P. S. Nadimak ti nisam ja dao, nego 'tvoji'.

Žuti karton na početku utakmice je veliki teret za igrača tipa Rahmanović, to je kasnije automatski na ivici crvenog.
Ma pusti Vrituala nije njemu zamjeriti.
Pa čisto navijački morto. Ne zamjeri
Na Koševu ne igraju dva tima utakmice tako da normalno da ce biti bolji teren.
Ne kmeci niko majstore ,vidit cemo ko ce se zadnji smijat.nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 mar 2020, 18:52Ljepote za oci kad se cita kmecanje fasista, osjecaj neopisiv![]()
![]()
a ja, u pravu nisam o tome razmisljao... prije 2 godine je bio wembley kad je samo sloboda igralasviunapad1010 je napisao/la: ↑07 mar 2020, 18:55Na Koševu ne igraju dva tima utakmice tako da normalno da ce biti bolji teren.
Bio je puno bolji teren u svakom slučaju nego sto je trenutno.brill je napisao/la: ↑07 mar 2020, 19:00a ja, u pravu nisam o tome razmisljao... prije 2 godine je bio wembley kad je samo sloboda igralasviunapad1010 je napisao/la: ↑07 mar 2020, 18:55Na Koševu ne igraju dva tima utakmice tako da normalno da ce biti bolji teren.![]()
Jedan je iz Zrinjskog, nek se obistini.
Kmeci kmeci, natezes neke penale, al ne cudim se. Postalo vam navika da se svira sve kako vama pase.GradKamena2 je napisao/la: ↑07 mar 2020, 18:56Ne kmeci niko majstore ,vidit cemo ko ce se zadnji smijat.nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 mar 2020, 18:52Ljepote za oci kad se cita kmecanje fasista, osjecaj neopisiv![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.