FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 05 mar 2020, 23:50

TheIvicnjak je napisao/la:
05 mar 2020, 17:24
U subotu na Kosevu: Kovacevic, Dupovac, Pidro, Salcin, Kurdic, Sabanovic, Djokanovic, Handzic....
Sa druge strane Hadzic, Sadiku, Veladzic....

I haj ti tu ostani normalan :kafa:

Dodas jos B.Dizdarevica, D.Islamovica, A.Hasanovica ,A.Imamovica i eto ekipe za sredinu tabele , a sljedece sezone borba za Evropu . :njanjanja: :bih:
Jesi li me to prozvao ahbabu ? :rol:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 06 mar 2020, 00:30

Samozdravlje je napisao/la:
05 mar 2020, 23:50
05 mar 2020, 17:24
U subotu na Kosevu: Kovacevic, Dupovac, Pidro, Salcin, Kurdic, Sabanovic, Djokanovic, Handzic....
Sa druge strane Hadzic, Sadiku, Veladzic....

I haj ti tu ostani normalan :kafa:

Dodas jos B.Dizdarevica, D.Islamovica, A.Hasanovica ,A.Imamovica i eto ekipe za sredinu tabele , a sljedece sezone borba za Evropu . :njanjanja: :bih:
Jesi li me to prozvao ahbabu ? :rol:
Samo cu ti jednu rijec napisati ahbabu

A K A D E M I J A !
:bih: :bih:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 mar 2020, 00:52

Možda ne bi bilo loše, malog Hadžića vratiti na ljeto.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 06 mar 2020, 01:58

Historicar je napisao/la:
06 mar 2020, 00:52
Možda ne bi bilo loše, malog Hadžića vratiti na ljeto.
Daj ba kralju nemoj se zezati :nene: :rol:
NEMA NAZAD

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 06 mar 2020, 02:30

Kakav Hadžić, to je propali slučaj.

Stariji forumaši se mogu sjetiti kad sam u ono vrijeme govorio da nema snagu i da nema fizikalije za prve ekipe, pa me napadali argumentima kako nije bitna fizika, kako će nadoći godinama, kako je mali Suljić igrao onomad itd. Tad su skoro svi bili u delirijumu, zabio preko 100 golova bla bla.. Na momku se vidi da on nema šta tražiti i da mu je konstitucija nikakva. Otišao je u Portugal, naravno tamo nije mogao meda jer ne odskače ni u kakvom segmentu od jakih Brazilaca. Potom povratak u BiH, i to bi bilo što se tiče ozbiljne karijere, baš kao i u slučaju Veladžića i Sadikua. Nema od njih ništa, nažalost, a najviše sam nade polagao u Sadikua.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 06 mar 2020, 04:06

slika

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 06 mar 2020, 09:26

AlfredNobel je napisao/la:
06 mar 2020, 02:30

Stariji forumaši se mogu sjetiti kad sam u ono vrijeme govorio da nema snagu i da nema fizikalije za prve ekipe, pa me napadali argumentima kako nije bitna fizika, kako će nadoći godinama, kako je mali Suljić igrao onomad itd. Tad su skoro svi bili u delirijumu, zabio preko 100 golova bla bla.. Na momku se vidi da on nema šta tražiti i da mu je konstitucija nikakva. Otišao je u Portugal, naravno tamo nije mogao meda jer ne odskače ni u kakvom segmentu od jakih Brazilaca. Potom povratak u BiH, i to bi bilo što se tiče ozbiljne karijere, baš kao i u slučaju Veladžića i Sadikua. Nema od njih ništa, nažalost, a najviše sam nade polagao u Sadikua.
Ostace prosjecni premijerligaski igrac,fizika mu je ista kao u juniorima,limitiran za ozbiljnog napadaca.
Sadiku je imao veliku pauzu ali mislim da je prespor sto ce se vidjeti i u nedelju.
Veladjica nisam ni gledao dugo i nemam pojma u kom je stanju.
Jedini vrijedan paznje i ko bi mogao imati mjesta kod nas je Nikolic(u svakom pogledu veci potencijal i kvalitet od Sabanovica i Hodzica)ali ali on je Olimpijakosov igrac.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 mar 2020, 09:40

Koliko je problem kod hadzica i igraca koja izlaze iz juniora, toliko je i problem u struci koja vodi brigu o mladim igracima.
Losi treninzi, slab rad na fizici... Misle dobili Ilijas sa 10 golova razlika i misle da se dobro radi... Al ne radi..
Zbog toga nam i propadaju talenti kad treba za prvi tim da zaigra...

Ako vidis da je talenta, guraj ga u teretanu, angazuj trenera da radi sa njim... Neka ima full pomoc od kluba i kad udje u prvi tim da bude ravnopravan clan..

Kod nas je sve, samo ce doci... Hoce qurac...

