Sve u krugu od 30 metara je kao penal za doktora Štilića...

Sve u krugu od 30 metara je kao penal za doktora Štilića...
Slabo djedovi sa istoka pjevaju, djaba krov
Pastrmko ne sikiraj se ti za Celik uzivaj dok mozes u pobjedama Veleza jer vaš klub postujem iz privatnih nekih stvari ali upamti ko visoko leti znas se sta slijedi,a ovo za Hasica pisem iz nekih razloga a saznat ce te i vi ubrzo zasto.. Budi pozdravljenNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 mar 2020, 19:08o
Udjem da prelistam temu jer je tekma strasna bila kao i ambijent i ostanem sokiran ponasanjem zenicana![]()
dok im je onaj smijesni klubic svake sedmice na zidu srama,dok ga turska mokraca ispire svaki dan,dok ih prati 500 ljudi kuci i 17 na strani njima radost i najbolja stvar u citavoj sezoni gol Borca za izjednacenje protiv Veleza
![]()
![]()
pa jesmo vas izj.ebali i nabili vam kompleks
![]()
aaaaaaa kaze onaj retardo TOOOOO ovaj drugi kaze zavrnut ce Hasic pipu
![]()
a Velez i Crvena Armija karaju li karaju
![]()
mali misevi nabijat cemo vam jos dugo komplekse ako prezivite sa tim FC Ceten Alva klubom
![]()
![]()
Da je glupo sto se radovo golu borca jest ok ali kazes nabijat cete nam komplekse kao i do sada pa brate eto ja vam od srca zelim te uspjehe u lijepoj BiH sto ste napravili da vam tako jos 100 god bude a mi se patili i gledali tu ljepotuNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 mar 2020, 19:08Udjem da prelistam temu jer je tekma strasna bila kao i ambijent i ostanem sokiran ponasanjem zenicana![]()
dok im je onaj smijesni klubic svake sedmice na zidu srama,dok ga turska mokraca ispire svaki dan,dok ih prati 500 ljudi kuci i 17 na strani njima radost i najbolja stvar u citavoj sezoni gol Borca za izjednacenje protiv Veleza
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mali misevi nabijat cemo vam jos dugo komplekse ako prezivite sa tim FC Ceten Alva klubom
![]()
![]()
Za tvoju informaciju Uzunović je veći finansijer od Hasica...almir2018 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 19:14Pastrmko ne sikiraj se ti za Celik uzivaj dok mozes u pobjedama Veleza jer vaš klub postujem iz privatnih nekih stvari ali upamti ko visoko leti znas se sta slijedi,a ovo za Hasica pisem iz nekih razloga a saznat ce te i vi ubrzo zasto.. Budi pozdravljenNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 mar 2020, 19:08o
Udjem da prelistam temu jer je tekma strasna bila kao i ambijent i ostanem sokiran ponasanjem zenicana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dečko, izvini što ti moram ovako reći, shvati da je za tvoje dobro: smiješan si.almir2018 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 19:14Pastrmko ne sikiraj se ti za Celik uzivaj dok mozes u pobjedama Veleza jer vaš klub postujem iz privatnih nekih stvari ali upamti ko visoko leti znas se sta slijedi,a ovo za Hasica pisem iz nekih razloga a saznat ce te i vi ubrzo zasto.. Budi pozdravljenNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 mar 2020, 19:08o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvo ismijavanje. Pa protiv Zrinjskog je isto bilo a vodili 1:0 i bude svaku tekmu to da se ranije izlazi. Nema veze to sa rezultatom nego guzvom i svako zeli da se sto prije ispali sa autom. Protiv Zelje je utakmica zavrsila u 18:15 a ja u cernicu dosao u 19:30. Pisete gluposti. Cuj on iz Slobode koja nema navijace nikako nasao nekoga ismijavatHeller je napisao/la: ↑08 mar 2020, 19:11Moram se umiješati, nemoj srat da su se radovali kad ste primili gol. Svima je bilo drago kad ste poveli, a jos draže kad je pao gol za 2:1. Ismijavali su samo napuštanje navijača prije kraja.