Ne zayebavaj pošten svijet, teren tušnja je katastrofa. Ali igra Čelika još veca

Don't trigger my PTSP.
Egzakli maj point
A brato gdje ste vi bili kad su se osnivali klubovi u Mostaru?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑07 mar 2020, 15:31Kakva rabina brato. Vi ste poznati po autobusima vazda bili. Posto vas je malo zivilo u gradu obicno u cimu ilicima i smrcenjacima doktorirali ste prevoze autobusom kad ste se kotrljali iz jara pologa i kocerinaMMM je napisao/la: ↑07 mar 2020, 15:25Rave si kupio u Liri dok si čekao zadnji za Rabinu!NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑07 mar 2020, 13:29
Nisam brato ali i da sam bio konobari su u hotel Mostaru za noc izlazili ko citava familija ti kad pogine u Jarama u brazdi. Volio sam hotel Mostar skupljala se mostarska raja. Tu i u Bale. Volio sam i pokupiti koku iz Batide di coco skupljale se rave. Ta ces ti znat derle jedno hija tamo![]()
![]()
![]()
![]()
VolimVelez je napisao/la: ↑07 mar 2020, 15:38Topcu olgun guzgun volkan hakan je skrivio penal i celikspor gubi 2-0
Znamo da 1993 nije bila davnoMMM je napisao/la: ↑07 mar 2020, 15:39A brato gdje ste vi bili kad su se osnivali klubovi u Mostaru?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑07 mar 2020, 15:31Kakva rabina brato. Vi ste poznati po autobusima vazda bili. Posto vas je malo zivilo u gradu obicno u cimu ilicima i smrcenjacima doktorirali ste prevoze autobusom kad ste se kotrljali iz jara pologa i kocerina![]()
![]()
Nije to bilo tako davno.![]()
![]()
Sigurno lezali po jusovini i kujundziluku, surlali nargilu i pili vino sto ti je dida u Ljutom docu proizveo
Hodže vam zabranile da se bavite šejtanskim poslom, jer će vas džini stići.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑07 mar 2020, 15:41Sigurno lezali po jusovini i kujundziluku, surlali nargilu i pili vino sto ti je dida u Ljutom docu proizveo![]()
Sta ce ti.. Idi na YT i ukucaj korida, borba bikova i eto to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.