Zao mi ovih mladih igraca, iskreno najvise bih volio da vratimo Sadikua...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 mar 2020, 09:49

michplatini je napisao/la:
06 mar 2020, 09:26

Ostace prosjecni premijerligaski igrac,fizika mu je ista kao u juniorima,limitiran za ozbiljnog napadaca.
Sadiku je imao veliku pauzu ali mislim da je prespor sto ce se vidjeti i u nedelju.
Jedini vrijedan paznje i ko bi mogao imati mjesta kod nas je Nikolic(u svakom pogledu veci potencijal i kvalitet od Sabanovica i Hodzica)ali ali on je Olimpijakosov igrac.
Ko zna, u utakmici protiv Širokog je zabio gol i asistirao za drugi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 06 mar 2020, 11:00

Nema Serbecica, evo prilike za nekog akademca
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 mar 2020, 11:09

MortemHz je napisao/la:
06 mar 2020, 09:49
michplatini je napisao/la:
06 mar 2020, 09:26

Ko zna, u utakmici protiv Širokog je zabio gol i asistirao za drugi.
Ranije je, i Borcu zabio lijep gol za 1:1.Nije mi jasno, zašto je ovim iz kluba toliki problem da kažu, kakva je situacija oko Pidre i kada bi mogao da konkuriše za utakmice.Od ovih naših novinarskih ubleha, nisam ni očekivao da će pitati Vinka, maloprije na pressu.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 06 mar 2020, 11:14

Cuj ovog igracine iz seoske ekipe mladosti idu na pobjedu a skutorija im odnijela bodove :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 06 mar 2020, 11:23

Od Pidre nema nista minimalno do pocetka trece faze takmicenja, ako je vjerovati ovima sto mahalaju. Nece da rizikuju, a navodno nije zalijecio povredu u potpunosti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 mar 2020, 11:25

robertkosar je napisao/la:
06 mar 2020, 11:14
Cuj ovog igracine iz seoske ekipe mladosti idu na pobjedu a skutorija im odnijela bodove :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn:
Pa nece reci "idemo izgubiti"...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 06 mar 2020, 11:38

Bolje da igraju na pobjedu nego zatvoreno ko zadnjih sezona svaka iole losija ekipa igra zatvoreno, pa dok probijes bunker izgubis volju za fudbalom.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 06 mar 2020, 11:43

06 mar 2020, 04:06

I nije Ti neki fazon . Koga provociras navijace Zelje ?

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 06 mar 2020, 11:51

Napapijri je napisao/la:
06 mar 2020, 11:23
Od Pidre nema nista minimalno do pocetka trece faze takmicenja, ako je vjerovati ovima sto mahalaju. Nece da rizikuju, a navodno nije zalijecio povredu u potpunosti.

Ne treba zuriti . Ne moze talenat ispariti , forma se moze vratiti . Najvaznije je da momak u utakmice udje fizicki i psihicki zdrav. Ne mora ni igrati ovo prvenstvo , naravno da bih volio da igra , ali karijeru dovesti u pitanje radi prijevremenog povratka ...

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 mar 2020, 12:06

Napapijri je napisao/la:
06 mar 2020, 11:23
Sve razumijem, ali nek to kažu iz kluba, ovaj press je bio idealna prilika.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 06 mar 2020, 12:15

Zip je napisao/la:
06 mar 2020, 09:40
Koliko je problem kod hadzica i igraca koja izlaze iz juniora, toliko je i problem u struci koja vodi brigu o mladim igracima.
Losi treninzi, slab rad na fizici... Misle dobili Ilijas sa 10 golova razlika i misle da se dobro radi... Al ne radi..
Zbog toga nam i propadaju talenti kad treba za prvi tim da zaigra...
Ako vidis da je talenta, guraj ga u teretanu, angazuj trenera da radi sa njim... Neka ima full pomoc od kluba i kad udje u prvi tim da bude ravnopravan clan..
Kod nas je sve, samo ce doci... Hoce qurac...
Zao mi ovih mladih igraca, iskreno najvise bih volio da vratimo Sadikua...

Nisu C.Z. , Dinamo preko noci poceli stvarati igrace . U Bg i Zg. je 50+ god. bilo skoncentrisano sve sto je strucno u bivsoj drzavi . C.Z. i Dinamo su drzavni projekti . 5-6 god. kako je Tan usao u klub i nismo imali odmah danasnje uslove . Za ovaj period "proizveli" 10-tak igraca kao prvotimce i za klupe . Za Hadzica , Catakovica,Sadikua , Veladzica , Mustafica uzeto recimo 1.mill KM (mozda vise , mozda malo manje ?). O Mujakicu necu .
Do prije samo 5 god. trenirali u Ilijasu , Hadzicima , provjere pred prvenstvo igrali u Vogosci i na Otoci (Said) . Vrbanjusa imala zakazan termin na pomocnom Koseva i mi trolejbusom u Vogoscu , dobro neki i autima . Pet god. je malo da bi ostvarili ono sto je drugima trebalo pola vijeka .
Teretana ? Nije ni L.Modric od brda odvaljen , niti nas Suljic . Ono sto nam treba je strucnost , da igraci sa manjim fizickim predispozicijama (oni koji nisu i nece biti bilderi), a talentovani iskoriste prednosti kao sto su brzina , lucidnost (dobar pregled igre i da nisu na vi sa loptom).
Mozda Ti znas vise (mozda si igrao ili trenirao), ja samo onako svoje vidjenje . Ovo dosad je vrlodobro , a bit ce odlicno aBd . :bow: :bih:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 06 mar 2020, 12:21

Pa objavili su ljudi na zvaničnoj dok smo bili u Turskoj sta je problem i dokle se doslo sa povrijeđenim igračima. I fino je rečeno da nije potpuno spreman i da nece da rizikuju sa njim sto je po meni sasvim uredu.

Nece svakih pet dana izbacivati izvjestaj o njegovom stanju. I to kada ce se vratiti ne zna niko jer povratak zavisi od milion faktora.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, mosarajvosa83 i 15 gostiju.