Čestitke na zaluzenoj pobjedi i sto prije da uradite travnjak jer ovaj sada spada medju 3 najgora u drzavi.
Samo nama mrtvi Borac uvali gol u 96 minuti za pobjedu jbt, vratilo im se
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
pa za čelik nebitno, s obzirom da slijedeću sezonu igrate u federalnoj
Borac nije pošteno akcije napravio. Vlado ce ih još više unazaditi. Vas su dobili samo zato što ste se bili prepali pozitivnog rezultata.avenija je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:49Jedino Velezovi navijaci ne znaju primiti zajebanciju ali se na racun drugih znaju uvijek dobro zajebavati.
Čestitke na zaluzenoj pobjedi i sto prije da uradite travnjak jer ovaj sada spada medju 3 najgora u drzavi.
Samo nama mrtvi Borac uvali gol u 96 minuti za pobjedu jbt, vratilo im se![]()
Kaže riba, niko nema ljubav i vijernost kao mi
Mi se bojimo svoje sjene. Zamisli vodis protiv Borca do 85 minute na Bilinom Polju i uvale ti dva golaAlemC85 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:54Borac nije pošteno akcije napravio. Vlado ce ih još više unazaditi. Vas su dobili samo zato što ste se bili prepali pozitivnog rezultata.avenija je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:49Jedino Velezovi navijaci ne znaju primiti zajebanciju ali se na racun drugih znaju uvijek dobro zajebavati.
To se i nama desavalo. Jednostavno nesto ne stima?avenija je napisao/la: ↑08 mar 2020, 17:04Mi se bojimo svoje sjene. Zamisli vodis protiv Borca do 85 minute na Bilinom Polju i uvale ti dva golaAlemC85 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:54Borac nije pošteno akcije napravio. Vlado ce ih još više unazaditi. Vas su dobili samo zato što ste se bili prepali pozitivnog rezultata.avenija je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:49Jedino Velezovi navijaci ne znaju primiti zajebanciju ali se na racun drugih znaju uvijek dobro zajebavati.
![]()
Fulas penale za pobjedu protiv Radnika, izgubis penalom od Slobode, sve se obrnulo u picku materinu
Šabane, ljudi su krenuli izlazit prije primljenog gola, jer su ogromne gužve nakon utakmice, ti to ne možeš shvatit jer vam je obično manje od 300 ljudi na stadionu, šabane!Convicts1988 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:25Heller je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:23Prepun stadion pa se rotirajuConvicts1988 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:21Vracaju li se ovi sto su izasli nakon primljenog gola![]()
![]()
Vijernost je to moj bratane, pola stadiona krene na izlaz kad gol prime
![]()
Majstore dosta te je vise, pusti ti Velez i navijace, ispadate iz lige a ti se Veleza svezao...
avenija je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:49Jedino Velezovi navijaci ne znaju primiti zajebanciju ali se na racun drugih znaju uvijek dobro zajebavati.
Ni ono nije vidjelo penala, a tek drugiSariel1987 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 17:25Slusajuc celikovce cojk bi reko bilo bara bara.
Osim onog momka 7ca i jos neki na lijevom krilu mescini celik nista ni sa cim. Malo se drugo trznuli a cak i tad su trebali primit jos 3 4 hladno.
I bar jos 1 sumnjiv penal je bio.
I tako. Vazda im drugi krivi gori ste od nasih najgorih ccc
A dosao lik iz Inter Zapresica u BoracAlfredNobel je napisao/la: ↑08 mar 2020, 17:24Jel neko registrovao još jedan u nizu bisera mutavog Velida Spahe, koji reče, u tom fazonu, kako Galić nije imao mjesta u Zrinjskom zato što na poziciji desnog bočnog igra Pero Stojkić?
Ja se syebao, navikao sam na njegove gluposti jer je mrtvi ublehaš i analfabeta, koji ponavlja jedne te iste fraze svaki put i koji se i sinoć brukao kad je 36x pomiješao Sadikua i Salčina, a jedan u bordo a drugi u bijelom dresu. Ne mogu vjerovati ko sve radi kao komentator, strava i užas..
Je li to skinut trans i prestalo se navijati kao robijasi ili je slucajno pjesma jos jace orila sve do gola "a i kada nema pobjede ili s nekim dijelis bodove nemoj brinuti bodrit cemo te samo jako nema predaje". Sad se ti zapitaj za stanje u vasoj grupi ismijavas obicne ljude koji nisu RA a vama Robijasi isto rade. Metalita Zenica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.