Insce ne jer ni sam neznam koji su mi gori. Cigani iz barcelone il madrida

Ali na chatu ponekad citam pa vidio da se prica o cirkusu na barcinom forumu pa rekao hajd da vidimo to.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Insce ne jer ni sam neznam koji su mi gori. Cigani iz barcelone il madrida
I takav Hajduk je u zadnjih 5 godina izbacio igrača ko čitava BHPL u zadnjih 25 godina.Wandelanoite je napisao/la: ↑01 mar 2020, 19:05Susic kao najboji igrac Hajduka je bio smijesan u reprezentaciji i predmet ismijavanja. Hajduk je qrac od ekipe, Mujakic neka se dokaze u jacoj ligi i onda se moze pricati o necemu. Trenutno nije ni blizu A selekcije.
Izbacio sve propalitete koji odu zbog EU papira.jozinho je napisao/la: ↑02 mar 2020, 20:04I takav Hajduk je u zadnjih 5 godina izbacio igrača ko čitava BHPL u zadnjih 25 godina.Wandelanoite je napisao/la: ↑01 mar 2020, 19:05Susic kao najboji igrac Hajduka je bio smijesan u reprezentaciji i predmet ismijavanja. Hajduk je qrac od ekipe, Mujakic neka se dokaze u jacoj ligi i onda se moze pricati o necemu. Trenutno nije ni blizu A selekcije.
Za sada igra dobro i ako nastavi ovako, mogao bi Hajduk i zaradit nešto pogotovo ako se probije do reprezentacije.
Mujakić je imao nizak postotak točnih dodavanja (66 posto) i dobio tek 5/14 duela (driblinzi 1/4, startovi 3/6), usto imao osam presječenih suparničkih dodavanja i 10 osvojenih ničijih lopti
PSV u21 je seniorska ekipa.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 mar 2020, 23:43Amar Catic ima neku posrednu ulogu u U21 PSV. Odigra tu i tamo po koju utakmicu.
Ima tek 21, sad da li ce moci sta napraviti ne znam, alarmantno da jos seniorskog fudbala nije zaigrao. Demirovic je do 21-e odigrao dvije sezone seniorskog fudbala. Lijepo je vidjeti Dedića i Gazibegovića kako igraju seniorski fudbal u mladim godinama, to je znak zrelosti i odgovornosti.
Nadati se da ce Catic zaigrati u nekoj od osrednjih liga jer pozicija krila nam je u jako jadnom stanju.