NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
nista ovo nije opasano za hou, tezak poraz u martu.Nije bas bitna tekma,ima da razvale u PO
Neće njemu koljena dopustiti da bude top5 igrac kamoli vise sta.Donnie Darko je napisao/la: ↑06 mar 2020, 00:00Top5 je pesimisticno za njega, toliko je dobar.
Ali eto ima veliki upitnik iznad njega. Tempirana bomba.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- branimir85
- Kontakt:
Beverley nabrijan protiv svoji..
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ovde jedino ovaj Westbrook sto pokusava nesto i sto se bori ovo ostalo Boze sacuvaj. Beverly kao ker grize, takve igrace volim.
Being second is to be the first of the ones who lose.
A druge strane lal se sprda sa njima
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
3/31 za 3p

Pa 31 put iza leđa da su šutali tri bi ušle. Hardenu uzimaju loptu 10x na isti fazon, puste ga da se zaleti i kad je u padu znaju da ce dodati i zatvore. Jedino westb na nesto liči.
Meni LAK za sada najvise lice na ekipu koja bi mogla uzeti ovo... Mada tu ima sta da kazu i lal i Boston, Grk i ekipa....
Pa 31 put iza leđa da su šutali tri bi ušle. Hardenu uzimaju loptu 10x na isti fazon, puste ga da se zaleti i kad je u padu znaju da ce dodati i zatvore. Jedino westb na nesto liči.
Meni LAK za sada najvise lice na ekipu koja bi mogla uzeti ovo... Mada tu ima sta da kazu i lal i Boston, Grk i ekipa....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mil su prvi favorit posto im je zagarantovano finale,onda Lejkersi.Clipersi nemaju sanse pored zdravih Lejkersa.Lebron se vec nalozio na max,ima da siluje nejac u plejofu,dobro je pa nema maloljetnika.
23
Treba doktore dovest na ovu temu kakvih sve retarda ima
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kako je samo skilled vehabija
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Knicks reportedly interested in trading for Chris Paul
4 milje promasenih trica u samo 828 tekmi, doktor

Evo jedan klip koji objasnjava moje sinocnje tvrdnje u vezi Tatuma. Nevjerovatna raznolikost u napadu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], Proximic, TripleThreat i 12 gostiju.