FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Dokle će Schalke dogurati u EL?

Neće proći grupnu fazu
5
9%
1/16 finala
4
7%
1/8 finala
10
18%
1/4 finala
10
18%
1/2 finala
3
5%
Finale
2
4%
Schalke osvaja titulu!
22
39%

Ukupno glasova: 56

Zdena04
Kontakt:

Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Post Postao/la Zdena04 » 27 nov 2010, 19:06

amerosm je napisao/la:Gdje je nestao Zdena ? :o
Nema covjeka odavno na temi o svom voljenom klubu koji je danas pruzio jednu veoma losu partiju. Ne gine igracima po povratku u Gelsenkirchen trcanje po "brdu muke".

Bas me interesuje sta bi Zdena rekao, mozda da nisu imali srece. :D :D
Rekao bi u stilu jednog forumaša: Pi**ice se ne trude etc. etc. :lol:
Nema se tu šta puno reći. Ovaj forum mi postaje bljak. Evo i danas čitam nake provokacije. Najjača je provokacija navijača Dortmunda za rezultat. Isti taj Dortmund je u svakoj prethodnoj sezoni barem u jednoj utakmici primo 4 ili 5 komada. No dobro.
Bil Hajr.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 27 nov 2010, 19:06

dr.van nostrand je napisao/la:cudno pravo, 5:0 sto jeste zaista previse !! i moj Ajax je ovih dana imao teske trenutke ali ovo sto se danas desilo momcima iz Gelsenkirchena - ne daj Boze !! :o
ja igro da salke daje gol :lol:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 nov 2010, 19:12

Zdena04 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Gdje je nestao Zdena ? :o
Nema covjeka odavno na temi o svom voljenom klubu koji je danas pruzio jednu veoma losu partiju. Ne gine igracima po povratku u Gelsenkirchen trcanje po "brdu muke".

Bas me interesuje sta bi Zdena rekao, mozda da nisu imali srece. :D :D
Rekao bi u stilu jednog forumaša: Pi**ice se ne trude etc. etc. :lol:
Nema se tu šta puno reći. Ovaj forum mi postaje bljak. Evo i danas čitam nake provokacije. Najjača je provokacija navijača Dortmunda za rezultat. Isti taj Dortmund je u svakoj prethodnoj sezoni barem u jednoj utakmici primo 4 ili 5 komada. No dobro.
Bil Hajr.

Sta se odmah ljutis...previse licno primas te provokacije...izgubili ste 5-0 i naravno je da ce biti takvih stvari...danas da bvb izgubi od gladbacha sa vise od 2 gola isto bi ocekivao i na "nas" racun

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 nov 2010, 19:13

Bruka i sramota!!! :roll:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 28 nov 2010, 04:10

Zar nema greska u naslov?

Ja sam mislio da se zove:

FC Schalke 05 Gelsenkirchen
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 28 nov 2010, 05:54

neka me neko ispravi ako grijesim ja sam ukupno izbrojao 3 gola koja su direktna greska metzeldera...u jednom ga lik nadskocio a nije bio neki zestok centarsut,kriv je za penal(lakic mu protura loptu kroz noge kao da je neki amater) i kod cini mi se 3ceeg gola nigdje ga nije bilo lik mu utrcava iza ledzaon izgubljen kao hatidza u turskoj i jednostavno howedes nemoze sam pokrivati za 2cu ,obavezno nam treba pojacanje vec na zimu ,nemora biti neki kvalitetan igrac da bi bio bolji od metzeldera...jones je kod mene isprdio sve kredite i vrijeme je da ode..,bezveze samo matip i moritz griju klupu dok ova rugoba od koje nikakve koristi necemo imti u buducnosti trosi dragocijen playing-time ovim momcima...uostalom njih dvojica su nas prosle godine doveli do 2gog mjesta pa mi je njihovo neforsiranje skroz nelogicno...

jos nesh...ukupno od lige prvaka smo ove godine dakle samo od nagrada za prolaz i rezultate inkasirali oko 13 miliona eura...ukoliko prodzemo osminu finala to je dodatnih 3,3 miliona ...nisam siguran za tv prava ako neko zna nek napise...

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 28 nov 2010, 12:39

gruezi je napisao/la: jos nesh...ukupno od lige prvaka smo ove godine dakle samo od nagrada za prolaz i rezultate inkasirali oko 13 miliona eura...ukoliko prodzemo osminu finala to je dodatnih 3,3 miliona ...nisam siguran za tv prava ako neko zna nek napise...
Obzirom da je Werder ispao, ostatak TV prava će se podijeliti između Bayerna i Schalke. Bayern će, naravno, dobiti veći dio kolača tako da Schalke može računati na 10-15 milona.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 29 nov 2010, 14:51

