FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sviunapad1010
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 mar 2020, 21:46

Skojevska je napisao/la:
07 mar 2020, 21:31
Niko Jusica ne spomenu, sve pokupio.
Ko kaže ja sam pomenuo i Jusić i Marinković top danas. Marinković mnogo bolji od Stojanovića po meni. Uzelac isto protiv Mladosti bio najbolji na terenu.
Nije ni Čeliku ni Mladosti raspored da valja. Osim toga da se ostane u ligi valja uzeti bodova i protiv ostalih ekipa ne samo protiv 3 koje su iza nas na tabeli.
Ako igrači se budu trudili kao danas ne sumnjam u opstanak u ligi.
Lakić mora na klupu čovjek veze nema samo je sale gori od njega. Uđe doktor danas i odmah greška nije igrao 2 minute, koji antitalenat led te yebo.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 07 mar 2020, 21:47

Čestitke na pobjedi, bolji ste bili i tjt. Sretno dalje.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 mar 2020, 21:52

Kad se dobije svi su dobri. Evo realno danas ne mozes reci da je neko podbacio
Niko, niko, samo Sloboda

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 mar 2020, 21:54

katarakta je napisao/la:
07 mar 2020, 21:52
Jest Sale,mada je to ocekivano od njega.Za par minuta na terenu umalo ne primismo gol radi budale
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 mar 2020, 21:54

Jusica sam smetnuo s uma, obojica stopera su bila odlicna danas, mada i nije bilo pretjerano kvalitetnih napada Celika. Tek u 2. poluvremenu su napali.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 mar 2020, 21:55

Ne racunam ove sto su ulazili u igru, jer su pokasno izmjene i bile. Sale je prica za sebe
Niko, niko, samo Sloboda

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 mar 2020, 22:00

DamirT je napisao/la:
07 mar 2020, 21:54
katarakta je napisao/la:
07 mar 2020, 21:52
Jest Sale,mada je to ocekivano od njega.Za par minuta na terenu umalo ne primismo gol radi budale
I Lakic je qarina od golmana. Cim se igrači bore na terenu i pokažu da imaju krvi u sebi niko neće reći da su podbacili i da se izgubi, nego ćeš čestitati protivniku da je bio bolji. Da smo ovako ginuli protiv Mladosti i to bi dobili.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 07 mar 2020, 22:19

Said je isto odlično odigrao probijao po boku i strašno se je borio svaka čast. S njim i Bekricem dobijamo to iskustvo i samopuzdanje , stoperi odlični i tu će biti jaka konkurencija za prvih 11. S bekovima isto dobijamo nazad tu sigurnost plus sasvim solidne izmjene, mislim da imamo i tu širinu i da će svaku utakmicu.biti borba za prvih 11.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 mar 2020, 22:26

Said odigrao extra, Abid ore teren ma svi su bili dobri prvo poluvrijeme izgledali smo ko Barselona svaki nas napad je bio opasan po gol protivnika u drugom pad ocekivani a i oni su morali napasti. Gledam neko komentarise raspored pa na Tusnju nece niko uzeti bodove ako se bas ne potrudi siguran sam da neko od hajmo reci velike cetvorke pada na Tusnju moje zelje Siroki i Zrinjski a realnost da ce to biti Sarajevo jer Bekici, Said i Bekric bit ce motivisani protiv Divova. Zeljo je znao gubiti titule bas zahvaljujuci sto nas ne mogu da dobiju sezona kad je Sarajevo bilo prvak mi na Grbavici rastereceni sa Musemicem i Zebom uzesmo bod pa kasnije Zrinja prvak ovdje na Tusnju sa Zeljom koji se borio za titulu mi nismo mogli ni gore ni dole 2-2.. Samo se plasim prodavanja utakmica jer u ovoj ligi i da si 3 klase bolji ne znaci da ces pobjediti..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 mar 2020, 22:32

Onaj opet uvodi onog.....izgleda da se ne razumijem u ovu igru ili imamo ozbiljan problem sa trenerom, sva sreca pa je Celik los....veci coban od onog turcina nije krocio na Tusanj, ja ne pamtim.
🔴⚫️

sloboda1921
Kontakt:

Post Postao/la sloboda1921 » 07 mar 2020, 22:35

Po meni Jusić je igrač utakmice od prve do zadnje minute svaku visoku loptu pokupio. Abid u prvom dominantan. Said i Bekrija jako dobri kao uostalom i većina igrača ali ova pobjeda nas ne smije zavarati ipak je Čelik glavni kandidat za ispadanje. Vidjeli smo večeras protiv Sarajeva da je Mladost zrela ekipa. Mušija pravi reflektore nema dugova i spasit će se. Znači mi i Čelik smo kandidati broj 2. Bit će muljanja u trećem krugu rasprodaje bodova i svašta nešto. Trebamo biti spremni jer klubovi koji su u sredini (Sloga, Radnik, Velež i otpisana Zvijezda) će odlučiti drugog putnika iz PL. Odnosno, ispast će klub koji bude imao manje novca.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 07 mar 2020, 22:53

