Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Virtu4l
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Virtu4l » 21 apr 2009, 23:31

fera je napisao/la: sada smo prvi na osnovu gol razlike valjda i znaci ako manchester izgubi bar jednu do kraja a mi sve pobijedimo imamo titulu.
Ne bas, Manchester ima dvije utakmice manje od vas. Mora dvije izgubiti, a da vi sve pobijedite.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 apr 2009, 23:33

Šteta za Liverpool što ovu utakmicu nisu dobili. Riera je večeras bio apsolutno odsutan. Benayoun me prijatno iznenadio. Kuyt i Torres standardno dobri. Ipak na drugoj strani Fabianski je spasio Arsenal od potpune bruke. Ovakvu utakmicu nisam odavno gledao, 4 udarca prema golu, sva četiri ušla u mrežu. Dvanaest kornera Liverpoola naprema nula Arsenala, a rezultat 4-4.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 21 apr 2009, 23:36

fera je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:Jedino sto mi je sada pred ocima je ona prilika sebicnjaka kada ide prema golu , a Torres sam , da je pokusao odigrati to bi bilo 3-1 ovako nam se sve vratilo .
i meni je samo to pred ocima, i ona reakcija torresa poslije, koliko je samo bio ljut
kao sto sam i rekao par postova unazad to je bio kljucni trenutak utakmice za nas jer da nije bio onako sebican utakmica bi bila rijesena.
ali samo kada pogledam ovu igru vidim koliko nam nedostaje gerrard jer kad vidim kako alonso pusta da igraci prolaze pored njega a on ih isprati nekim laganim trckaranjem zamislim kako bi im gerrard elegantno uklizao i uzeo loptu a o pasovima da ne govorim kolika je razlika bez njega.
gerarrd mnogo fali u to nema sumnje, ne zamjerimm nista igarcima osim riere, njega trenutno ne mogu smisliti, jer su igrali dobro, nismo imali srece dok ju je arsenal imao i previse
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 21 apr 2009, 23:38

Ovo je totalno nepravedan rez.!!!Arsenal je ima srece kao scum majku mu ****!!Vec sedam god gledam liverpool i u ovoj sezoni ako ne dobijem srcani udar necu nikad!!!JAO JAO JAO JAO!! :roll: :roll: :roll:
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 apr 2009, 23:40

Mislim da neki navijaci Liverpoola omalovazavaju i podcjenjuju ekipu Arsenala...Istina da je Liverpool bio bolji i vjerovatno zasluzio pobjedu ali liverpool bi i sa onim greskama pobjedio 99% ekipa u ligi.Kod prvog gola iako je Mascherano pogrijesio Nasri,Fabregas i Arshavin su sjajno odigrali,drugi i treci gol su bili odlicni udarci Arshavina(posebno drugi) a 4. gol je bio odlicno izvedena kontra a uz sve to bez Adebayora,Van Persie-a koji su za 500% bolji od Bendtnera...I ne zaboravite da ste pored svega dosta sretno dosli i do boda...

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 21 apr 2009, 23:44

Ako Liverpool nema srece, ko je ima!?

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 21 apr 2009, 23:46

adnan24 je napisao/la:Mislim da neki navijaci Liverpoola omalovazavaju i podcjenjuju ekipu Arsenala...Istina da je Liverpool bio bolji i vjerovatno zasluzio pobjedu ali liverpool bi i sa onim greskama pobjedio 99% ekipa u ligi.Kod prvog gola iako je Mascherano pogrijesio Nasri,Fabregas i Arshavin su sjajno odigrali,drugi i treci gol su bili odlicni udarci Arshavina(posebno drugi) a 4. gol je bio odlicno izvedena kontra a uz sve to bez Adebayora,Van Persie-a koji su za 500% bolji od Bendtnera...I ne zaboravite da ste pored svega dosta sretno dosli i do boda...
nemam namjeru niti omalozavam arsenal, ali arsenal je veceras imao srece ko nikad, pa samo pogledaj kakve su golove dali, pogledaj suteve prema golu, kornere, posjed lopte i sve ce ti biti jasno

sigurno su falili igraci arsenalu ali i liverpoolu je falio kapiten
Sarajevo i Liverpool

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 apr 2009, 23:51

YNWA je napisao/la:
nemam namjeru niti omalozavam arsenal, ali arsenal je veceras imao srece ko nikad, pa samo pogledaj kakve su golove dali, pogledaj suteve prema golu, kornere, posjed lopte i sve ce ti biti jasno

