FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 27 nov 2010, 19:17

Ne spominju Kerlu da ce biti medju putnicima,ali ga nisu spomenuli ni da ce ostati u Sarajevu...ili je stamparska greska ili on vise nije nas clan :mrgreen: ...sve mi se cini i da ce Rovcanin i H.Beslija dobiti nogu,samo mi cudno sto mali Baljic ne ide na put...respektabilna ekipa ljudi ide na put u Ljubljanu,drago mi je to vidjeti,to nesto znaci,mnogi ljudi su ponovo uz Zelju,neke legende kluba se pridruzuju,daje se mnogo na znacaju ove prijateljske utakmice,i putujemo tamo zaista kao ime...Bazdarevic,Sabanadzovic,Osim,Jelusic,Katalinski....velika imena,ovo mi se itakako svidja....kada vidim imena putnika fudbalera i kada malo razmislim,da ostane igracki kadar kakav jeste,nama je evropa sigurna...treba vidjeti da li ce neko otici,solidna je ovo ekipa,samo za nasu ligu,za nesto vise u evropi,trebace i mnogo bolji kadar,ali hajde da probamo postepeno,valjda ce na kraju sezone biti pomaka u kupovini kadra i valjda ce biti pomaka u pripremi za evropu...nadam se da ce biti dobra predstava u Ljubljani i da ce stari sportski rivali odigrati dobar mec,dostojan svojih imena.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 nov 2010, 19:20

boccaccio je napisao/la:Ne spominju Kerlu da ce biti medju putnicima,ali ga nisu spomenuli ni da ce ostati u Sarajevu...ili je stamparska greska ili on vise nije nas clan :mrgreen: ...sve mi se cini i da ce Rovcanin i H.Beslija dobiti nogu,samo mi cudno sto mali Baljic ne ide na put...respektabilna ekipa ljudi ide na put u Ljubljanu,drago mi je to vidjeti,to nesto znaci,mnogi ljudi su ponovo uz Zelju,neke legende kluba se pridruzuju,daje se mnogo na znacaju ove prijateljske utakmice,i putujemo tamo zaista kao ime...Bazdarevic,Sabanadzovic,Osim,Jelusic,Katalinski....velika imena,ovo mi se itakako svidja....kada vidim imena putnika fudbalera i kada malo razmislim,da ostane igracki kadar kakav jeste,nama je evropa sigurna...treba vidjeti da li ce neko otici,solidna je ovo ekipa,samo za nasu ligu,za nesto vise u evropi,trebace i mnogo bolji kadar,ali hajde da probamo postepeno,valjda ce na kraju sezone biti pomaka u kupovini kadra i valjda ce biti pomaka u pripremi za evropu...nadam se da ce biti dobra predstava u Ljubljani i da ce stari sportski rivali odigrati dobar mec,dostojan svojih imena.
ODE kERLA ZA NULA BODOVA.... :D :D
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 27 nov 2010, 19:22

boccaccio je napisao/la:Ne spominju Kerlu da ce biti medju putnicima,ali ga nisu spomenuli ni da ce ostati u Sarajevu...ili je stamparska greska ili on vise nije nas clan :mrgreen: ...sve mi se cini i da ce Rovcanin i H.Beslija dobiti nogu,samo mi cudno sto mali Baljic ne ide na put...respektabilna ekipa ljudi ide na put u Ljubljanu,drago mi je to vidjeti,to nesto znaci,mnogi ljudi su ponovo uz Zelju,neke legende kluba se pridruzuju,daje se mnogo na znacaju ove prijateljske utakmice,i putujemo tamo zaista kao ime...Bazdarevic,Sabanadzovic,Osim,Jelusic,Katalinski....velika imena,ovo mi se itakako svidja....kada vidim imena putnika fudbalera i kada malo razmislim,da ostane igracki kadar kakav jeste,nama je evropa sigurna...treba vidjeti da li ce neko otici,solidna je ovo ekipa,samo za nasu ligu,za nesto vise u evropi,trebace i mnogo bolji kadar,ali hajde da probamo postepeno,valjda ce na kraju sezone biti pomaka u kupovini kadra i valjda ce biti pomaka u pripremi za evropu...nadam se da ce biti dobra predstava u Ljubljani i da ce stari sportski rivali odigrati dobar mec,dostojan svojih imena.
stim da prije nove godine 300,000 ima da nam legne na racun pa od tih para bi i mogli nesto sa igracima da skontamo.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 nov 2010, 19:24

