Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
ma kao sto rekoh, imbecili
valjda misle da ljudi u citavoj italiji nece izlazit iz svojih domova
pa mora se ici na posao, skolu, ljudi putuju kojekuda itd
valjda misle da ljudi u citavoj italiji nece izlazit iz svojih domova
pa mora se ici na posao, skolu, ljudi putuju kojekuda itd
- JarnoTrulli
Nista se ne mora.
Nek izadju na balkone i pozdrave nove/stare sampione.
Nek izadju na balkone i pozdrave nove/stare sampione.
Zadnja izmjena: JarnoTrulli, dana/u 08 mar 2020, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Burberry46
- Kontakt:
JarnoTrulli je napisao/la: ↑08 mar 2020, 12:53Sad je samo dilema da li u potpisima ostaviti 37 ili staviti 38.![]()
1946
Ako su htjeli sigurnost igraca stavit na prvo mjesto i da prvenstvo zadrzi kakav takav dignitet, trebali su zatvorit sve igrace u karantenu(trening centre) odakle bi im bilo dozvoljeno samo putovati na utakmice.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Cirkus se nastavlja. Obicni ljudi mogu raditi, a fudbalercici ne mogu igrati. Kakva drzava 
Sta ovo znaci za Evropske utakmice?Ako ce zbog ovog Talijani ispast ,ja halalim EL

Sta ovo znaci za Evropske utakmice?Ako ce zbog ovog Talijani ispast ,ja halalim EL
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 08 mar 2020, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
hitler se udruzio s pogresnima
Hahahahahahahaha. Kakav apsurd.
Neka im kada su paglu.
Neka im kada su paglu.
Imam 180 uplate na Parmu 
- JarnoTrulli
Da, zatvorit ih u kaveze, jer fudbaleri nisu ljudska bica, nemaju svoj zivot i sluze samo da nas zabave. 
A u Serie B? Tamo nemaju zivota? Cirkus drzava.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
ukoliko se prvenstvo prekine, ne bih pozelio da se neko od igraca zarazi, al koliko bi to ironija bila da se ipak neki od njih zaraze
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sada cemo da se sporimo sa Laziom narednih 10 godina cija je titula. 
Dok sud ne kaze da je proces zastario i da je logicno kako ta titula pripada Laziu.
Dok sud ne kaze da je proces zastario i da je logicno kako ta titula pripada Laziu.
Masa drugih ljudi rade, a fudbalercici trebaju nekad pokazat zasto primaju silne milione.JarnoTrulli je napisao/la: ↑08 mar 2020, 13:00Da, zatvorit ih u kaveze, jer fudbaleri nisu ljudska bica, nemaju svoj zivot i sluze samo da nas zabave.![]()
Sad bi i doktori trebali trazit dopust s posla, oni su i najizlozenija kategorija radnika.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakvi idioti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
"ministar sporta"
na faci mu vidis da zraci intelektom

na faci mu vidis da zraci intelektom

Tipicna talijastina, i onda im krivo kad im se Njemci smiju 
debilcine talijanske
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- JarnoTrulli
Da se fudbaleri pitaju, ovo bi se igralo bez ikakvih problema, te sa punim tribinama.meho-medo je napisao/la: ↑08 mar 2020, 13:04Masa drugih ljudi rade, a fudbalercici trebaju nekad pokazat zasto primaju silne milione.JarnoTrulli je napisao/la: ↑08 mar 2020, 13:00Da, zatvorit ih u kaveze, jer fudbaleri nisu ljudska bica, nemaju svoj zivot i sluze samo da nas zabave.![]()
Sad bi i doktori trebali trazit dopust s posla, oni su i najizlozenija kategorija radnika.
Ovdje se radi o nesposobnosti vladajucih struktura.
Postoji menadzerska izreka koja kaze da je bolje donijeti i pogresku odluku, nego ne donijeti nikakvu odluku. Evo i jedan primjer zasto je ta izreka 100% tacna.
Italija se ni po čemu ne razlikuje od prosječne balkanske provincije. Baš prčija od zemlje.
Neki dan Lebron veli da on neće ni igrati ako utakmice budu bez gledalaca, a ovim klošarima mjesec treba da skontaju prvo da se moze igrati i bez publike, a onda ni to ne može. Neregularno prvenstvo, direktni uticaj na razultate klubova i u Evropi jer moras natjerati klubove sada da igraju 3/4 tekme u sedmici da stignes do Eura.
Igra se Parma-Spal
Neki dan Lebron veli da on neće ni igrati ako utakmice budu bez gledalaca, a ovim klošarima mjesec treba da skontaju prvo da se moze igrati i bez publike, a onda ni to ne može. Neregularno prvenstvo, direktni uticaj na razultate klubova i u Evropi jer moras natjerati klubove sada da igraju 3/4 tekme u sedmici da stignes do Eura.
Igra se Parma-Spal
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 08 mar 2020, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.