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 mar 2020, 19:08Udjem da prelistam temu jer je tekma strasna bila kao i ambijent i ostanem sokiran ponasanjem zenicana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eto vidis kako nisi realan ljudi u prosjeku imaju vise gledalaca nego vi....a to sto cam treba 2 sata da izadje 3k ljudiNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 mar 2020, 19:18Kakvo ismijavanje. Pa protiv Zrinjskog je isto bilo a vodili 1:0 i bude svaku tekmu to da se ranije izlazi. Nema veze to sa rezultatom nego guzvom i svako zeli da se sto prije ispali sa autom. Protiv Zelje je utakmica zavrsila u 18:15 a ja u cernicu dosao u 19:30. Pisete gluposti. Cuj on iz Slobode koja nema navijace nikako nasao nekoga ismijavatHeller je napisao/la: ↑08 mar 2020, 19:11Moram se umiješati, nemoj srat da su se radovali kad ste primili gol. Svima je bilo drago kad ste poveli, a jos draže kad je pao gol za 2:1. Ismijavali su samo napuštanje navijača prije kraja.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 mar 2020, 19:08Udjem da prelistam temu jer je tekma strasna bila kao i ambijent i ostanem sokiran ponasanjem zenicana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sokiran sam
![]()
Opet ad hominem. Ccc. Jašta neg ce ljudi ismijavati izlaske prije kraja a pogotovo kad počnete pisati o ljubavi prema klubu dođe ko kec na 10NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 mar 2020, 19:18Kakvo ismijavanje. Pa protiv Zrinjskog je isto bilo a vodili 1:0 i bude svaku tekmu to da se ranije izlazi. Nema veze to sa rezultatom nego guzvom i svako zeli da se sto prije ispali sa autom. Protiv Zelje je utakmica zavrsila u 18:15 a ja u cernicu dosao u 19:30. Pisete gluposti. Cuj on iz Slobode koja nema navijace nikako nasao nekoga ismijavatHeller je napisao/la: ↑08 mar 2020, 19:11Moram se umiješati, nemoj srat da su se radovali kad ste primili gol. Svima je bilo drago kad ste poveli, a jos draže kad je pao gol za 2:1. Ismijavali su samo napuštanje navijača prije kraja.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 mar 2020, 19:08Udjem da prelistam temu jer je tekma strasna bila kao i ambijent i ostanem sokiran ponasanjem zenicana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sokiran sam
![]()
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 mar 2020, 19:26Ljudi Hasic je tu do smrti. Ja sam svako malo sa njim razgovaramo i da vam citiram "mene samo smrt od ovoga moze odvojiti"
To je covjek patriota i veliki velezovac. Ovo je vrijeme postenih i casnih ljudi i armija nas koji smo to prepoznali i idemo ginuti svi za to. Kazem vam ovo je nista sta se sprema. Ne pisite gluposti. Necemo za godunu dvije moci stati na vase stadione. Po 500-1000 ce nas ostajati vani
Samoposteno vidim da nisi nikad bio na utakmici ovdje. Dvije trake tj jedna prema gradu 3500- 4000 ljudi kad navali sa autima. Pa ti skontaj jeli guzva ili nije. Ko da je Salzburg Minhen a ne M17
Vase je da najavite i posteno 2 godine unaprijed e sad je nase da prosirujemo stadioneNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 mar 2020, 19:26Ljudi Hasic je tu do smrti. Ja sam svako malo sa njim razgovaramo i da vam citiram "mene samo smrt od ovoga moze odvojiti"
To je covjek patriota i veliki velezovac. Ovo je vrijeme postenih i casnih ljudi i armija nas koji smo to prepoznali i idemo ginuti svi za to. Kazem vam ovo je nista sta se sprema. Ne pisite gluposti. Necemo za godunu dvije moci stati na vase stadione. Po 500-1000 ce nas ostajati vani
Samoposteno vidim da nisi nikad bio na utakmici ovdje. Dvije trake tj jedna prema gradu 3500- 4000 ljudi kad navali sa autima. Pa ti skontaj jeli guzva ili nije. Ko da je Salzburg Minhen a ne M17
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, gh0stHZ, PeppermintSA, rishovski i 29 gostiju.