I meni treba leci puno toga,ali ne lijeze ;) nema od cega
Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 27 nov 2010, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 27 nov 2010, 19:25

Ode Kerla za 0 bodeva :lol: ali "dodje" Grbavica Arena 8-)
1921-2011

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 nov 2010, 19:27

padobranac1978 je napisao/la:I meni trba leci puno toga,ali ne lijeze ;) nema od cega
"...al i ja bi malo plak'o, ali glumim frajera..."
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 nov 2010, 19:27

Esii TM87 je napisao/la:Ode Kerla za 0 bodeva :lol: ali "dodje" Grbavica Arena 8-)
jeli to neka sigurica ili idu na exkurziju cim ide mujezinovic :o

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 nov 2010, 19:28

padobranac1978 je napisao/la:I meni treba leci puno toga,ali ne lijeze ;) nema od cega
mah ti bi se zadovoljio i bonovima za jami,ali ne lijezu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 nov 2010, 19:31

nick je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:I meni treba leci puno toga,ali ne lijeze ;) nema od cega
mah ti bi se zadovoljio i bonovima za jami,ali ne lijezu...
ma jok,nemas ti pojma :D

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 27 nov 2010, 19:32

Kerla je otisao na potpisivanje ugovora,ne na probu.S Kerlom smo zavrsili nek mu je sa srecom. :)
Otisao kao slobodan igrac .
PONOSNO I HRABRO

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 nov 2010, 19:35

Old tawn je napisao/la:Kerla je otisao na potpisivanje ugovora,ne na probu.S Kerlom smo zavrsili nek mu je sa srecom. :)
Otisao kao slobodan igrac .
gdje?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 27 nov 2010, 19:37

padobranac1978 je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Ode Kerla za 0 bodeva :lol: ali "dodje" Grbavica Arena 8-)
neke podržavaju predsjednik države, premijer, guverner centralne banke i gradonačelnik glavnog grada, a neke mesna industrija ovako :lol:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 nov 2010, 19:40

arbitar je napisao/la:
neke podržavaju predsjednik države, premijer, guverner centralne banke i gradonačelnik glavnog grada, a neke mesna industrija ovako :lol:

e cuj predsjednik drzave,heheheheeeeeeeeeeeeee

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 nov 2010, 19:42

@padobranac...tamo si mi na onoj pitarskoj temi izgledao sasvim normalan lik...sta ti se desilo covjece :mrgreen: ,dobro dosao na temu,hajde da malo razgovaramo,znas napisati dobar post,pridonesi malo kvalitetom,sto da ne :)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 nov 2010, 19:53

boccaccio je napisao/la:@padobranac...tamo si mi na onoj pitarskoj temi izgledao sasvim normalan lik...sta ti se desilo covjece :mrgreen: ,dobro dosao na temu,hajde da malo razgovaramo,znas napisati dobar post,pridonesi malo kvalitetom,sto da ne :)
u cemu je fol?jeli to neka fora sto ide PREDSJEDNIK DRZAVE,budimo malo realni :D nije naodmet ili vec kako se ovo pise ;)