E moj Schalke. Dobiti 3:0 jednog lyona i onda popušiti od KROSLAUTERNA 5:0. Nakon ovakv tekme mora se jednostavno još jedanput spomenuti to sveto ime . BUNDESLIGA. Di toga ima? Sad i magath mora na raport, ali kako objasniti ovaj neoćekivani debakl, to niti sam Bog ne zna. Oni ovu tekmu uopće nisu bili na terenu. Koji je razlog tome stvarno ne znam i još uz to oćekivalo se da se Schalke diže ali oni su još jako daleko od stabiilne ekipe...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 29 nov 2010, 19:34

Zdena04 je napisao/la:Rekao bi u stilu jednog forumaša: Pi**ice se ne trude etc. etc. :lol:
Bil Hajr.
Ko o čemu, kurrva o poštenju!!! :roll:

Nakon poraza BVB-a od Aspirindžija u prvom kolu, nasr'o se na dvije stranice na temi BVB-a. :!:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 29 nov 2010, 23:21

Jah. Samo sam pisao o porazu. :roll:
I nakon ispadanja u kupu nakakio sam pet stranica, da ne spominjem koliko sam provocirao nakon utakmica u EL. :o

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 29 nov 2010, 23:28

Zdena04 je napisao/la:Jah. Samo sam pisao o porazu. :roll:
I nakon ispadanja u kupu nakakio sam pet stranica, da ne spominjem koliko sam provocirao nakon utakmica u EL. :o
Mrsko mi te quotat sad. ;) Ma nema veze. Biće zezancije i ubuduće, jer ipak su S04 i BVB najljući rivali u BL. Na onakav poraz na Betzeu se mora odreagovati. :mrgreen:

Živio ti meni. 8-)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 29 nov 2010, 23:36

Hare_BvB je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la:Jah. Samo sam pisao o porazu. :roll:
Mrsko mi te quotat sad. ;) Ma nema veze. Biće zezancije i ubuduće, jer ipak su S04 i BVB najljući rivali u BL. Na onakav poraz na Betzeu se mora odreagovati. :mrgreen:

Živio ti meni. 8-)
To meni i ne smeta. Pet komada su primili tako da je to očekivano. Razlog što sam ja to napisao je taj da sam pokušao dati objašnjenje zašto više ne posjećujem ovaj forum. Ne radi se tu samo o ovoj temi. Evo i večeras sam posjetio forum samo zbog prepucavanja na temama Reala i Barcelone i, naravno, zbog ove virtualne lige koju igram.
Ti meni nikad nećeš biti problem jer ti je u potpisu ner der bvb a to "nur" je raritet kod nas.

NUR DER S04

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 29 nov 2010, 23:37

otjerat jonesa i vise forsirat moritza i matipa je prvi korak...imamo jos nepotrosenih 18 miliona za pojacanja od prodaje rafinhe i westermana stoga dovest salihovica i geromela je drugi korak...otjerat metzeldera u pi na kvadrat je treci korak...rakitica isto to je 4ti...produzit neuera na jos 5 godina je 5ti.i vratit holtbija je 6ti..i imat cemo jak schalke..

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 30 nov 2010, 09:40

gruezi je napisao/la:otjerat jonesa i vise forsirat moritza i matipa je prvi korak...imamo jos nepotrosenih 18 miliona za pojacanja od prodaje rafinhe i westermana stoga dovest salihovica i geromela je drugi korak...otjerat metzeldera u pi na kvadrat je treci korak...rakitica isto to je 4ti...produzit neuera na jos 5 godina je 5ti.i vratit holtbija je 6ti..i imat cemo jak schalke..
Hmmm18 milijuna veliš? Ne bi se složio ;) Pošto je sada Schalke bliže ispadanju iz lige a ne Europi ja bi čak reko da je NEMOGUĆE da će Magath dobiti noFce da ih potroši na zimu. Uz to Schalke ima brutalno preveliki kadar i treba se riješiti nekih igrača prije nego kaj se dovedu novi ;) Igrače koje si ti naveo sigurno nebi bili loša kupovina ali teško da će Schalke dat lovu za Geromela dok je tu Metzelder koji iako je trul ima dosta veliku plaču i doveden je da bude u prvih 11, a prodat ga se nemre. kaj se tiće Salihovića on bi im dobro sjeo, samo kaj onda sa Juradom napraviti, a da negovorim kakvu bi odštetu Hoffenheim za njega tražio!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 30 nov 2010, 17:41

pa ovako za pojacanja je uprava dala 25 miliona potroseno je 24 na jurada 11 i huntelara 13...za westermana smo dobili 7 i za rafinhu 9 znaci eto 17 miliona je ostalo...za te pare se mogu dovest salihovic i geromel...isto tako u 2goj ligi ima par supertalenata koje bi mogli diovest za male pare,zoltan stieber 22 godine allemania achen ima 6 golova i 7 asistencija i krilni je igrac...zimmerman iz karlsruhea ima 18 godina i vec je godinu dana standardan inace bocni i vezni dakle polivalentan igrac...a kako bi voli vidjet vezni red schalkea na zimu