Arsenal je imao srece-to stoji ali ipak ja da sam trener Liverpoola razloge zasto liverpool nije pobjedio ne bih trazio u sreci vec u greskama koje su napravili.Moze Arsenal igrati lose do maksimuma ali imaju kvalitet da i najmanju gresku kazne i jos jednom ponavljam problem Liverpoola je bio odbrana jer pored svih tih suteva oni su dali 4 gola s kojima moraju biti prezadovoljni bez obzira na ostale prilike koje su imali

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 21 apr 2009, 23:52

alan_kardec je napisao/la:MASCHERANO,MAMU TI **** ARGENTINSKU :evil: :evil:
Brate Alane, nasmijao si me do suza :lol: :lol:

Moram reci da smo odigrali jos jednu sjajnu utakmicu al' je Arsenal kaznio greske nase odbrane kao Chelsea u onoj prvoj tekmi u LP.

Razocaran sam i ljut kao i svi vi, nismo imali srece po ko zna koji put. Ono sto me raduje jeste zalaganje tima, a ne individualnost na koju se pojedini klubovi oslanjaju, kako u EPL tako i u drugim ligama.

Da sam ja Rafa, ono sto bih uradio jeste sljedece, vratiti Carru na desnog beka ili dati priliku Spearingu ili Darbyju na toj poziciji, sto se tice lijeve strane mislim da je Insua najvece otkrovenje sezone zajedno sa "posustalim" Alonsom, koji je je nocas opet osvojio pregrst lopti na sredini terena.

Arbelao i Aurelio su u potpunosti zasluzili da sjede na klupi, a sto se tice Mascherana, iako je izgubio onu loptu kod prvog gola sve je to nadoknadio u drugom poluvremenu gdje je naprosto "ubijao".

Torres me podsjetio na one dane iz sredine prosle sezone, kada je tri puta za redom osvajao nagradu igraca mjeseca, postigavsi (cini mi se) 3 hat-tricka u 5 utakmica. Trebamo se svi pomoliti Bogu da nam on ostane zdrav do kraja sezone, i da zadrzimo ovu drugu poziciju ukoliko ne budemo uspjeli biti prvi.

Tesko da ce Scum uspjeti "ne imati" srece ovoliko puta koliko smo mi u tome uspjeli ove sezone.

DARE TO BELIEVE - YOU'LL NEVER WALK ALONE!
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 21 apr 2009, 23:55

trebevic je napisao/la:Ako Liverpool nema srece, ko je ima!?
Pa koju si ti buraz utakmicu gledao? Oni su 4 prilike imali i iskoristili ih! Hoces da zamolimo gospona Karamehmedovica da ti pusti snimak pa ponovo pregledaj utakmicu? :?

Stvarno se znas "izvaliti" sa komentarima...
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Elm@
Kontakt:

Post Postao/la Elm@ » 21 apr 2009, 23:56

Mislim da se ni Reina nije baš proslavio, jer 4 udarca u okvir i 4 primljena gola i nije baš dobra statistika u njegovu korist,a već u zadnje tri utakmice je totalno nesiguran i apsolutno je loše primiti osam golova u dvije utakmice....A za Arshavina.......ostala sam bez teksta.....još nisam vidjela da jedan igrač, pored sposobnosti, ima onoliko sreće u samo jednoj utakmici......incredible....kakogod, nadam se da će imati bar upola večerašnje sreće protiv Manchestera......... :roll:
SIMPLY THE BEST - LIVERPOL FC

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 21 apr 2009, 23:58

adnan24 je napisao/la:
YNWA je napisao/la:

Arsenal je imao srece-to stoji ali ipak ja da sam trener Liverpoola razloge zasto liverpool nije pobjedio ne bih trazio u sreci vec u greskama koje su napravili.Moze Arsenal igrati lose do maksimuma ali imaju kvalitet da i najmanju gresku kazne i jos jednom ponavljam problem Liverpoola je bio odbrana jer pored svih tih suteva oni su dali 4 gola s kojima moraju biti prezadovoljni bez obzira na ostale prilike koje su imali
liverpool je morao ici naprijed, jer samo je pobjeda igrala, mogao je rafa zabraniti bekovima da izlaze previse naprijed i do gresaka ne bi doslo, veceras je liverpool igrao taktiku svi u napad pogotovo nakon vojstva arsenala
da je usla barem jedna od onih prilika koje je fabianski branio prije arsenalovog gola, siguran sam da do gresaka ne bi doslo
Sarajevo i Liverpool

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 22 apr 2009, 00:02

Elm@ je napisao/la:Mislim da se ni Reina nije baš proslavio, jer 4 udarca u okvir i 4 primljena gola i nije baš dobra statistika u njegovu korist,a već u zadnje tri utakmice je totalno nesiguran i apsolutno je loše primiti osam golova u dvije utakmice....A za Arshavina.......ostala sam bez teksta.....još nisam vidjela da jedan igrač, pored sposobnosti, ima onoliko sreće u samo jednoj utakmici......incredible....kakogod, nadam se da će imati bar upola večerašnje sreće protiv Manchestera......... :roll:
Ma dacu Arshavinu 100 lopti i nek zabije opet 4 od 4, sam cu sebe kastrirati!

