UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: UFC
Ljuti su obojica, ima da se oru tekbiri insallah
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Everyone is a beast until you get into the cage with Khabib.
I onda ti počne njusit ****,i covjek se zapita:"Sta ja radim ovdje".
dscile je napisao/la: ↑07 mar 2020, 16:55Moze ga Khabib zavrsiti itekako.
Ferguson je, naravno, ljepsi za gledati. Sanse su im podjednake. Ali pisati da nema sanse da ga Khabib zavrsi je vec smijesno, jer na nivou na kojem se oni nalaze (znaci konkretno njih dvojica) bukvalno sekunda nepaznje moze znaciti kraj borbe.
Istina na tom nivou je sve moguce naravno ali kada se ovako zabavljamo i dajemo neka predvidjanja baratamo onim sto je vise vjerovatno.
A kada sagledamo sve od stila borbe do statistike Tony se namece kao neko sa izglednim sansama da ga dobije na vise nacina jer je apsolutno kompletniji borac.
A sa druge strane potpuno jasno mogu da vidim jedan lagani i sigurni grind sa top gameplanom i pobjedu Khabiba.
Zhang i Joanna 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sta je ovo bilo
Snazan kontender za borbu godine.
Weili
Weili
Adesanya sampion? Koja pickica
Hvala brate. Israel je odradio ono što su on i tim zamislili. Navijao sam za Romera možda je mogao probati više da navali u zadnja dva minuta.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovo je sa druge strane bila najgora borba za titulu u zadnjih par godina.
Nije toliko bas lose uzivo kad gledas jer su Romerove borbe uvijek napete, ali ima 0 replay value jer se na kraju nista nije desilo.
Obojica su izbjegavali borbu, picke su ispali obojica. A Romero i licemjer, prodaje neku pricu o tome kako fanovi nisu platili da gledaju ovo, a 20 minuta od ukupno 25 proveo je radeci apsolutno nista. Covjek bi rekao da je zapravo inicirao borbu po njegovoj prici.
Adesanya uzeo zbog leg kickova koji su bili i jedini pravi udarci osim onog Romerovog u prvoj rundi, i dva ili tri kasnije. Nije zasluzio nijedan da ponese pojas, ali Romero je zasluzio manje. Po meni.
Nije toliko bas lose uzivo kad gledas jer su Romerove borbe uvijek napete, ali ima 0 replay value jer se na kraju nista nije desilo.
Obojica su izbjegavali borbu, picke su ispali obojica. A Romero i licemjer, prodaje neku pricu o tome kako fanovi nisu platili da gledaju ovo, a 20 minuta od ukupno 25 proveo je radeci apsolutno nista. Covjek bi rekao da je zapravo inicirao borbu po njegovoj prici.
Adesanya uzeo zbog leg kickova koji su bili i jedini pravi udarci osim onog Romerovog u prvoj rundi, i dva ili tri kasnije. Nije zasluzio nijedan da ponese pojas, ali Romero je zasluzio manje. Po meni.
Zene u mma su ubice 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovakve treba udaljiti iz sporta i javnog zivota. Ne treba pustiti da truju mladje generacije svojim zaostalim mentalitetom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Planinski pecinari.
Adesanya me razocarao. Ok isao si na sigurno i pametno jer sa onom zvijeri nije isplativo ulaziti u razmjene al to si znao i prije borbe i cemu prica kako ces ga zavrsiti bla bla
Bukvalno je lagao fanove.
Raja u pola borbe pocela napustati dvoranu
Adesanya me razocarao. Ok isao si na sigurno i pametno jer sa onom zvijeri nije isplativo ulaziti u razmjene al to si znao i prije borbe i cemu prica kako ces ga zavrsiti bla bla
Raja u pola borbe pocela napustati dvoranu
U principu se slazem s cijelim napisanim samo nije znao Adesanya nista dok te ne uzdrma drzis se plana i imas samopouzdanje cim ga je uzdrzmao ovaj se vratio na postavke i išao na sigurno i ne krivim ga.Marvin je napisao/la: ↑08 mar 2020, 09:42Planinski pecinari.
Raja u pola borbe pocela napustati dvoranu![]()
'ebiga Romero te je razocarao jer nije riskirao do maksimale.
Pa nije lud Adesanya da on riskira..
Romeru sljedecu sansu dati za titulu nikad ....mozda za cirkusantsku .....Israel ok sampion pickasto ...al sto bi on ganjo Romera kad je ovaj dosao kao izazivac ...citavu borbu Romero nesto mase rukicama skakuce ....aj mrsh ..
Romera je do ovog meca doveo spret sretnih okolnosti, tako da svi koji su ocekivali nesto od njega su iluzionisti. Ali s druge strane ne mogu ni da ga shvatim, ucestvuje u mecu koji mu se samo jednom u zivotu pruzio i nikad vise, i koji mu je mogao donijeti mnogo toga, a on se ponasa kao da je neki trening. S druge strane Israel nije ni morao srljati, sampion je i boli ga mudo za komentare.
Zadnja izmjena: Donut, dana/u 09 mar 2020, 07:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...
Cuj udaljiti iz sporta.. Frajko je odmah iza Khabiba u diviziji ma koliko nekima mozda smijesno zvucalo a i pokazat ce se naravno vremenom
Sta kaze ovaj, planinski pecinar
Uostalom, mozda je mislio na mec Isr-Yoel, onako se sampion nebi trebao ponasati al eto. Jos na kraju meca ko kakvo dijete... vidi mu noge, vidi mu noge
Pratim Ufc bas dosta godina nisam pregledao 1 mec zenskih niti cu. Najjace mi je kad stave 2 zenske kao glavni mec veceri
Obojicu gotivim, mislim da ce ga Khabib ugusiti tamo 3-4 runda.
A sto ne bi stavili dvije zenske kao mec veceri? Osim ako nije razlog zatucanost.
Evo ovaj jutros je vjerovatno bolji od 80-90% koje sam u zivotu odgledao.
Evo ovaj jutros je vjerovatno bolji od 80-90% koje sam u zivotu odgledao.
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 2 gosta.