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 27 nov 2010, 19:56

boccaccio je napisao/la:@padobranac...tamo si mi na onoj pitarskoj temi izgledao sasvim normalan lik...sta ti se desilo covjece :mrgreen: ,dobro dosao na temu,hajde da malo razgovaramo,znas napisati dobar post,pridonesi malo kvalitetom,sto da ne :)
u cemu je fol?jeli to neka fora sto ide PREDSJEDNIK DRZAVE,budimo malo realni :D nije naodmet ili vec kako se ovo pise ;)
željko ne ide nigdje, ima čovjek državničkih obaveza ovdje u sarajevu ;)

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 27 nov 2010, 20:00

Sta si zapeo za "predsjednika" :mrgreen: .
Ti nas'o uljeza i kofrcis se...pogledaj ostalu "ekipu" jaka je pravo i normalno je da ce ici politacari.Jer to je ozbiljan projekat a kod nas ne moze nista bez politike.
Nadamo se da ce povratne informacije biti odlicne,i da ce se postici dogovor oko izgradnje Grbavice.

P.S i da ga zabije Lazar naravno :mrgreen:
1921-2011

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 nov 2010, 20:01

U biti je fora sto mi vec odredjeni period igramo ovakve utakmice,ljudi nas zovnu u goste,mi sa svojim legendama fino odemo,bude druzenje,prijateljska utakmica,mozda se desi i neko poslovno povezivanje,ostaje se u kontaktima...to je stvarno realno glavna fora...ja fakat ne vidim i ne sjecam se kada je recimo Hajduk,Olimpija i slicne ekipe iz regije pozvalo F.K.Sarajevo kao sportske prijatelje i na taj nacin izrazili postovanje prema tom klubu...nekako kontam da je to glavna fora...a zezanja ce uvijek biti,i komentari tipa onih prethodnih i onih na koje si ti odgovarao na isti nacin...samo mi izgledas mnogo ozbiljnije od toga,nista vise :D ...opet kazem,dobro dosao,ali ne bi volio da se ti uklopis u ove fazone koje mnogi pisu,nekako si mi mnogo ozbiljniji...ja bi preskocio te neke fazone ;) ...uopste te ne analiziram,izvini unaprijed druze,samo mislim da si kvalitetan lik koji moze da napise dobre stvari,eto.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 nov 2010, 20:02

arbitar je napisao/la:
željko ne ide nigdje, ima čovjek državničkih obaveza ovdje u sarajevu ;)
haj,u redu je :D ti dobro znas sta si napisao...vrati se malo unazad ;)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 nov 2010, 20:07

boccaccio je napisao/la:
U biti je fora sto mi vec odredjeni period igramo ovakve utakmice,ljudi nas zovnu u goste,mi sa svojim legendama fino odemo,bude druzenje,prijateljska utakmica,mozda se desi i neko poslovno povezivanje,ostaje se u kontaktima...to je stvarno realno glavna fora...ja fakat ne vidim i ne sjecam se kada je recimo Hajduk,Olimpija i slicne ekipe iz regije pozvalo F.K.Sarajevo kao sportske prijatelje i na taj nacin izrazili postovanje prema tom klubu...nekako kontam da je to glavna fora...a zezanja ce uvijek biti,i komentari tipa onih prethodnih i onih na koje si ti odgovarao na isti nacin...samo mi izgledas mnogo ozbiljnije od toga,nista vise :D ...opet kazem,dobro dosao,ali ne bi volio da se ti uklopis u ove fazone koje mnogi pisu,nekako si mi mnogo ozbiljniji...ja bi preskocio te neke fazone ;) ...uopste te ne analiziram,izvini unaprijed druze,samo mislim da si kvalitetan lik koji moze da napise dobre stvari,eto.
ima tu legendi,ali MUJEZINOVIĆ,KOMSIC,GOJER I SL.(za legende svaka cast) ;) Politika je ****,izvin'te me sto psujem....samo ovo skontaj da nas u raji ima 'RAZNIH' i podje.bava.nje je dobro doslo,ali u nekim normalnim okvirima

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []