10,15 i 20 KM

U nas najjeftinija bila ja mislim 50KM i nagurali 800 i nesto clanova sto ti ga dodje da smo pomogli klubu najmanje 40000KM, a velez sa 1900 clanova klubu pomogao 28000KM
Jooj ribo, dizi cijene mandsrina ne moze ovo ovako vise haha
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Znaci ako je clanarina 50 maraka necete je uzeti. Ako je 20 hoceteprisonbreak je napisao/la: ↑06 mar 2020, 21:33Pastrmko, mozel neki clanak, neki podatak s Velezove strajice za 1900 clanova? Nemoj skretati s teme
Ako je istina 1900, to je mizerno na cijenu clanarina. U zenici bi na vasu cijenu bilo jedno 6000.
Ribo Elvin Yunuszade ima titula i utakmica cak i najveceg takmicenja na svijetu LP kakve taj tvij Kosta samo moze gledat na tv i na play stationu igrat.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑06 mar 2020, 20:30Ko je trazio Vrhovca? Znam da su se nudili Dilaver Okic I jos par njih ali struka odlucila da kvalitetom ne zadovoljavaju. Pa Kosta Manev je Nesta za ono dijete i ima platu ko citava odbrana Celika. Ali to nije Vrhovcu prepreka da se dokazuje igrom borbom i skrene paznju ljudi u Velezu![]()
Jesu vas poslijeratne godine unazadile @pastrmka, ako je po tebi gledati i jeste samo za hijaaa konverzacije.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑06 mar 2020, 21:20Red bi bio da nekome ne pusite ku.rac kroz istoriju da bi prezivili. I Bayern igra van grada ok je to sve. Veci su mi problem fukare i klub bez navijaca. Tuzlanski mentalitet i ljubav a Sloboda pod bijelim brijegom sama ko duh. Posavijapi takav klubsviunapad1010 je napisao/la: ↑06 mar 2020, 21:18@pastrmka i tebi se mostarskom europejcu zavrtilo u glavi od tog sela godinama kao na ringišpilu, ponavljaš se kao pokvarena longplejka.
Red bi bio da klub sa toliko članarina i uspjeha igra u čarsiji.
Ne uzimaj ljakse mostarske izraze za takve kao ti. Hija zekane hijasviunapad1010 je napisao/la: ↑06 mar 2020, 21:39Jesu vas poslijeratne godine unazadile @pastrmka, ako je po tebi gledati i jeste samo za hijaaa konverzacije.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑06 mar 2020, 21:20Red bi bio da nekome ne pusite ku.rac kroz istoriju da bi prezivili. I Bayern igra van grada ok je to sve. Veci su mi problem fukare i klub bez navijaca. Tuzlanski mentalitet i ljubav a Sloboda pod bijelim brijegom sama ko duh. Posavijapi takav klubsviunapad1010 je napisao/la: ↑06 mar 2020, 21:18@pastrmka i tebi se mostarskom europejcu zavrtilo u glavi od tog sela godinama kao na ringišpilu, ponavljaš se kao pokvarena longplejka.
Red bi bio da klub sa toliko članarina i uspjeha igra u čarsiji.
Pastrmka zekan naš forumski.
Seljacino jedna smrdis. Lazove notorni. Staronja idi sa unucima se igraj.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑06 mar 2020, 21:41SeljakUevo ga poceo je iz njega vokabular iz Moscanice
haj mi podji psovati familiju
![]()
Brato neku noc sjelo 300 privrednika i skupili 300 hiljada na crvenoj noci,2000 clanarina svake godine,kupujemo klubu autobus,skupimo 250 hiljada za krov,150 hiljada za wc po uefa standardima. Vi bi se za te pare trebali zatvorit jedno 16 godina u rudnik i krampat u tri smjene sa svih 600 clanovaredbull93 je napisao/la: ↑06 mar 2020, 21:41Jooj kako se sad vadi hahaha a jesam ga ufatio. Poklopi se riboo i ne barataj tim brojevima ne ide ti. Ne 600 nego 800 i nesto i uzeo sam najmanju clanarinu od 50km, a nisu sve te bile. Plus bilo je zlatnih clanova kako su se vec zvali, vip ja koja se placala 1000km, tako da smo usojeli za godinu, ono sto ce te vi za 5 i to mozda.
Al dobar pokusaj baratanja brojevima haha, ne zna gdje ce pa u kontru.
Bgm ja do sad bas nisam htio pitati, mislio sam 5-6 milja koliko se hvalio, a ono mlohava cuna.Convicts1988 je napisao/la: ↑06 mar 2020, 21:46Ja mislio Borussia iz Vrapčića ima oko 5 hiljada članova.
A brato bolje da onaj autobus niste uzimali krš neviđeni. Ima mu brat bratu 20+ godinaNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑06 mar 2020, 21:47Brato neku noc sjelo 300 privrednika i skupili 300 hiljada na crvenoj noci,2000 clanarina svake godine,kupujemo klubu autobus,skupimo 250 hiljada za krov,150 hiljada za wc po uefa standardima. Vi bi se za te pare trebali zatvorit jedno 16 godina u rudnik i krampat u tri smjene sa svih 600 clanovaredbull93 je napisao/la: ↑06 mar 2020, 21:41Jooj kako se sad vadi hahaha a jesam ga ufatio. Poklopi se riboo i ne barataj tim brojevima ne ide ti. Ne 600 nego 800 i nesto i uzeo sam najmanju clanarinu od 50km, a nisu sve te bile. Plus bilo je zlatnih clanova kako su se vec zvali, vip ja koja se placala 1000km, tako da smo usojeli za godinu, ono sto ce te vi za 5 i to mozda.
Al dobar pokusaj baratanja brojevima haha, ne zna gdje ce pa u kontru.in mi nasao usporedjivati Celik i Velez po parama i koliko je ko ucestvovao
![]()
pa brato idi lezi u Bosnu nije ti dobro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.