HEM HEM
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ateisticke pjesme o Bogu. Prosjecan ateista izgleda pominje Boga i razmislja o njemu vise nego prosjecan vjernik. Koji ste vi paradoks od likova.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
O bogu? Pa o društvenim zbivanjima. Silovanje u džamiji recimo džemat Gluha Bukovica.
Nullius in verba
Opet tebe kao ateistu ne treba interesovati sta rade vjernici, jer si ti maksuz postao ateista da te ne sikiraju te situacije.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Silovanje djece me ne treba interesovati
Da vjernici drže svoju vjeru za sebe ne bi me imalo šta interesovati.
Nullius in verba
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Kakve veze ima silovanje sa Islamom kao vjerom. Je li nema silovanja po crkvama, pedofilije....Casne sestre abortiraju i td....
Bolestan si ti lik.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Solinase osuj im Boga sto vrijedjaju Boga.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Postujem svako uvjerenje,ali naslovi doticne “grupe” su dovoljni da se shvati da su oni obicni bolesnici
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa bend iz Lukavca i djelomicno iz Tuzle će logično pjevati o nakaradnim pojavama oko sebe i a onim kojim se susreću. Isto kao sto Poljaci imaju antikriscanske i Rusi antipravoslavne.Sviuodbranu je napisao/la: ↑08 mar 2020, 14:12
Kakve veze ima silovanje sa Islamom kao vjerom. Je li nema silovanja po crkvama, pedofilije....Casne sestre abortiraju i td....
Bolestan si ti lik.
A pjesma je o Gluhoj Bukovici.
Moj drug Danilo iz BG uopšte recimo ne diskutuje o Islamu kao ja, jer se ne susreće s muslimanima kao ti. Niti se ja susrećem s pravoslavcima kao ti, zato on sere o SPC
Nullius in verba
Treba prestat pit
Opet bolji stajling nego Westbrook 
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.