovoditi i sve adekvatno nagraditi u slučaju da se konačno plasiramo u grupne faze EL.
A mislim da se prema tome ide..konacno imamo pravu upravu .
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Džaba i Vinko i uprava i Ronaldo ako se to ne isprati adekvatnim ulaganjem, recimo dolazak Tine je odličan izbor, samo treba ovako nastaviti i iz godine u godinu jačati ekipu. Trener se mora podržati i kad bude neka mini kriza a svi znamo da je to neminovno.
Može, jer je bolji i konstantniji igrač. Šta je Rahman pokazao u prvom dijelu sezone

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rahmanović se generalno više bori ali Tatar je statistički gledano daleko bolji od Rahmanovića iako ni ovaj nije loš naravno. Čak mislim da je i najkorisniji igrač sezone bio kad smo osvojili duplu krunu.
Bolji ni na igrici ne može bit. Tatar je dobar i zahvalan igrač, ali je Amar klasa za sebe, što smo vidjeli i u ove dvije utakmice.
U prvom dijelu sezone niko ništa pokazao nije, a razlog što je to tako je svima poznat.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- AlfredNobel
- Kontakt:

Strašni duksevi

Rahman kad je na nivou, rijetko ko mu može prismrditi. Tatar statistički dobar i nikad ne znaš kad ga može uvaliti, ali porediti njega s Amarom koji ima strašan work rate i koji znači na terenu u više parametara je suludo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
AngelDiMaria je napisao/la: ↑04 mar 2020, 12:17Aj zamisli ekipicu sa djokanom, salcinom, pidromi kovacevicem. Jos da se onaj kurdic (skoro oprosti) probije, cinio mi se kao okej , po meni mozda treba da bude isprred dupovca. Barem je brzi, za pocetak.
Kako je lijepo ovo procitati . Mislim da su svi nabrojani karakterno cestiti i vezani "ljubavlju" za FKS . Razumijem i Marinovica da u ovom finisu sezone malo manje daje sansu Akademcima . Bit ce vjerovatno bolje na pocetku sezone 2020/21 , nesto slicno kao Husref 18/19 g. Kurdic je odigrao neke solidne utakmice , mozda i vise od toga , Mustafic takodje . Vjerujem da ce i Sabanovic dici formu i biti dobar za FKS .
Malo me brine da nema nadolazecih Akademaca i tu trebamo poboljsanja . Lijepo je i da nasi bh djecaci nadju selameta u fudbalu , da li u Mladosti , Celiku , Olimpiku , Gorazdu ... Resic je odigrao solidno , da je prosao pripreme sa FKS , bio bi jos bolji . Samo jako , jos jace investirati u Akademiju .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Eh prati li ko Mustafica?Samozdravlje je napisao/la: ↑04 mar 2020, 16:07AngelDiMaria je napisao/la: ↑04 mar 2020, 12:17Aj zamisli ekipicu sa djokanom, salcinom, pidromi kovacevicem. Jos da se onaj kurdic (skoro oprosti) probije, cinio mi se kao okej , po meni mozda treba da bude isprred dupovca. Barem je brzi, za pocetak.
Kako je lijepo ovo procitati . Mislim da su svi nabrojani karakterno cestiti i vezani "ljubavlju" za FKS . Razumijem i Marinovica da u ovom finisu sezone malo manje daje sansu Akademcima . Bit ce vjerovatno bolje na pocetku sezone 2020/21 , nesto slicno kao Husref 18/19 g. Kurdic je odigrao neke solidne utakmice , mozda i vise od toga , Mustafic takodje . Vjerujem da ce i Sabanovic dici formu i biti dobar za FKS .
Malo me brine da nema nadolazecih Akademaca i tu trebamo poboljsanja . Lijepo je i da nasi bh djecaci nadju selameta u fudbalu , da li u Mladosti , Celiku , Olimpiku , Gorazdu ... Resic je odigrao solidno , da je prosao pripreme sa FKS , bio bi jos bolji . Samo jako , jos jace investirati u Akademiju .![]()
![]()
A sto se tice djece, realno je za ocekivati da ce ih biti sve manje i manje...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam nešto pretraživao neki dan, nije nikako igrao otkad je došao, nije bio ni na klupi.AngelDiMaria je napisao/la: ↑04 mar 2020, 16:14Eh prati li ko Mustafica?Samozdravlje je napisao/la: ↑04 mar 2020, 16:07AngelDiMaria je napisao/la: ↑04 mar 2020, 12:17Aj zamisli ekipicu sa djokanom, salcinom, pidromi kovacevicem. Jos da se onaj kurdic (skoro oprosti) probije, cinio mi se kao okej , po meni mozda treba da bude isprred dupovca. Barem je brzi, za pocetak.
Malo me brine da nema nadolazecih Akademaca i tu trebamo poboljsanja . Lijepo je i da nasi bh djecaci nadju selameta u fudbalu , da li u Mladosti , Celiku , Olimpiku , Gorazdu ... Resic je odigrao solidno , da je prosao pripreme sa FKS , bio bi jos bolji . Samo jako , jos jace investirati u Akademiju .![]()
![]()
A sto se tice djece, realno je za ocekivati da ce ih biti sve manje i manje...
-
- Kontakt:
Salcinu e juce trebalo produziti ugovor . Uslovi kao Djokanovicu .
Rahmanovic , Tatar , kao i Stanojevic mogu uzdignuta cela napustiti FKS . Po osvojenoj Tituli (aBd) pomoci prvoj dvojici da nadju selameta vani . Nam ce vjerovatno dodati 2,3x vise i potpisati Serbecica i Mustedanagica . Nako ja iz svog ugla
Rahmanovic , Tatar , kao i Stanojevic mogu uzdignuta cela napustiti FKS . Po osvojenoj Tituli (aBd) pomoci prvoj dvojici da nadju selameta vani . Nam ce vjerovatno dodati 2,3x vise i potpisati Serbecica i Mustedanagica . Nako ja iz svog ugla

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, boki86, bordospartanac, gh0stHZ, klasik, Lecler, Maroon1946, miguelramos, Napapijri, Posejdon, r3m1, ronaldo99, strahmeipomisliti, USB, Zeko87 i 210 gostiju.