FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE BAS MALA KOREKCIJA , ZA TITULU NAM TREBA MAX :
------------------------------10 POBJEDA i 2 REMIJA , PRAVAC VV-----------------------------------
------------------------------10 POBJEDA i 2 REMIJA , PRAVAC VV-----------------------------------
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Vidio bi ti da Maya Berović koncert ima kako se vade šalovi, šarene kapice, topli džemperi i vunene rukavice. A kad Sarajevo igra, ne može, kae nisam budala. Nažalost.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma nista ispod 5 milja danas zasluzili su nakon prva 2 kola !
Idemo i danas po pobjedu, dosta i minimalna
Idemo i danas po pobjedu, dosta i minimalna

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Treba biti ozbiljan u svakoj utakmici , ove dvije naredne jako bitne, ne bi nam se trebao desiti neki kiks . No ono sto je dobro je :
- Gotovo mjesec dana necemo ici iz Sarajeva .
- Dvije naredne pobjede , aBd i dva remija u derbi utakmicama , nas dovode u situaciju da udjemo sa prednoscu u posljednjih 8 utakmica
- Prednost je da FKz igra Kup poslije naseg susreta , a sa LM igramo poslije njihove prve utakmice 1/2 Kupa .
- Ne treba zaboraviti da FKz i LM igraju medjusobni susret , a ni to da FKz igra 2x sa TC , a LM 2x sa Listicom . Mi po 1 utakmicu sa TC i Listicom .
- Gotovo mjesec dana necemo ici iz Sarajeva .
- Dvije naredne pobjede , aBd i dva remija u derbi utakmicama , nas dovode u situaciju da udjemo sa prednoscu u posljednjih 8 utakmica
- Prednost je da FKz igra Kup poslije naseg susreta , a sa LM igramo poslije njihove prve utakmice 1/2 Kupa .
- Ne treba zaboraviti da FKz i LM igraju medjusobni susret , a ni to da FKz igra 2x sa TC , a LM 2x sa Listicom . Mi po 1 utakmicu sa TC i Listicom .
-
- Kontakt:
Kad je ta pauza momcino ? Necu valjda opet korigovati post

Rekao sam “kulturne događaje”, ne Maya Berović.skoroalen je napisao/la: ↑07 mar 2020, 13:52Vidio bi ti da Maya Berović koncert ima kako se vade šalovi, šarene kapice, topli džemperi i vunene rukavice. A kad Sarajevo igra, ne može, kae nisam budala. Nažalost.

Danas 3500 milje plafon, sve preko toga je premija, steta ali je tako jbg.
Melji R'ajvo

Melji R'ajvo

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Pa ne pada kiša. Šta je problem? Kad se sere moze se i po kišii, kad treba doći svaki ku.rac smeta...
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 07 mar 2020, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Krajem marta mescini.Samozdravlje je napisao/la: ↑07 mar 2020, 14:13
Kad je ta pauza momcino ? Necu valjda opet korigovati post![]()
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Ovog proljeca je bolji marketing, mozda pojeftiniti karte, djeci djabe, neki sadrzaj ubacit da bude zanimljivije a da nije nagradna igra nabij loptu sa centra ili penal.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
-
- Kontakt:
Ne valja ti matematikaSamozdravlje je napisao/la: ↑07 mar 2020, 13:48NE BAS MALA KOREKCIJA , ZA TITULU NAM TREBA MAX :

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Karte su već pojeftinile.Kamuflazn je napisao/la: ↑07 mar 2020, 15:02Ovog proljeca je bolji marketing, mozda pojeftiniti karte, djeci djabe, neki sadrzaj ubacit da bude zanimljivije a da nije nagradna igra nabij loptu sa centra ili penal.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
bordopoeta je napisao/la: ↑07 mar 2020, 15:06Ne valja ti matematikaSamozdravlje je napisao/la: ↑07 mar 2020, 13:48NE BAS MALA KOREKCIJA , ZA TITULU NAM TREBA MAX :
------------------------------10 POBJEDA i 2 REMIJA , PRAVAC VV-----------------------------------![]()
Kako ledja matori dilbere

Buduci Sampioni , aBd , znaci FKS : (10x3 ) + (2x 1) = 32b ; 32 + 3 prednosti = 35 bodova ili 42 + 32 = 74 b.
FKz , recimo : (11x3) + (1x1

Vozdra prijatelju

-
- Kontakt:
Mes cini i Ti ces korigovati postKamuflazn je napisao/la: ↑07 mar 2020, 14:58Krajem marta mescini.Samozdravlje je napisao/la: ↑07 mar 2020, 14:13
Kad je ta pauza momcino ? Necu valjda opet korigovati post![]()

-
- Kontakt:
Ovo pričamo u sferi teorije. Košpicari da sve pobijede imaju 75 bodova, a po tvom mi bi imali 74. Matematika?Samozdravlje je napisao/la: ↑07 mar 2020, 15:18bordopoeta je napisao/la: ↑07 mar 2020, 15:06Ne valja ti matematikaSamozdravlje je napisao/la: ↑07 mar 2020, 13:48NE BAS MALA KOREKCIJA , ZA TITULU NAM TREBA MAX :
------------------------------10 POBJEDA i 2 REMIJA , PRAVAC VV-----------------------------------![]()
Kako ledja matori dilbere? Kako ne valja ? 12 utakmica do kraja i 36 bodova u igri .
Buduci Sampioni , aBd , znaci FKS : (10x3 ) + (2x 1) = 32b ; 32 + 3 prednosti = 35 bodova ili 42 + 32 = 74 b.
FKz , recimo : (11x3) + (1x1) = 33 +1 =34 boda , ili 39 + 34 = 73 b. Lazni Mostarci slicno kao FKz (samo + 5)
Vozdra prijatelju![]()

Joj terena u Tuzli, iole normalan savez da imamo to bi trebalo zabraniti igrati na takvim terenima..
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
- Kontakt:
Amer Bekić momački teroriše Bojana Pavlovića

-
- Kontakt:
VV je osigurana sa 11 pobjeda i 1 remijem, kako si uostalom i ranije pisao. Nadam se da će se, nakon danšnjih utakmica, računica popraviti u našu korist.
P.S. Ja se ni malo ne sikiram za VV, jer ćemo mi naredati 12 pobjeda!
P.S. Ja se ni malo ne sikiram za VV, jer ćemo mi naredati 12 pobjeda!
-
- Kontakt:
Ako mi ostvarimo 10 pobjeda i 2 remija , oni ne mogu imati 12 pobjeda . Kontas Papebordopoeta je napisao/la: ↑07 mar 2020, 15:34Ovo pričamo u sferi teorije. Košpicari da sve pobijede imaju 75 bodova, a po tvom mi bi imali 74. Matematika?Samozdravlje je napisao/la: ↑07 mar 2020, 15:18
Kako ledja matori dilbere? Kako ne valja ? 12 utakmica do kraja i 36 bodova u igri .
FKz , recimo : (11x3) + (1x1) = 33 +1 =34 boda , ili 39 + 34 = 73 b. Lazni Mostarci slicno kao FKz (samo + 5)
Vozdra prijatelju![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Benjolos, bordobijeli, Google Adsense [Bot], miguelramos, perodeformero, skoJaa i 86 gostiju.