Istina. Bez obzira što mi je draži mnogo Bernie, odradio ga je Biden momački, politički. Frajer je imao grozne debate, patetične laži, nema nikakav entuzijazam kod glasača niti blizu odanu bazu kao Bernie što ima. A opet, iza zatvorenih vrata, je odradio strašan posao da sve ovo iznad nadoknadi. Frajer je dan pred veliki utorak natjerao Petea i Amy da odustanu i podrže ga, a potrudio se da ostane Warren i dalje u trci da dijeli glasove progresivnih glasača, tj. Bernijeve glasove. A tako će i ostati, već je rekla da neće odustati do samog kraja. To je politika bajo moj.L-Train je napisao/la: ↑04 mar 2020, 13:08Pa kad su ga podrzali svi ostali protukandidati.Blejzer10 je napisao/la: ↑04 mar 2020, 12:17Imaš nju u Sarajevu. Jeste poskupa ali je kvalitetna.
https://www.facebook.com/ninacaricatures/
Auu što Biden pocijepa Sandersa. Malo čudno da Bog čuje, preko noći frajer s petog mjesta na prvo
Šteta što ništa od toga neće moći kontra Trumpa. Poništit će ga Trump na debatama. Uništit će ga republikanski mediji ako se sam ranije ne uništi, s obzirom da je senilan. Očekujem jednu od najuvjerljivijih pobjeda u historiji.