jurado....................................holtby
..........salihovic moritz*(kluge)

plus dobra vijest za sve scalke fanove,cristiian pander se konacno vratio i poceo je trenirati...levan kenia isto...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 30 nov 2010, 19:44

gruezi je napisao/la:pa ovako za pojacanja je uprava dala 25 miliona potroseno je 24 na jurada 11 i huntelara 13...za westermana smo dobili 7 i za rafinhu 9 znaci eto 17 miliona je ostalo...za te pare se mogu dovest salihovic i geromel...isto tako u 2goj ligi ima par supertalenata koje bi mogli diovest za male pare,zoltan stieber 22 godine allemania achen ima 6 golova i 7 asistencija i krilni je igrac...zimmerman iz karlsruhea ima 18 godina i vec je godinu dana standardan inace bocni i vezni dakle polivalentan igrac...a kako bi voli vidjet vezni red schalkea na zimu

jurado....................................holtby
..........salihovic moritz*(kluge)

plus dobra vijest za sve scalke fanove,cristiian pander se konacno vratio i poceo je trenirati...levan kenia isto...

A šta je sa:

Uchida 1,3 mil eura
Escudero 2,4 mil eura
Deac 3 mil eura
Sarpei 400hiljada
Papadopoulos 2 mil eura

Salihovića Hoffenheim ne bi pustio za manje od 10-12 mil eura,a i Geromelu se cijena kreće od 10 mil eura.Niti je ostalo para za pojačanja niti se ovi igrači mogu dovesti.Da ne govorim o platama Huntelara,Raula i Metzeldera.Prosto nije izvodivo da se dovedu ti igrači.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 01 dec 2010, 07:14

A vidis nisam znao da je deac kosta 3 miliona ja mislio da ga je doveo dzabe jer se jedino to cinilo logicnim uzimajuci u obzir njegov kvalitet.ali uprkos navedenim jos imamo 8 9 miliona znaci moze se salihovic dovest za te pare plus uz pare da ide neko od mladzih igraca npr matip. Anyway ,magath pravi cudne poteze neshvatljive npr prosle sezone forsira kineza ,jos ga je vidio kao veci kvalitet od holtbija ali ove sezone ga ni na klupi nema.dovodi escudera nakon 20tak tekmi u 2goj ligi spanije a moram li spominjat da ni njega na mapi nema.plus deac ,pa ovaj lik je tek u 22oj godini postao standardan u rumunskoj ligi halooooo feliiix..ebem li ti sina..pa jendrisek ,smatram da je bolji od edua I nekontam zasto ga izostavlja stalno.jbg postogao je 34 gola u zadnje 3 sezone u cvajti kao drugi napadac + je igrao na svjetskom I mlad je,vrijeme je da dobije sansu.eli evo par dobrih vijesti..jones poslan u drugi tim,hvala bogu kao da je mene pitao..I trener st paulija na sva usta hvali zambrana cak se uzudzuje reci da je jedan od boljih stopera u ligi.znaci na ljeto abd metzelderu je noga.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 01 dec 2010, 13:07

Ma gle nije "problem " u tome da je matematički vama ostalo 17 miljona eura na pojačanja, nego je problem u tome da se Magathu sada neće dati još novaca jer je situacija u ligi zabrinjavajuće i postoji velika opasnost da Schalke slijedeće sezone neće igrati Ligu Uefe, Europu opčenito. Da bolje stojite na tablici ja bi možda i vjerovao da ćete nekoga dovesti. Možda Schalke eventualno uspije nekgoa posuditi. No isto tako ponavljam , Schalke ima 27 igrača na raspolaganju neračunajući golmane i one amatere koji popunjuju švapsku kvotu, znači 27 igrača koji bi mogli zaigrati u BUNDESLIGI pod normalno. To je PK previše i morali biste se riješiti nekih prije nego nekoga dopeljate.

pazi ti veliš štoper - Metzelder, papadopulos, Howedes, Plestan i MATIP - imate 5 komada i sad bi ti još jednog, a na posudbi su vam još Zamrbrano i Reginussen - NEKO MORA PROĆ!!!!

za zimu postoji par kandidata koje bi Schalke mogao prodati..E da se riješiti recimo jonesa, rakitića i još jedno 2 nepotrebna smeća tipa Sarpei i Pliastikas ili Kenia, pa onda dovesti samo jednog igrača koji vam treba...

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 01 dec 2010, 18:26

Počelo se ŠPEKulirati o tome da bi Magath mogao dobiti otkaz i kao eventualni nasljdnik spominje se Gross. Eto do kuda je došlo...

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 01 dec 2010, 20:19

anton 1983 je napisao/la:Počelo se ŠPEKulirati o tome da bi Magath mogao dobiti otkaz i kao eventualni nasljdnik spominje se Gross. Eto do kuda je došlo...
Jarane nešto ja mislim da je to šuplja. :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.