Skver je napisao/la:
07 mar 2020, 22:32
Onaj opet uvodi onog.....izgleda da se ne razumijem u ovu igru ili imamo ozbiljan problem sa trenerom, sva sreca pa je Celik los....veci coban od onog turcina nije krocio na Tusanj, ja ne pamtim.
Bogami sam u zajebanciji sa drustvom cuo da saletu nabijaju nastupe, i ko fol da ce mu sada produziti ugovor opstali ili ispali...
Mogo bi sale medju odabrane po nastupima :rol:
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 07 mar 2020, 23:00

Odlicna utakmica danas, puno akcija dobra dodavanja u prostor za krila. Potpuno druga igra u odnosu na Mladost. Sve je puklo kada je blato preuzelo, previse smo se povukli. Ali dobro, mislim da je danas ekipa pokazala da moze bolje od dosadasnje igre. Ova ekipa ima dovoljno kvalitete za opstanak, ako pruze zalaganje i pristup kao u 1. poluvremenu danas.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 mar 2020, 23:33

Sviuodbranu je napisao/la:
07 mar 2020, 22:53
Skver je napisao/la:
Bogami sam u zajebanciji sa drustvom cuo da saletu nabijaju nastupe, i ko fol da ce mu sada produziti ugovor opstali ili ispali...
Ima klauzulu u ugovoru plaćaju mu dodatno za svaki nastup :rol:
Vec je sale po broju nastupa ušao među legende :mrgreen:

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 07 mar 2020, 23:36

sviunapad1010 je napisao/la:
07 mar 2020, 23:33
07 mar 2020, 22:53
Skver je napisao/la:
Hej stvarno ima li 300

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 07 mar 2020, 23:51

Ne mogu se rezultati praviti a svake polusezone mijenjati 11 igraca.
Moras imati kostur ekipe.
Ja bi doveo ovog golmana iz Celika,
Ostaviti Husejnovica, Bekica oba, Maksimovica, Uzelac, Jusic vec sada osigurati za sledecu sezonu....Obaviti razgovor sa 7,8 igraca napraviti kostur.
Bekric moze isto jos sezonu sto posto, onda to samo nadograditi sa 2-3 igraca...jer ovoj ekipi ne treba puno.
Husejnovic je,kao i Bekric u ozbiljnim godinama, pricati sa ljudima da se nesto napravi od Slobode...Ne vjerujem da bi bas bili ters za pare....
Sada se to radi i priprema ekipa.....

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 mar 2020, 23:52

07 mar 2020, 23:36
sviunapad1010 je napisao/la:
07 mar 2020, 23:33
Hej stvarno ima li 300
Po transfermarktu ima 149 nastupa, a recimo Hatunić ima 133 nastupa za nas.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 mar 2020, 00:02

07 mar 2020, 23:51
Ne mogu se rezultati praviti a svake polusezone mijenjati 11 igraca.
Moras imati kostur ekipe.
Ja bi doveo ovog golmana iz Celika,
Ostaviti Husejnovica, Bekica oba, Maksimovica, Uzelac, Jusic vec sada osigurati za sledecu sezonu....Obaviti razgovor sa 7,8 igraca napraviti kostur.
Bekric moze isto jos sezonu sto posto, onda to samo nadograditi sa 2-3 igraca...jer ovoj ekipi ne treba puno.
Husejnovic je,kao i Bekric u ozbiljnim godinama, pricati sa ljudima da se nesto napravi od Slobode...Ne vjerujem da bi bas bili ters za pare....
Sada se to radi i priprema ekipa.....
Said tek treba da napuni 32 godine, jos 2-3 fantasticne sezone moze odraditi u nasoj ligi, da je pametan i ozbiljan. Za nasu ligu ovo su super godine, ponajbolji igraci godinama unazad su igraci sa 30+ godina.

Bice ovo sve dobro, vidi se kako igraci igraju sa vise zara, volje, motiva kad su redovne plate i mislima su samo na utakmici.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 08 mar 2020, 00:07

Danas je Amer tražio izmjenu i vidjelo se kod jedne upućene lopte od Abida prema njemu da ne može.
Nadam se da nije obnovio povredu koju je imao isto ovako na početku prvenstva nakon par odigranih kola.
Bez njega smo puno ograničena ekipa napadački.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 08 mar 2020, 09:23

Ja cu malo spomenit nasa 2 najveca talenta uz Hodzica.

Beganovic je drugi igrac u odnosu na prvu polusezonu. Puno sigurniji, pametniji, fizicki puno spremniji, podsjeca me na Todorovica onu drugu polu sezonu kad se i prodao. Vjerujem da ce do kraja sezone tako i bit.

Maksimovic, nevjerovatno kolko me momak fascinira svojim fudbalskim IQ-om. Uz to trci ko navijen, igra onako smekerski kad mu je lopta u nogama. Vjerujem da nije imao onu pauzu kad je slomio kljucnu kost da bi vec sad bio igrac "za unovcit".

I jos jedna stvar, ne spomenu niko onu loptu Almira Bekica prema Abidu prvom, diagonala jedno 60 metara ko da je Pirlo :D
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.