Bljesak njegove karijere kao i Ivanoviceve, kojeg nisi mogla ni primjetiti na Stamford Bridgeu.

Reina je jedino mogao bolje intervenisati kod 4 gola, ali i to 1na1...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 22 apr 2009, 00:03

Elm@ je napisao/la:Mislim da se ni Reina nije baš proslavio, jer 4 udarca u okvir i 4 primljena gola i nije baš dobra statistika u njegovu korist,a već u zadnje tri utakmice je totalno nesiguran i apsolutno je loše primiti osam golova u dvije utakmice....A za Arshavina.......ostala sam bez teksta.....još nisam vidjela da jedan igrač, pored sposobnosti, ima onoliko sreće u samo jednoj utakmici......incredible....kakogod, nadam se da će imati bar upola večerašnje sreće protiv Manchestera......... :roll:
od tih osam golova, mozda je samo kriv za gol drogbe iako je i tu veliko pitanje dali je kriv
veceras nije mogao odbraniti nijednu loptu
Sarajevo i Liverpool

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 apr 2009, 00:06

YNWA je napisao/la:
liverpool je morao ici naprijed, jer samo je pobjeda igrala, mogao je rafa zabraniti bekovima da izlaze previse naprijed i do gresaka ne bi doslo, veceras je liverpool igrao taktiku svi u napad pogotovo nakon vojstva arsenala
da je usla barem jedna od onih prilika koje je fabianski branio prije arsenalovog gola, siguran sam da do gresaka ne bi doslo

Ok-ako je tako onda je to bio rizik Liverpoola koji se ipak na kraju nije isplatio-ali ipak kod onog vodstva liverpoola od 2-1 morali su malo da smire strasti jer kakav je bio tempo utakmice moralo je biti jos golova

@TheScouser

1.3.4. gol su bili ziceri za Arshavina jedino je onaj 2 gol bio odlican udarac ali nista iznenadujuce za igraca koji je placen 24 mil.

P.S. Stvarno ti je glupo porediti Arshavina i Ivanovica
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 22 apr 2009, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 22 apr 2009, 00:07

NE dreba okrivljivati igracje posebno nego treba okriviti ekipu kao kolektiv u zadnjih par tekmi napad igraju kao nikad do sad a odbrana katastrofa!!!!!!!!!!!!!! :evil:
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

nisha
Kontakt:

Post Postao/la nisha » 22 apr 2009, 00:08

Andrey Arshavin
You"ll never be forgotten
Šta je?

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 22 apr 2009, 00:13

adnan24 je napisao/la:1.3.4. gol su bili ziceri za Arshavina jedino je onaj 2 gol bio odlican udarac ali nista iznenadujuce za igraca koji je placen 24 mil.

Eto vodi ih kuci obojicu pa si "istišćite" bubuljice...

Elm@
Kontakt:

Post Postao/la Elm@ » 22 apr 2009, 00:16

Ipak je on taj koji je bio nesiguran, jer on treba da podstiče odbranu da bude bolja, iako ga ne krivim za bilo koju utakmicu, nesporazumi između njega i štopera su očigledni i to bi se trebalo promijeniti...A što se tiče Aršavina...nisam baš sigurna da je ovo bio samo bljesak...jest da on ima još samo 4-5 godina da igra na vrhunskom nivou, ali niko ne smije zaboraviti evropsko i njegove golove, ali i finale kupa UEFA sa Zenitom,koje je osvojio....uostalom, zato ga je Francuz i platio više od predviđenog.....
SIMPLY THE BEST - LIVERPOL FC

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 apr 2009, 00:18

TheScouser je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:1.3.4. gol su bili ziceri za Arshavina jedino je onaj 2 gol bio odlican udarac ali nista iznenadujuce za igraca koji je placen 24 mil.

Eto vodi ih kuci obojicu pa si "istišćite" bubuljice...
Kakav si ti de...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.