FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
2 utakmice nešutneš na gol, hebiga, lose.
Vrapčiće sam batalio, dole gubimo.
Vrapčiće sam batalio, dole gubimo.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Ne treba Bilbija,koji ce qurac..
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Samo vam je Zakarić pljačka. Lik najgori i protiv nas i Sarajeva.
- prisonbreak
- Kontakt:
U generalci ste bili keiminalni, al neki su ovdje hvalili.
Zakaric haos los. A i trener po meni lose postavlja igru.
Zakaric haos los. A i trener po meni lose postavlja igru.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
veteran 1987
- Kontakt:
Niko nije hvalio, nego je receno da ekipa moze puno bolje, e sad sto je Celik dobio u generalci i ne znaci mu bas puno u prvenstvu.
"JOŠ OD 1926"
- prisonbreak
- Kontakt:
Licno ti si govorio da si zadovoljan sta si vidio. Kriminalno losi ste, evo ja opet kazem. Pa vi ste jedna od najnespremnijih ekipa, plus godine. Al eto vi tu vidite kvalitetveteran 1987 je napisao/la: ↑04 mar 2020, 22:50Niko nije hvalio, nego je receno da ekipa moze puno bolje, e sad sto je Celik dobio u generalci i ne znaci mu bas puno u prvenstvu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
-
veteran 1987
- Kontakt:
Ja i dalje kazem da ova ekipa ima kvalitet, zasto je trenutno ovako kako jeste, tj zasto su igre na ovom nivou, to je pitanje, mada je i jesenas trebalo nekoliko kola da se ekipa poslozi.
"JOŠ OD 1926"
Imate isti problem, kao i jesenas, novi izvikani i skupi igrači koji dosada, ništa dobro nisu donijeli.veteran 1987 je napisao/la: ↑05 mar 2020, 07:01Ja i dalje kazem da ova ekipa ima kvalitet, zasto je trenutno ovako kako jeste, tj zasto su igre na ovom nivou, to je pitanje, mada je i jesenas trebalo nekoliko kola da se ekipa poslozi.
To opet treba posložiti.
-
veteran 1987
- Kontakt:
Nema novih igraca, samo dvojica, od toga jedan bas skup za nase uslove, cak mozda medju najskupljim citave lige, za sada nije pokazao nista.
Dakle nije puno mijenjano pa da sada cekas da se posloze ili pojma nemam sta, ali ova igra trenutno je u rangu sa ekipa koje se bore za opstanak, Slobods, Celik, Mladost.
Dakle nije puno mijenjano pa da sada cekas da se posloze ili pojma nemam sta, ali ova igra trenutno je u rangu sa ekipa koje se bore za opstanak, Slobods, Celik, Mladost.
"JOŠ OD 1926"
Pred početak proljećnog dijela prvenststva sam napisao ovdje,da sam u ove prve 4 utakmice jedino siguran da ćemo u Vrapčićima izgubiti,a za ove prve tri da me ne bi iznenadilo ni da pobjedimo sve tri,ni da izgubimo sve tri,takva smo ekipa
Međutim,sad poraz više ne dolazi u obzir....Nije opcija,nakon ovakvog starta
Pet poluvremena nisam šanse stvorio.
Međutim,sad poraz više ne dolazi u obzir....Nije opcija,nakon ovakvog starta
Pet poluvremena nisam šanse stvorio.
Kakav je ovo termin 14:15?!
kreće tad emisija s terena, a utakmica je u 14:30
Rutinski gubimo 2-0.
Rutinski gubimo 2-0.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Hvala Kruna,srecno Vlado!
Tacka.
I da citiram nase navijace s kraja utakmice sinoc..."HOCEMO POBJEDU,POBJEDU U NEDJELJU!!!!"
Srecno i Vladi i Borcu!!
Tacka.
I da citiram nase navijace s kraja utakmice sinoc..."HOCEMO POBJEDU,POBJEDU U NEDJELJU!!!!"
Srecno i Vladi i Borcu!!
Iz greske u gresku po pitanju trenera.
Ovo je sto bi se reklo "isto sranje samo drugo pakovanje" ponadao sam se da ce Nikolic doci ili ako ne on neki jak trener ali...Nadajmo se da grijesim i da Vlado nece bunker igrati.
-
worchester
- Kontakt:
Tek ce sad borac da ode niz vrbas. Vladu za dobrodoslicu mogu pustiti onu pjesmu kockar bez srece 
jako teška utakmica u nedjelju..nek niko ne nasjeda na ove priče "veležu ne treba,rasterećeni su"...ja vas uvjeravam da svi oni imaju digitron u ruci,i da su potpuno svjesni da nam pobjedom dolaze na 4 boda,i pozicije koja vodi u evropu
..i to 11 kola do kraja!
to je i normalno... to oni mogu pisati tako,u smislu rasterećenja,ali nije prirodi fudbalskog navijača da razmišlja "ove godine me ne zanima evropa,prvo stabilizacija,pa onda za godinu dvije..."..ma kakvi...velež fino igra,u gostima je poslije željezničara druga najuspješnija ekipa,kući stalno imaju pun stadion....evropa je prirodno očekivanje
znaci bice borba "u kost" i nadam se da ce vlado u tom pravcu i spremiti ekipu...
nek nam je sa srećom u nedjelju,i bod je odličan!..da ostanemo na 4 mjestu,i 7 bodova iznad njih..
to je i normalno... to oni mogu pisati tako,u smislu rasterećenja,ali nije prirodi fudbalskog navijača da razmišlja "ove godine me ne zanima evropa,prvo stabilizacija,pa onda za godinu dvije..."..ma kakvi...velež fino igra,u gostima je poslije željezničara druga najuspješnija ekipa,kući stalno imaju pun stadion....evropa je prirodno očekivanje
znaci bice borba "u kost" i nadam se da ce vlado u tom pravcu i spremiti ekipu...
nek nam je sa srećom u nedjelju,i bod je odličan!..da ostanemo na 4 mjestu,i 7 bodova iznad njih..
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Samo ne rusite tradiciju 
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.