Kolika je minimalna uplata u Williamsu jel 0.50 KM???
jos koji da odigram kad poslije izadjem
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Monolog, hočel' išta proć od ona 3 listićaMonolog je napisao/la:Igra, igra. Nisu opucali po golu.Willy je napisao/la:Šta je sa Man. City-jem, da li igra? Na **** ne piše da je počeo utakmicu.
ADIS_22 je napisao/la:
Nadam se da nisi odigrao ovo što ti je bilo sigurnijeBosco je napisao/la:Meni je nekako sigurnije da bude K'lautern - Schalke 2 nego HSV kec.OTNYS_YNWA je napisao/la:Odlično za one koji planiraju veći ulog. Dodati još Manchester Utd i Dortmund ili Bayern i pare su u džepu.NoName je napisao/la:Kvota HSV protiv ŠtutgartaNekako mi je ovo siguran 1 a prevelika kvota...
Neće samo onaj sa Evertonom.GunnerS je napisao/la: Monolog, hočel' išta proć od ona 3 listića![]()
A evo i nadal nešto igra, da Bg sačuva, sve šuhveliMonolog je napisao/la:Neće samo onaj sa Evertonom.GunnerS je napisao/la: Monolog, hočel' išta proć od ona 3 listića![]()
isto kao i bolton, 5:1 proslu a sad gubi kod kuceahmad_tz je napisao/la:everton me sjeba samo tako
prosao. dobitak 102KMWolverhampton - Sunderland
Over 2.5
2.01
Hansa Rostock - Jahn Regensburg
1
1.50
Eintracht Braunschweig - Carl Zeiss Jena
Over 2.5
1.81
Total odds 5.46
Total stakes 75kr
ljudi ih demoliraliADIS_22 je napisao/la:isto kao i bolton, 5:1 proslu a sad gubi kod kuceahmad_tz je napisao/la:everton me sjeba samo tako
blueman-TM87 je napisao/la:Ovi prognoziraju 98% utakmica oba golharis1812hz je napisao/la:http://www.vitibet.com/index.php?clanek ... al&lang=en
Dobra stranica, sigurne prognoze
Sutra Rangers X najsigurniji par.NoName je napisao/la:Samo da spomenem familiju svim igračima Celtica...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.