Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
Dzeko nas vodi na EP i jos jednom pokazuje da je najveci sin BiH jos od Kulina bana!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
U narednih nekoliko dana bi spisak reprezentativaca, koji će nastupiti u utakmicama baraža, trebao biti poznat, a portal **** ekskluzivno saznaje kako će na reprezentativni spisak biti uvršten i defanzivac Adi Mehremić, fudbaler portugalskog Avesa.
https://www.transfermarkt.com/adi-mehre ... ler/192897 mislim da od toga nema nista.
https://www.transfermarkt.com/adi-mehre ... ler/192897 mislim da od toga nema nista.
-
- Kontakt:
Uveo bi smrtnu kaznu novinarima koji pisu te clanke, i to odma ga sad naci i spaliti ga momentalno i samo omesti pepeo.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Treba sacekati jer UEFA razmatra da se igra pred praznim stadionom radi korona virusa, a za nas bi to bio poguban potez.
Jeste da je riziki i sve to, ali opet valjda se nece to desiti.
Mjau !
bez lulica,kolOsinca i krunica, prazan stadion...ne bih ni gledao tekmu:-)
Ne dadose hasumi prijatelju

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JohnCleese
- Kontakt:
Nisu bitni igrači i domaci teren kuknjava kuknjava
Oćerali smo kocnicu i i nas najveći problem zar ste vec zaboravili
Oćerali smo kocnicu i i nas najveći problem zar ste vec zaboravili

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...

Ja pretpostavljam da na analognoj frekvenciji na kojoj je svojevremeno isao pink bh, da sada ide nova bh. Samim tim je moguce taj kanal gledati na riblju kost. Ovo su samo moje pretpostavke, ako neko moze nek provjeri ide li na riblju kost nova bh?
Bajevićev adut za Sjevernu Irsku nosi plavi dres
Štilić je kroz karijeru igrao u Poljskoj, Ukrajini, Turskoj i na Kipru.
Nakon prve sezone u Poljskoj izabran je za najboljeg stranog nogometaša, a nakon šest mjeseci u ovom klubu imao je otvorenu ponudu čuvenog škotskog velikana Celtica.
Dijelio je svlačionicu sa Robertom Lewandowskim. Nije bio miljenik selektora, ni Ćire Blaževića, ni Safeta Sušića, a ni Mehmeda Baždarevića.
Sigurno je zaslužio više, ako ništa bar jedno poluvrijeme u kojem će pokazati da li je igrač za reprezentaciju ili nije.
Zašto Štilić ne bi mogao pomoći reprezentaciji u baražu?
U 32. godini Štilić igra svoj možda i najbolji nogomet. Uživa na terenu, predvodeći kao kapiten ekipu koja uprkos problemima uspješno igra na dva fronta.
Plasmanom u polufinale Kupa BiH, Željezničar je pokazao da bi ova sezona mogla zacijeliti rane od prošle, iako ima još dosta do njenog kraja.
Sa Štilićem u ekipi, sve je lakše.

Štilić je kroz karijeru igrao u Poljskoj, Ukrajini, Turskoj i na Kipru.
Nakon prve sezone u Poljskoj izabran je za najboljeg stranog nogometaša, a nakon šest mjeseci u ovom klubu imao je otvorenu ponudu čuvenog škotskog velikana Celtica.
Dijelio je svlačionicu sa Robertom Lewandowskim. Nije bio miljenik selektora, ni Ćire Blaževića, ni Safeta Sušića, a ni Mehmeda Baždarevića.
Sigurno je zaslužio više, ako ništa bar jedno poluvrijeme u kojem će pokazati da li je igrač za reprezentaciju ili nije.
Zašto Štilić ne bi mogao pomoći reprezentaciji u baražu?
U 32. godini Štilić igra svoj možda i najbolji nogomet. Uživa na terenu, predvodeći kao kapiten ekipu koja uprkos problemima uspješno igra na dva fronta.
Plasmanom u polufinale Kupa BiH, Željezničar je pokazao da bi ova sezona mogla zacijeliti rane od prošle, iako ima još dosta do njenog kraja.
Sa Štilićem u ekipi, sve je lakše.

Sta ti pokusavas ismijati majke ti? Naravno da je zasluzio poziv
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Štilic je dobio prilike koliko je i zasluzio....i kako ce Mehremic dobiti poziv kada frajer mjesecima ne igra, da li zbog povrede ili necega drugog...ne znam.
dijelio je svlacionicu sa lewom..kad moze beg nazad jer je dijeli sa zlatanom, moze vala i sema:-)
Evo ih opet guraju rekreativca u reprezentaciju.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ja mislim da je Stilic kljuc reprezentacije. On ako bude igro, mi cemo biti preporodjeni. Jos ako dobije kapitensku traku, tek cemo onda shvatiti sta smo propustili sve ove godine. Naprijed Stilicu, u tebe su sve oci uprte!
Cuj Stilic hahahaha
-
- Kontakt:
Stilic ima kvalitet za Bundesligu, samo ga nije imo ko pogurat u karijeri. Zasluzio je poziv i mjesto startera.
MES QUE UN CLUB!
I TSS ima kvalitet za Seriu A...

Zovi Stilica kakvi Sarici Vranici i ostala buranija. Frajer moze potezom rjesit tekmu. Zamisli Gojaka poredit sa njim. Ahmetovica takodze.
A sta su to trenutno bolji Saric Cimorot Jajalo ili Bajic Hodzic od Ahmetovica. Argumente navest.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, CAGarfia, Coolpanda24, Diadora, Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot], MostarNeretva, StevieG8 i 44 gosta.