Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
Kad ce prodaja karata i da li ce se uopste prodavat obzirom da ovdje neko spominje da ce utakmice biti bez publike?
- JavierBosnia
- Kontakt:
Prodaja ulaznica obično kreće 7-10 dana prije utakmice što znači otprilike oko 16-19 marta da bi to moglo krenuti
Tačan datum ce biti objavljen vjerovatno na pressu koji se otprilike odrzava nekih 14 dana prije utakmice (znači 10, 11, 12 mart)
Ne vjerujem da ce se igrati bez publike, ne vjerujem ni u odgodu, ali sigurno da ce se pratiti situacija i donijeti odluka
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Prodaja krenula ali za par stranaka, bhf i igracima sto ce se dati unaprijed. Za ostale tek za 10ak dana
NEMA NAZAD
Znaci pred prazne tribine
domacini 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Taman da uzivo ne gledamo sramoćenje i piiišaanje po tribina ekipi.
Kako se blize utakmice sve vise vjerujem da necemo proci, ja ne znam kako iko moze biti optimistican?
Kako se blize utakmice sve vise vjerujem da necemo proci, ja ne znam kako iko moze biti optimistican?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Aaajmo biti malo pozitivni !!!
Polufinale Eura! (citirajte me poslje)

Polufinale Eura! (citirajte me poslje)

Tribina ekipaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 mar 2020, 22:18Taman da uzivo ne gledamo sramoćenje i piiišaanje po tribina ekipi.

Al fakat za pola njih ni ne znam gdje su zavrsili na kraju, jedan ode u kinu, jedan u 2. Francusku jedan u 2. Austrijsku ili koja je vec, jedan u 2. Tursku i to skoro nikog ni na spisku nema.
Ali zato kada se dodje na pripreme reprezentacije, ide slikavanje kako izlaze iz q7, nike airmax i uske hlace dignute skoro do koljena, gore majica i jakna, s njima izlaze menadzeri znaci yebo ibrahimovica i raiolu, ko da su jucer osvojili CL a danas na okupljanje stigli.
Naravno prvi stizu ovi sto su najbitniji u planovima svojih trenera pa svoj klub prate odavde, u krugu porodice
NEMA NAZAD
- AndreWilliams
- Kontakt:
Kad ce spisak? Sljedece sedmice ili...?
Ide deaktivacija profila zbog Tilketa. Ipak sam visokoobrazovan , al' nije ni to, smatrao sam da se ovde neka zdrava komunikacija moze desiti. Nisam ocekivao da ce obozavatelji baka praseta imati prostor za budalastinje bez da ih se proglase kao trolovi. Ovde je haman prosjek godina 12. Svako dobro!
tz tz tz tz tz tz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Po stoti put, za ocekivati je do sredine naredne sedmice
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Stani, razmisli, prespavaj. Ne donosi odluke ne prečac!slusalica je napisao/la: ↑07 mar 2020, 06:46Ide deaktivacija profila zbog Tilketa. Ipak sam visokoobrazovan , al' nije ni to, smatrao sam da se ovde neka zdrava komunikacija moze desiti. Nisam ocekivao da ce obozavatelji baka praseta imati prostor za budalastinje bez da ih se proglase kao trolovi. Ovde je haman prosjek godina 12. Svako dobro!
slusalica je napisao/la: ↑07 mar 2020, 06:46Ide deaktivacija profila zbog Tilketa. Ipak sam visokoobrazovan , al' nije ni to, smatrao sam da se ovde neka zdrava komunikacija moze desiti. Nisam ocekivao da ce obozavatelji baka praseta imati prostor za budalastinje bez da ih se proglase kao trolovi. Ovde je haman prosjek godina 12. Svako dobro!

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Samo zatvori vrata kad izađeš.slusalica je napisao/la: ↑07 mar 2020, 06:46Ide deaktivacija profila zbog Tilketa. Ipak sam visokoobrazovan , al' nije ni to, smatrao sam da se ovde neka zdrava komunikacija moze desiti. Nisam ocekivao da ce obozavatelji baka praseta imati prostor za budalastinje bez da ih se proglase kao trolovi. Ovde je haman prosjek godina 12. Svako dobro!

⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
Samo za Viscoljupce kao sto sam i obecao video Visce protiv Armenije. Bravure i odlicni potezi na sve strane 
BiH ima krilo koje nije u stanju napraviti bilo sta protiv beka iz Zhetysua pete ekipe armenskog prvenstva. Zasto je ovaj covjek i dalje u prvih 11, da li ima i jedna utakmica u kojoj je opravdao mjesto startera, pa cak i poziv?
password: edinvisca

BiH ima krilo koje nije u stanju napraviti bilo sta protiv beka iz Zhetysua pete ekipe armenskog prvenstva. Zasto je ovaj covjek i dalje u prvih 11, da li ima i jedna utakmica u kojoj je opravdao mjesto startera, pa cak i poziv?
password: edinvisca
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Usitnilo, još 19 dana.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Ive ose, Strauß von grbavica mozemo li proc ovaj baraz ??? Sta kazes ?
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ovaki su najgori hem smrde, nemoj gaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 mar 2020, 12:59Samo zatvori vrata kad izađeš.slusalica je napisao/la: ↑07 mar 2020, 06:46Ide deaktivacija profila zbog Tilketa. Ipak sam visokoobrazovan , al' nije ni to, smatrao sam da se ovde neka zdrava komunikacija moze desiti. Nisam ocekivao da ce obozavatelji baka praseta imati prostor za budalastinje bez da ih se proglase kao trolovi. Ovde je haman prosjek godina 12. Svako dobro!![]()

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 11 gostiju.