Ovako je isto jedna polovica sjevera danas dozivjela tekmu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovako je isto jedna polovica sjevera danas dozivjela tekmu
Ne zna 90% sjevera ko su bili Mućo, Zijo ili Baljak.jurisicduska je napisao/la: ↑07 mar 2020, 20:58Treba vratit Ziju Blekića sad da nam organizuje Led displej da gledamo Zrinjski - Sarajevo, ulaz 6 km. Tako te neke ideje treba iskopirati. Il potpisati nekog roma iz švrakina dat mu dres za 5 brojeva veći i predstavit ga ko Brazilca. Il vratit Dinu and co da se ugrade u svaki ugovor, račun, fakturu, plakat, čarapu, ručak akademaca, i Muću obavezno da se bavi transferima, ne smijem zaboravit Abdulaha, njega obavezno makar ko vanjskog saradnika za "kako kupit 3 stana na ciglanama od klupskih para" i naravno treba vratit Husrefa pa malo malo 0:8 5:2 derbi, i da povuče ekipu kad ga zabijemo **** bi Mladost danas go dala da je on bio, odmah bi uveo štopera. I na sjever vratit agenturu da naplaćuju navijanje i dao Bog dobro. Imamo mi baš stručnih ljudi u svim segmentima **** pojačanja i duple krune daj da treniramo u Vogošći i da se ide busem kakvi Fiati kako ih nije sramota. I pr da nam ne bude lijepa žena nego Tarik Trbić i da vas sve blokira na oficijelnoj.Static je napisao/la: ↑07 mar 2020, 20:36Meni se sve vise cini da saka ljudi na sjeveru( ne citav sjever jer sam bio na sjeveru i ne slazem se sa parolom) zeli da dodju opet neki mahalci i klosari u upravu i da se srozamo do dna ne bi li i oni iskamcili tu koji dinar, drugog objasnjenja nemam.
Bravo Sarajevo, idemo do titule!
Je*bem li ti sunce bošnjačko nezahvalno. Jesmo lud narod, al svi.
Zašto su Horde odron?Fin kop,navijanje 90minuta,zastave ..Inijesta je napisao/la: ↑07 mar 2020, 21:11E yebene tekme muda sam svoja pojeo, svaka cast igracima i SS na pobjedi, idemo dalje rekmu po tekmu, mora i ovakva tekma da se potrefi bitno je da smo pobjedili
Gotivim Kovu al mi bas na qurac pocinje ici ova njegova neozbiljnost sa driblanjem i primanjem nekih frljoka, doduse ko mu je trener i ne ocekujem da napreduje
Horde i parola odron
mojNe dirati Trbićajurisicduska je napisao/la: ↑07 mar 2020, 20:58Treba vratit Ziju Blekića sad da nam organizuje Led displej da gledamo Zrinjski - Sarajevo, ulaz 6 km. Tako te neke ideje treba iskopirati. Il potpisati nekog roma iz švrakina dat mu dres za 5 brojeva veći i predstavit ga ko Brazilca. Il vratit Dinu and co da se ugrade u svaki ugovor, račun, fakturu, plakat, čarapu, ručak akademaca, i Muću obavezno da se bavi transferima, ne smijem zaboravit Abdulaha, njega obavezno makar ko vanjskog saradnika za "kako kupit 3 stana na ciglanama od klupskih para" i naravno treba vratit Husrefa pa malo malo 0:8 5:2 derbi, i da povuče ekipu kad ga zabijemo **** bi Mladost danas go dala da je on bio, odmah bi uveo štopera. I na sjever vratit agenturu da naplaćuju navijanje i dao Bog dobro. Imamo mi baš stručnih ljudi u svim segmentima **** pojačanja i duple krune daj da treniramo u Vogošći i da se ide busem kakvi Fiati kako ih nije sramota. I pr da nam ne bude lijepa žena nego Tarik Trbić i da vas sve blokira na oficijelnoj.Static je napisao/la: ↑07 mar 2020, 20:36Meni se sve vise cini da saka ljudi na sjeveru( ne citav sjever jer sam bio na sjeveru i ne slazem se sa parolom) zeli da dodju opet neki mahalci i klosari u upravu i da se srozamo do dna ne bi li i oni iskamcili tu koji dinar, drugog objasnjenja nemam.
Bravo Sarajevo, idemo do titule!
Je*bem li ti sunce bošnjačko nezahvalno. Jesmo lud narod, al svi.
Uvijek je tako, mi smo četvrti u regionu po posjeti zasad a bit ćemo treći na kraju nadam se, taman.
Letic beton igra u Radnickom, evo cuva Lazara Markovića hahahahahah
Zip je napisao/la: ↑07 mar 2020, 21:17"Igrač utakmice je Tatar, on je zabio za pobjedu, ja sam samo namjestio dva gola", rekao je nasmijani Rahmanović i tako se revanširao za izjavu svom saigraču iz utakmice protiv Borca
![]()
![]()
Volim ovo zajednistvo, i ovo mi je najveca nada da idemo prema naprijed prema tituli....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.