FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anton 1983
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la anton 1983 » 27 nov 2010, 08:15

effe_sa je napisao/la:rummenige danas odjednom tvrdi kako nisu postavili nikakav ultimatum van gaalu i da ce on ostati trener i ako ne osvoji 10 bodova u zadnja 4 kola......e sad ne znam bas koliko im vjerovat :D :D :D
Vjeruj im 100%, takve ultimatume davat i to javno, to Bayern ne radio, pogotovo ne kad je u pitanju Gaal... ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 27 nov 2010, 09:38

Još jedna tekma koju moramo "odraditi" je pred nama. Takve su mi najgore! Nema nikakve euforije, a ako nepobijedimo, ovo kaj se dosad događalo u Bayernu bit će **** dim...No straha za pobjedu u ovoj tekmi nebi trebalo biti. igramo doma protiv naše mušterije i mušterije našeg najboljeg strijelca Gomeza. U kadar se vračaju Schweini i Bommel, al se za Bommela ne zna dal će startati. Jako puno se diskutiralo o Bayernovoj obrani nakon tekme sa Romom, pa se ŠPEKULIRALO o svim mogućim kombinacijama, sa Brenom, Buytenom, Demichelisom i Tymom koji bi mogao ponovo odigrati ulogu štopera...Ne možemo sada predvidjeti sastav jer možda Ribery i Bommel startaju, a možda ne. No ko god starta pobijediti se mora...Eintrachtu sa druge strane fali dosta obrambenih igrača i na popisu za tekmu protiv nas neće biti standardnoih Chrisa, Tzavellasa i Franza. Najbitnije će biti da zaustavimo Gekasa, prvog strijelca lige...

Moguća postava:

-----------Gomez

Ribery----Kroos-----Muller

------Schweini---Tymo/Bommel

Pranja--Buyten--Micho/Breno---Lahm

-----------Butt
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 27 nov 2010, 10:06

Sad sam pročito intervju sa KHR o van Gaalu. Ovaj dio mi je zapeo za oko:

BILD: Wird van Gaal Hoeneß die Kritik im Fernsehen jemals verzeihen können?

Rummenigge: „Das hat ihn gestört, aber die beiden haben wieder eine vernünftige Basis, wenn ich sie so beobachte. Uli ging es ja um Inhalte, die ihn schon länger gestört haben. Louis und Uli sind zwei intelligente Menschen, mit einem Ziel: Erfolg! Nächste Woche gehen wir alle zusammen Essen, um die Personalplanung zu besprechen.”

BILD: Werden Sie als Vorstands-Vorsitzender Neuverpflichtungen diesmal durchdrücken, nachdem sich van Gaal im Sommer gesperrt hatte?

Rummenigge: „Das ist ein sensibles Thema. Es macht keinen Sinn, einen Spieler gegen den Willen des Trainers kaufen. Wir haben einen Konsens erzielt, dass wir gemeinsam über sinnvolle Transfers nachdenken.”

Znački dečki idu jest i tam će raspravljati o ekipi, pojačanjima prodaji, produženju ugovora sa igračima... 8-)

Kaj se tiće pojačanja za prošlo ljeto, KHR veli da nema smisla dovoditi igrača ako ga trener ne želi...

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 27 nov 2010, 12:26

moustapha slažem se ipak treba da se okrenemo prav.spoprtskim pitanjima.čitam roben sredinom ili krajem januara 100 % počinje igrat. :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 nov 2010, 13:17

@anton1983: ovaj ultimatum su mediji interpretirali izmedju redova....znaci izvukli su iz konteksta jednu rummenigeovu izjavu.....moja prognoza je bila da ce cekat do kup utakmice sa stuttgartom, ali sam siguran ako bi danas doslo do gubitka bodova ili ako bi van gaal u ova 4 zadnja susreta polusezone osvojio manje od 10 bodova to bi bio kraj za njega....a ja bi bio sretan da danas krenemo s jednom uspjesnom serijom....dok ta serija ne krene, van gaalu buducnost u minhenu visi o koncu....što bi nijemci rekli : er bewegt sich auf schmalem grad :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 27 nov 2010, 14:28

Neznam zasto se uopste govori o mogucem kiksu danas, pa Eintracht ce da ode pognute glave to je svima jasno , samo je pitanje s koliko komada u mrezi :lol: :lol:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 nov 2010, 15:28

Nije los sastav, Mozda Buyten tu nesto zasere, ali nadajmo se da nece. Napad ce danas dati minimalno 3 gola.

Obecavam. 8-)
#divovi

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 27 nov 2010, 15:41

Ponisten gol zasluzeno , dobri smo zasad
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 27 nov 2010, 15:43

Jao sta uradi Bujten majko , sami nas bog spasio jao jao..

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 nov 2010, 15:47

Nije vise pitanje da li Buyten grijesi. Samo je pitanje da li igra, a ako igra onda ce i pogrijesiti. Nemam snage da ga vise kritikujem, jer ovo je postalo ocajno. Da je barem Bommel zdrav pa da Tymo zamjeni Buytena na toj poziciji, ovako igra jer nema ko drugi, a ne bi cudilo da ima poziciju u timu jer je Gaalov ljubimac.
#divovi

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 27 nov 2010, 15:51

Aj sudije retarda ccc.. Koji pacijent :!: :!:

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 27 nov 2010, 15:53

Imal neko link za stream.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 nov 2010, 16:01

Tako to rijesava "hladni" Ukrajinac. Tymo za 1:0, a odmah nakon toga Ribery i Muller nisu iskoristili odlicnu sansu.
Fali malo vise sigurnosti u igri Bayerna.

EDIT: Van Buyten :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Bayern - Frankfurt 1:1
Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 27 nov 2010, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
#divovi

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 27 nov 2010, 16:04

Tymooo , odlican gol :) Ako ga Gaal izbaci iz sastava kad se vrati Bommel , onda ce stvarno preterati ;)

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 27 nov 2010, 16:04

ljudi da li neko zna,postoji li kakav lijek protiv van bytena da ga uzmem bayernu da ozdravi konacno :twisted:
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 27 nov 2010, 16:05

je.bo te zivot kecer za glavu veci od Gekasa,i ovaj skoci pored njega...ccc :oops:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 nov 2010, 16:08

Pa ne mogu da vjerujem! :x Dokle cemo vise trpiti greske bezglavog glupana, koji ocigledno ni gram mozga nema u glavi. :evil: :evil:

Najmanje 5 gresaka je napravio u prvih pola sata. :evil:
Ako ga ne izbaci na poluvremenu prestajem navijati za Bayern! :evil:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 nov 2010, 16:10

Sto je najgore sad je i Muller postao krampa. Umjesto da da gol, on se nesto baca, simulira. Ko da je Talijan, a ne Njemac. :evil:
#divovi

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 27 nov 2010, 16:20

Otjerati cigana podhitno :!: :!:

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 27 nov 2010, 16:21

Jedino normalno,rezonsko objašnjenje što Van Buyten(čitaj kečer s okretnošću klade) igra prvu postavu jeste da puši Van Gaalu. :evil:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []