Daj mi upravu Veleza sadasnju jesu momci u strankama ili su apolitični?
Bemte kontradiktorna sa kim se raspravljam
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Brato oni krive sebe jer su gov.no pojeli. Mislili su da ce biti ono sto je Velez i preuzeti tu ulogu ali shvatise da nema ljubavi tu kap. Sada vide silu ljudi protiv zadnjeg na tabeli pa ih pojede. Dali bi guz.ice da se mogu vratiti. Vidis da im niko ne prati klub. Nema 300 ljudi pod bb . Oni su rang Krupe i Radnikamozak je napisao/la: ↑07 mar 2020, 14:24Navijas za jedan klub, zatim otjeras taj klub sa njegovog stadiona, prostorija i svega, osnujes drugi nacionalni klub, i zatim krivis ove sto su ostali navijati za klub, za koji su navijali oduvjek.
Ovo je najkraca teorija stanja novog nacionalnog kluba u mostaru.
Uopste me ne zanima taj klub, neka navijaju za njega koliko hoce, nismo im mi krivi sto su pojeli go.no.
Nisi niti malo upućen zacahurio si se u ovoj drzavi.Machak je napisao/la: ↑07 mar 2020, 14:32Ja mislim da samo kod nas postoje klubovi koji ne postuju drzavu (blago receno nepostuju) u kojoj nastupaju i cije ime liga nosi.
Da navijaci nekog francuskog kluba ili njemackog, talijanskog, izvizde himnu drzave i pjevaju pjesme kakve pjevaju pojedini kod nas, javno kazu da ih ne zanima titula ili kup drzave u kojoj nastuapju a eto kao takmice se reda radi, vrlo vjerovatno bi historija bili.
Svaka tribina svoju politiku vodi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.