Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Ovaj Tušanj tačno depresiju neku nabija.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Odavno teren u Vrapčićima nije katastrofalan nakon kiše, a pogotovo nije katastrofalan u Širokom, tako da ne znam o čemu pišeš. Budu lošiji, ali katastrofalni ni blizu.
Inače, Velež bi trebao pred ženski Euro U17 raditi teren.
Ma Tušanj je odavno zreo da se uradi novi teren , pogotovo sad kada igraju i ovi iz Sisinog hana al nema se para a nešto se po gradu šuška kao da je stadion i pod hipotekom pa da se zbog toga ne ulaže puno al to je sve rekla kazala.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- 7aprildomemoj
JavierBosnia je napisao/la: ↑07 mar 2020, 18:00Vremenski uslovi tokom citave godine nisu ni blizu, ali slazem se, moze se i mora se!

Ima li razlike u vremenskim uslovima između Tuzle i Gračanice ?
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
dokle su radovi na RA tribini?
Naravno da je bolji od Tušnja, ali ovo na slici je i dalje horor od terena.7aprildomemoj je napisao/la: ↑08 mar 2020, 10:49JavierBosnia je napisao/la: ↑07 mar 2020, 18:00Vremenski uslovi tokom citave godine nisu ni blizu, ali slazem se, moze se i mora se!
Koliko god da je teren u Tuzli loš, ne valja biti mitoman i uspoređivat ga sa onim Mostaru koji ne vidi ni kiše, ni korištenja, a pogotovo snijega i mraza u tolikoj mjeri kao ovaj prvi.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- 7aprildomemoj
Haha horor od terena a juče tekstualni prenos na SS počinje sa "sjajan teren u Gračanici"JonSnow je napisao/la: ↑08 mar 2020, 11:01Naravno da je bolji od Tušnja, ali ovo na slici je i dalje horor od terena.7aprildomemoj je napisao/la: ↑08 mar 2020, 10:49JavierBosnia je napisao/la: ↑07 mar 2020, 18:00Vremenski uslovi tokom citave godine nisu ni blizu, ali slazem se, moze se i mora se!
Koliko god da je teren u Tuzli loš, ne valja biti mitoman i uspoređivat ga sa onim Mostaru koji ne vidi ni kiše, ni korištenja, a pogotovo snijega i mraza u tolikoj mjeri kao ovaj prvi.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
ono na tusnju treba zabraniti, ondje se ne smije dozvoliti odigravanje utakmica premijer lige ali ne treba pretjerivati jer na tusnju se vec igralo utakmica sada preko zime a na ovom u gracanici, vjerujem da nije.
Mislim da je u TZ najveci problem sto dva tima igraju. Onda ne znam gdje treniraju. Ako se i trenizi vrse na glavnom stadionu onda mora izgledati kako izgleda s obzirom kako se odrzavaju i servisiraju travnjaci.

Evo teren nas u Kaknju. Klimatski uslovi isti. Doduse nasi redovno odrzavaju teren i samo jedan tim igra.

Evo teren nas u Kaknju. Klimatski uslovi isti. Doduse nasi redovno odrzavaju teren i samo jedan tim igra.
-
- Kontakt:
Planiral se na Zapadu Bilonog skidat ona mreza , cuo sam da uefa to ne dopusta pa sad ne znam ...
Ne mogu ba 2 tima igrati, ne moze teren da izdrzi neka prica ko sta hoce, kako prije nikad nije onakav teren bio?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- 7aprildomemoj
U Gračanici se teren redovno održava i to radi ista firma koja održava i teren na Grbavici. Sad kad je bila zimska pauza urađeno je čepiranje, prehrana i promijenjena trava ispred golova. To se radi dvaput godišnje, ljeti i zimi uz redovno održavanje.
Al eto ima ih koji misle da je teren horor.
Trenira se na pomoćnom terenu sa plasticnom podlogom
Al eto ima ih koji misle da je teren horor.
Trenira se na pomoćnom terenu sa plasticnom podlogom
6-7 dana nije dovoljno travnjaku da se obnovi? Pa kako se onda igraju turnirski događaji sa još manjim razmakom?
Meni se čini da je to - pokosi, pritisni valjkom i ne diraj.
Meni se čini da je to - pokosi, pritisni valjkom i ne diraj.
I na Grbavici su igrali Zeljo i Olimpik..jos dok je bio onaj stari teren..pa nikad nije bio onakav svinjac ko jucer na Tusnju..prosto Tusanj nema ni drenazu kako treba...ovo oko terena se mora pod hitno rijesiti u premijer ligi...
Odlična Grbavica.
- 7aprildomemoj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A ovo već nije teren
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)